Gebelik testinde silik çizgi

Birşey olmaz canım emin olduktan sonra daha dikkatli ol tabiki de saçını da hamilelik süresince boyama bence :) ben dayanamadım hemen kan vermeye gittim sende git bence biran önce
Kendimi toparlayayım gidicem
İlki 12 yaşında benim olmuyordu ne zamandır , umursamıyordum bi süredir

Kan için aç tok farkediyor mu
Daha iki gün geçti günüm

Folik asit mi içeyim naoayım şimdi

Olmuyordu bir buçuk yıldır
Daha üç dört gün önce ev temşzlrdim ittim çektim herşeyi
Saçımı boyadım
Bişey olurmuki
Korkma Allah'ın izniyle hiç bir sey olmaz.Ben 6 metre haliyi evire çevire yikamistim .Ev temizlemistim.

Online işlemden rapora baktım da prk birşey anlamadım
BETA HCG değeri 222 falan diyor ne demek acaba?
Birazdan tekrar hastaneye gidip öğreneceğim

Bende hiç anlamıyorum
12 yıl aradan sonra oldum yine acemi anne
Bilen arkadaşlar bilgi verir birazdan

Hayırlı olsun buarada
Telaşımız birbirine karıştı tebrik edemedim :)

Hamilesin demek oluyor tabi ki:)
10un uzerinde cikarsa zaten direkt hamilelik.
Tebrik ederim. Doktor folik asit verir baslarsin hemen.
Sonra da gerekli tahlilleri yapicaklar.
Hayirli olsun.

Hamilesiniz anlamına geliyor =) 2 gün sonra 2'ye katlanması beklenir Beta HCG'nin, eğer o da tamamsa bir sonrakinde kalp atışını duymaya gidersiniz =) Hayırlı olsun

Cok belirgin :) umarim istediginiz bir gebeliktir, tebrik ederim. Ben adetimi beklediğim gün yapmistim, bundan daha silik çizgiydi. Adet 4 gun geçmiş aslinda daha da belirgin olabilir ama belki geç dollenmedir. Aile hekiminize gidip kan verin, yuzde yuz çıkıyor kanda

Folik asit mi içeyim naoayım şimdi

Olmuyordu bir buçuk yıldır
Daha üç dört gün önce ev temşzlrdim ittim çektim herşeyi
Saçımı boyadım
Bişey olurmuki

tebrik ederiim :) sakin olun diyeceğim ama ne mümkün. bebişten haberiniz olmadan önceki işlemlerin zararı olmaz demişti benim doktorum. Allah korumuştur merak etmeyin. folik asit şimdiye kadar almadıysanız bence doktora sorup öyle başlayın derim

daha çoook yeni demek annesi :) 4 haftalık hamilesiniz muhtemelen. değer 2 güne bir 2 ye katlar. 5000 lerde karından kese görünür 7. haftada flnda kalp atışını duyarsınız inşallah

tebrik ederiim :) sakin olun diyeceğim ama ne mümkün. bebişten haberiniz olmadan önceki işlemlerin zararı olmaz demişti benim doktorum. Allah korumuştur merak etmeyin. folik asit şimdiye kadar almadıysanız bence doktora sorup öyle başlayın derim
Sağolun teşekkür ederim
Ben bu sabah testi almaya ; hamile olmadığımı göreyim de adaçayı içer reglimi başlatırım diye gittim yani o kadar kanıksamıştım olmayacağını

Folik asitide 1 buçuk yıl önce doktora ilk gittiğimde vermişti bir iki içtim baktım gebelik falan yok içmedim bidaha

• Beğen
Reactions: GCA
Adetim bugün tam 4 hün gecikti ve az önce test yaptım. İkinci çizgi silik çıktı ama baya baya belli oluyor. Kafam durdu heyecandan ne yapacağımı bilemiyorum. Çok mu erken yaptım testi acaba offf elim ayağıma dolaştı:KK43:
Bu sonuç kesin pozitif mi?

Telefondan nasıl foto yükleniyor bulamadım arkadaşlar bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen?
Ben de aynı şekilde adetim 4 gün geciktiğinde test yaptım silik çıktı ama şu an 7 buçuk aylık hamileyim. :)

+ Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bence 100% hamilesin. :KK68::anne::anneadayı:

Hamilesinnn tebrikler, allah kucağına almayı nasip etsin..

Şimdi kan testi yaptır bide içinin rahatlaması için

Back
X