Yaa evet hayırlı olsun canım benim kan ver hemen istersen:)Eki Görüntüle 3089657
Böyle çıktııı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa evet hayırlı olsun canım benim kan ver hemen istersen:)Eki Görüntüle 3089657
Böyle çıktııı
Kan vermeye geldim şimdi eşim aldı bakalım çok gerginim kızlarYaa evet hayırlı olsun canım benim kan ver hemen istersen:)
Sakin ol güzel sonuçlar alacaksınKan vermeye geldim şimdi eşim aldı bakalım çok gerginim kızlar
Kötü çıkarsa çok fazla yıkılırım zaten fena hayal kırıklığı olur .. hadi bakalımSakin ol güzel sonuçlar alacaksın
Hayırlı bir şekilde nasip etsin Rabbim öyle deme evet süreç zor ben seni çok iyi anlıyorum güzel düşün güzel olsunKötü çıkarsa çok fazla yıkılırım zaten fena hayal kırıklığı olur .. hadi bakalım
Hcg :17 mensime iki gün vaaar kızlar bana bi şey diyinHayırlı bir şekilde nasip etsin Rabbim öyle deme evet süreç zor ben seni çok iyi anlıyorum güzel düşün güzel olsun
Merhaba gebelikte 12 haftadan sonra folik asit kullanan var mı fazla kullanimi zararli değil miTeste göre hamilesiniz tebrikler Kan testiyle daha net öğrenirsiniz
Sanırım bir kaç gün sonra tekrar yapılması gerek kuzum doktor ne dedi?Hcg :17 mensime iki gün vaaar kızlar bana bi şey diyin
Eşim doktor iki gün sonra tekrar bakacağım dediSanırım bir kaç gün sonra tekrar yapılması gerek kuzum doktor ne dedi?
Merhaba canım doktoruna danış muhakkakMerhaba gebelikte 12 haftadan sonra folik asit kullanan var mı fazla kullanimi zararli değil mi
Değerin iki gün sonra daha yükselir inşallah kuzum gönlünü ferah tutEşim doktor iki gün sonra tekrar bakacağım dedi
Umarım bi terslik olmazEşim doktor iki gün sonra tekrar bakacağım dedi
2-3 güne olması lazımdıHayırlı olsun gebesin 5 ve altı hamile olmayanın değeri regline kaç gün var
Tehlike iki üç gün vardı :))Hayırlı olsun gebesin 5 ve altı hamile olmayanın değeri regline kaç gün var
Ben görüyorum çizgiyiKızlar ikinci cizgiyi goren bir tek benmiyim bı bakabilirmisiz doktora gittiğimde rahim duvarin kalinlasmis ama gebelik olabilir goremeybilirim geç döllenme olmuşsa dedi bundan tam 12 gün önce yerleşme kanamsiyla birebir bir lekelenmem oldu
Çok erken tesbit edildi için düşük değer çıkar zaten ve iki gün de bir takip gerekir ama bu sonuca göre hamilesiniz tebrik ederim sağlıklı bir şekilde kucağına maya nasip etsin rabbimHcg :17 mensime iki gün vaaar kızlar bana bi şey diyin
O beli olmuyor bir arkadaşımız 2 değer çıkmıştı adetten 4 gün önce ve şu an MaşaALLAH 4 aylık hamileHayırlı olsun gebesin 5 ve altı hamile olmayanın değeri regline kaç gün var
Teşekkür ederim kendisi yazmış 12 hafta kullanmıştım demir +folik asit ama içmek istemiyorum doktora da söyleyeceğim sadece demir ilaci yazsinmuhakkak
Genellikle Hekimlerimiz bıraktırıyor diyebiliyorum doktorunuza sorun en doğrıu bilgiyi alırsınızMerhaba gebelikte 12 haftadan sonra folik asit kullanan var mı fazla kullanimi zararli değil mi