- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
- 408
- Konu Sahibi CitirTurtam
-
Kendimi toparlayayım gidicemBirşey olmaz canım emin olduktan sonra daha dikkatli ol tabiki de saçını da hamilelik süresince boyama bence :) ben dayanamadım hemen kan vermeye gittim sende git bence biran önce
Hayırlı olsun sizinkide inşallahKonu sahibi senin testin için kesin hamile diye yorum yaptım içimden
Sonra bende test yaptım benimde günüm geçmişti silik milik anında çıktı ama eşim ayağım titriyor inanamıyorum
Korkma Allah'ın izniyle hiç bir sey olmaz.Ben 6 metre haliyi evire çevire yikamistim .Ev temizlemistim.Folik asit mi içeyim naoayım şimdi
Olmuyordu bir buçuk yıldır
Daha üç dört gün önce ev temşzlrdim ittim çektim herşeyi
Saçımı boyadım
Bişey olurmuki
Sağolun çok teşekkür ederimHayırlı olsun sizinkide inşallah
İnşallah yaaKorkma Allah'ın izniyle hiç bir sey olmaz.Ben 6 metre haliyi evire çevire yikamistim .Ev temizlemistim.
3 çocuğumda hiç beklemediğim zamanda geldi.Kafaya takmama sözü çok doğru.Bundan sonra kendine dikkat et.İnşallah yaa
Kendime en dikkat etmediğim ay bu aydı bebek istediğimden beri
Bende hiç anlamıyorumOnline işlemden rapora baktım da prk birşey anlamadım
BETA HCG değeri 222 falan diyor ne demek acaba?
Birazdan tekrar hastaneye gidip öğreneceğim
Hamilesin demek oluyor tabi ki:)Online işlemden rapora baktım da prk birşey anlamadım
Online işlemden rapora baktım da prk birşey anlamadım
Folik asit mi içeyim naoayım şimdi
Olmuyordu bir buçuk yıldır
Daha üç dört gün önce ev temşzlrdim ittim çektim herşeyi
Saçımı boyadım
Bişey olurmuki
Online işlemden rapora baktım da prk birşey anlamadım
Sağolun teşekkür ederimtebrik ederiim :) sakin olun diyeceğim ama ne mümkün. bebişten haberiniz olmadan önceki işlemlerin zararı olmaz demişti benim doktorum. Allah korumuştur merak etmeyin. folik asit şimdiye kadar almadıysanız bence doktora sorup öyle başlayın derim
Ben de aynı şekilde adetim 4 gün geciktiğinde test yaptım silik çıktı ama şu an 7 buçuk aylık hamileyim. :)Adetim bugün tam 4 hün gecikti ve az önce test yaptım. İkinci çizgi silik çıktı ama baya baya belli oluyor. Kafam durdu heyecandan ne yapacağımı bilemiyorum. Çok mu erken yaptım testi acaba offf elim ayağıma dolaştı
Bu sonuç kesin pozitif mi?
Telefondan nasıl foto yükleniyor bulamadım arkadaşlar bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen?
Hamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?