Gebelik testini ne zaman yaptınız?

Bak bende hastaydım ilaç alıcam diye erken yaptım. Ama yumurtlamadan sonra döllenip rahme düşecek ve bir kaç gün geçecek ki kanındaki değer artsın. Daha yedi gün geçmiş en az 12 gün geçse daha iyi.
Gebe kalınca insanın bagışıklık sistemi zayıflar hasta olurmuş sonradan öğrendim.
12 gun olunca adetten 1-2 gun onceye denk geliyor o zaman suan cook erken. Sagol canım🥰

Teşekkürler 🙏🏻 canım 😊
Morelini bozma asla. Umudunu kesme. Çok stresli süreçler. Güçlü olmaya çalış. Hatta zor ama akışına bırak istersen. Hastasın diyede bitki çayı vs içme. Madem ihtimalin var dikkat et kuzum. Parol dışında ağrı kecisi içme. Sağlık ocagındaki ebe bana nane limon bile tüketme demişti. İnşallah güzel haber alırsın

KaSe18 KaSe18 aslında bunu sorma nedenim; ben grip oldum cok hastayım. Gebelik var mı bilemiyorum.. ilaç içsem bir sey olur mu? Yumurtlama gunumun üstünden bugunu sayarsak 7 gun olacak. Tabii döllenme olduysa.
Canim 7gun cok erken kanda bile cikmaya bili çünkü henüz döllenme olduysa bile rahime yolculuk yapıyordur embriyo.
Sen bence bir doktora danışarak ilac kullan her ihtimale karşı ama bende bir keresinde gebelik şüphem var deyip hastayim diye gittim doktor bana birşey olmaz demişti gebelik var sayarak ona uygun ilac yazıyorum demişti.

Morelini bozma asla. Umudunu kesme. Çok stresli süreçler. Güçlü olmaya çalış. Hatta zor ama akışına bırak istersen. Hastasın diyede bitki çayı vs içme. Madem ihtimalin var dikkat et kuzum. Parol dışında ağrı kecisi içme. Sağlık ocagındaki ebe bana nane limon bile tüketme demişti. İnşallah güzel haber alırsın
Ya cwnım bilgilendirdigin icin sagol söylediklerine dikkat edicem. İnsallah guzel olur 🙏🏻🤗

12 gun olunca adetten 1-2 gun onceye denk geliyor o zaman suan cook erken. Sagol canım🥰
Aynen yerleşme kanaması bile 10. Günden sonra oluyor. Hiç olmama ihtimalide var tabi. Ama sen bu haftalar böyle yükseklere uzanma. Ayagını socak tut. Hoplayıp zıplama agır kaldırma. Mesela üst raflara uzanıp bişeyler alma. Tutunma evresinde önemli şeyler . Aşırı genleşmek bile engel olabilirmiş

Canim 7gun cok erken kanda bile cikmaya bili çünkü henüz döllenme olduysa bile rahime yolculuk yapıyordur embriyo.
Sen bence bir doktora danışarak ilac kullan her ihtimale karşı ama bende bir keresinde gebelik şüphem var deyip hastayim diye gittim doktor bana birşey olmaz demişti gebelik var sayarak ona uygun ilac yazıyorum demişti.
Tamam canım 😘

Aynen yerleşme kanaması bile 10. Günden sonra oluyor. Hiç olmama ihtimalide var tabi. Ama sen bu haftalar böyle yükseklere uzanma. Ayagını socak tut. Hoplayıp zıplama agır kaldırma. Mesela üst raflara uzanıp bişeyler alma. Tutunma evresinde önemli şeyler . Aşırı genleşmek bile engel olabilirmiş
Aa bilmiyordum mesela bunları 🙄🙈 iyi ki yazdın

Aa bilmiyordum mesela bunları 🙄🙈 iyi ki yazdın
Hani sana tutunmaya çalışacak ya bu evrede dikkat edersen daha iyi tutunur. Büyükler tecrübeli anneler hep böyle derler. Çömelip oturma mesela. Yani biraz rahmini korumaya çalış. Bu ay olmasa dahi diğer aylarda böyle dikkat et inşallah güzel haber alırsın tez zamanda . Ben üst dolaplara hoplayıp zıplayan hatta ip atlayan biriydim bu uyarılardan snra ağır taşımamaya ve dikkat etmeye başlamıştım
Bir çok kadın adet oldugunu zannederek tutunamayan bebegi atarmış vücuttan. Kuzenimin başına geldi. Doktor demiş düşük yapmışsın demiş. Düşün farkına dahi varmamış. Allah korusun.

