- 14 Ocak 2013
- 1.467
- 1.362
- 333
- Konu Sahibi CitirTurtam
-
Silik çizgi hamilelik oluyor. bende de öyle olmuştu.Adetim bugün tam 4 hün gecikti ve az önce test yaptım. İkinci çizgi silik çıktı ama baya baya belli oluyor. Kafam durdu heyecandan ne yapacağımı bilemiyorum. Çok mu erken yaptım testi acaba offf elim ayağıma dolaştı
Bu sonuç kesin pozitif mi?
Telefondan nasıl foto yükleniyor bulamadım arkadaşlar bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen?
Özür dilerim ama anlamadım canım ya tam olarak be yapmam gerek?Resmi ilk baş kır tatlım sonra dosya yukle
sen bariz hamilesin
Tebrikler. Allah analı babalı büyütsün. çizgi silik falan değil bariz çıkmış:)
Hamilesin :) hayırlı olsun :) git kan testi ver :)
Bak şimdi resimlerin varsa gir oraya resmi küçültme yap kirp yani sonra gir siteye cevaplandırılmanın yanında dosya yükle çar ordan yukleÖzür dilerim ama anlamadım canım ya tam olarak be yapmam gerek?
Silikse hamilelik vardir canım ver kan testiErken değil mi kan testi için? Bu hafta bekleyeyim diyorum ama bu heyecanla nasıl bekleyeceksem artıkGeçen ayda 5 gün gecikmişti reglim ondan erken sevinip hayal kırıklığına uğramak istemem. Hemen bugün yaptırayım mı kan testini sizce?
Yükledim az önce 1. Sayfada canım teşekkür ederim yardımın içinBak şimdi resimlerin varsa gir oraya resmi küçültme yap kirp yani sonra gir siteye cevaplandırılmanın yanında dosya yükle çar ordan yukle
Sen apaçık hamilesin tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?