Ben adetime 5 gün kala test yaptım pozitif çıktı28 Mart’tan beri korunmadan birlikte oluyoruz.
10 Nisan yumurtlama günümdü o günüde degerlendirdik. Adetime 7 gun var.
hamile oldugunuzu ne zaman ögrendiniz?
en erken adete kaç gün kala test yaptınız?
dogru sonuc aldınız mı?
1 gun gecince yaptim. Once yapmayi tavsiye etmkyorum. 3 yil boyinca hep adete 5 gun kala 3 gun kala yaptim. En son dedim gecmeden yapmayacagim 1 gun gecince yaptim pozitifti.28 Mart’tan beri korunmadan birlikte oluyoruz.
dogru sonuc aldınız mı?
Tesekkurler canımBen adetime 5 gün kala test yaptım pozitif çıktı
Anladım canım tesekkurler1 gun gecince yaptim. Once yapmayi tavsiye etmkyorum. 3 yil boyinca hep adete 5 gun kala 3 gun kala yaptim. En son dedim gecmeden yapmayacagim 1 gun gecince yaptim pozitifti.
Cevap icin tesekkurler tatlım9 gün önce erken gebelik testi taptım pozitifti
Rica ederim dilerim hersey gönlünce olurCevap icin tesekkurler tatlım
Anladım canım benim cok sagol insallah sagsalim kucagına alırsınRabbim tezvakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah arkadaşım.
Ben eşimin aklıma girmesi ile adetten 3gun önce yaptım bakan gözün kör olacağı şekilde silik çizgi çıktı. Adet gününe kadar bekledim 1 gun gecti yine eşimin başımı yemesi ile kan testi yaptırdım pozitifti cok şükür.
Bana kalsa adetin geçmesini beklerdim kan testi içinde, idrar testi icinde. 4yildan beri adetten önce yapıp hüsrana uğramak kötü bir deneyim. Adetten önce pozitifi görüp değerlerin çıkmasını beklemekte ayrı bir stres yaşatıyor insana çünkü.
Yumurtlama gününden 11-12 gün sonra erken gebelik testinde öğrenirsin canım muhtemelen. Ben beklenen regli günümde öğrenmiştim. Rabbim gönlüne göre versin28 Mart’tan beri korunmadan birlikte oluyoruz.
dogru sonuc aldınız mı?
Sagol canım benim aminYumurtlama gününden 11-12 gün sonra erken gebelik testinde öğrenirsin canım muhtemelen. Ben beklenen regli günümde öğrenmiştim. Rabbim gönlüne göre versin
Adetlerim geçtiği zamn 3 gun falan . Gecen cuma cok dua ettim sana28 Mart’tan beri korunmadan birlikte oluyoruz.
dogru sonuc aldınız mı?
Bak bende hastaydım ilaç alıcam diye erken yaptım. Ama yumurtlamadan sonra döllenip rahme düşecek ve bir kaç gün geçecek ki kanındaki değer artsın. Daha yedi gün geçmiş en az 12 gün geçse daha iyi.KaSe18 aslında bunu sorma nedenim; ben grip oldum cok hastayım. Gebelik var mı bilemiyorum.. ilaç içsem bir sey olur mu? Yumurtlama gunumun üstünden bugunu sayarsak 7 gun olacak. Tabii döllenme olduysa.
Allah kabul etsin canım benim cok tesekkur ederimAdetlerim geçtiği zamn 3 gun falan . Gecen cuma cok dua ettim sana
TeşekkürlerDört gün kala baya net bi çizgi çıktı ama benimki erken döllenme olabilir. Senin geç döllenmeyse vs negatif olursa morelin bozulur. Bence bir kaç gün kala yap hatta tam gününde yap bence
Müjdeyi alınca bak beni etiketle yoksa ben bulurum seniAllah kabul etsin canım benim cok tesekkur ederim❤❤❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?