Hani sana tutunmaya çalışacak ya bu evrede dikkat edersen daha iyi tutunur. Büyükler tecrübeli anneler hep böyle derler. Çömelip oturma mesela. Yani biraz rahmini korumaya çalış. Bu ay olmasa dahi diğer aylarda böyle dikkat et inşallah güzel haber alırsın tez zamanda . Ben üst dolaplara hoplayıp zıplayan hatta ip atlayan biriydim bu uyarılardan snra ağır taşımamaya ve dikkat etmeye başlamıştım
Bir çok kadın adet oldugunu zannederek tutunamayan bebegi atarmış vücuttan. Kuzenimin başına geldi. Doktor demiş düşük yapmışsın demiş. Düşün farkına dahi varmamış. Allah korusun.
Kötü olmus canım üzüldüm😔 dikkat edecegim cok sagol🤗

28 Mart’tan beri korunmadan birlikte oluyoruz.
10 Nisan yumurtlama günümdü o günüde degerlendirdik. Adetime 7 gun var.

hamile oldugunuzu ne zaman ögrendiniz?
en erken adete kaç gün kala test yaptınız?
dogru sonuc aldınız mı?

aslında bunu sorma nedenim; ben grip oldum cok hastayım. Gebelik var mı bilemiyorum.. ilaç içsem bir sey olur mu? Yumurtlama gunumun üstünden bugunu sayarsak 7 gun olacak. Tabii döllenme olduysa.
Ben adete 5 gün kala öğrendim. Ben de ilaç kullanacaktim eğer varsa kullanmayim diye testi yaptım pozitif çıktı . Eğer şiddetli bi enfeksiyon yoksa ilaç kullanmayın zaten.

Ben adete 5 gün kala öğrendim. Ben de ilaç kullanacaktim eğer varsa kullanmayim diye testi yaptım pozitif çıktı . Eğer şiddetli bi enfeksiyon yoksa ilaç kullanmayın zaten.
Bugunden itibaren 6 gun kaldı.
Ama idrar testinde cıkmadı cıkacagını zaten beklemiyordum.
Cok kotuyum. Bas agrısı, burun akıntısı, bogazım sis.
Doktora gitsem gebelik ihtimalı var desem olur mu ?

Gülüm ballı süt dışında başka bişey kullanmamaya çalış. Sağlık ocagına gitsen gebelik ihtimali var desen ona göre ilaç verir ama

Bugunden itibaren 6 gun kaldı.
Ama idrar testinde cıkmadı cıkacagını zaten beklemiyordum.
Cok kotuyum. Bas agrısı, burun akıntısı, bogazım sis.
Doktora gitsem gebelik ihtimalı var desem olur mu ?
Tabi eğer giderseniz muhakkak soylemelisiniz. Dr bi test yapar eğer yoksa hangi ilacı verecekse verir ama eğer dayanamiyorsaniz minoset Parol gibi ağrı kesici ateş düşürücü hamilelerin kullandığı ilaçlardan falan yazar

Tabi eğer giderseniz muhakkak soylemelisiniz. Dr bi test yapar eğer yoksa hangi ilacı verecekse verir ama eğer dayanamiyorsaniz minoset Parol gibi ağrı kesici ateş düşürücü hamilelerin kullandığı ilaçlardan falan yazar
En iyisi gidip kan testi yaptırayım cıkarsa ona göre verir. Cok sagol canım

Kaybolmuscennet Kaybolmuscennet D dgdln
kızlar ben doktora gittim kan almadı ama hamilelik suphesi oldugu icin sadece minoset verdi. İçtim ama insallah bisey olmaz.
Birde erken gebelik testi aldım. Simdi mi yapsam? Sabah mı? Kullandınız mı?

Back
X