Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım sonuç ne olursa olsun haber vereceğim, birbirimize yardımcı oluyoruz burada dertdaşız nede olsaMaşaALLAH diyelim zamanı buymuş gelmesinin o doğunca o 3 yılı hatırlamasınız bile sağlıkla kucağına alırsın inşaALLAH test sonucunu merakla ve dua ederek bekleyecem yazmadan geçme canım
İnşallah canım dediğim gibi adetim düzensiz olduğu için belli bir adet tarihim yok o yüzden net bir cevap veremeyeceğimHayırlısı olsun inşallah stres yapma herşey zamanını beklermis
Öncelikle hayırlı olsun çok sevindim sadece merak ediyorum kaç gün gecikmeden sonra aldınız sonucu benim bugün 9.gün dün kaset test yaptım negatif çıktı bir belirtim de yok zatenEki Görüntüle 3085103
Kızlar bu sabah test yaptım ve ikinci çizgim hayalet çizgi şeklinde çıktı iki dakika içinde,bu durumu yaşayıp hamile olanlar var mı varsa lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkür ederim
Yumurtlamadan 12 sonra yaptım bu testi canım adetim düzensiz olduğu için belli bir tarihim yok..Öncelikle hayırlı olsun çok sevindim sadece merak ediyorum kaç gün gecikmeden sonra aldınız sonucu benim bugün 9.gün dün kaset test yaptım negatif çıktı bir belirtim de yok zaten
Anladım canım belirtin oldu mu hiçYumurtlamadan 12 sonra yaptım bu testi canım adetim düzensiz olduğu için belli bir tarihim yok..
Normal adet belirtileri canım başka hiçbir belirtim yok sadece kasıklarda batma oldu farklı olarakAnladım canım belirtin oldu mu hiç
Kaset testler yüksek değer ölçer zaten 9. Gün çıkması imkansız değer düşük olduğu için erken gebelik testi ile test yapmalısın kaset testler sadece adetten 2gun önce silik çizgi vere bilir oda zamanında dölendiyse ama geç dölenmede adetten önce asla göstermezÖncelikle hayırlı olsun çok sevindim sadece merak ediyorum kaç gün gecikmeden sonra aldınız sonucu benim bugün 9.gün dün kaset test yaptım negatif çıktı bir belirtim de yok zaten
Kaset testler yüksek değer ölçer zaten 9. Gün çıkması imkansız değer düşük olduğu için erken gebelik testi ile test yapmalısın kaset testler sadece adetten 2gun önce silik çizgi vere bilir oda zamanında dölendiyse ama geç dölenmede adetten önce asla göstermezÖncelikle hayırlı olsun çok sevindim sadece merak ediyorum kaç gün gecikmeden sonra aldınız sonucu benim bugün 9.gün dün kaset test yaptım negatif çıktı bir belirtim de yok zaten
Teşekkür ederim Bi kaç gün daha bekleyip erken gebelik testi yapıcam bende hayırlısı olsun hakkımda 2 yıldır bekliyorumKaset testler yüksek değer ölçer zaten 9. Gün çıkması imkansız değer düşük olduğu için erken gebelik testi ile test yapmalısın kaset testler sadece adetten 2gun önce silik çizgi vere bilir oda zamanında dölendiyse ama geç dölenmede adetten önce asla göstermez
Canım inşallah sonuç pozitif olur ben kan vermedim bir kaç gün sonra adet olmazsam tekrar test yapacağımKan verdin mi sonucun nasil? Bende bir gün gecikmeyle test yapmıştım bu testten daha da silik sonuç. Iki gun ara verip yine yapicam dedim yarın yapiyorum bakalim:)
Umarim sende de bende de vardır.
Insallah canim :) seninki daha net gözüküyor ama :) umarim vardır.Canım inşallah sonuç pozitif olur ben kan vermedim bir kaç gün sonra adet olmazsam tekrar test yapacağım
İnşallah ikimizdede vardır ve isteyen herkesteInsallah canim :) seninki daha net gözüküyor ama :) umarim vardır.
Benimki daha silik. O yuzden bende vermemiştim.
Ben dayanamayıp test yaptim canim. Iki çizgi de koyu çıktı. Yarın kan vericem.İnşallah ikimizdede vardır ve isteyen herkeste
Ayy ayy çok mutlu oldum darısı banaaaaaBen dayanamayıp test yaptim canim. Iki çizgi de koyu çıktı. Yarın kan vericem.
Darısı basina
Amin inşallah ama benim testim senden de silikti canim.Ayy ayy çok mutlu oldum darısı banaaaaa
İnşallah canım yaa ,:)Amin inşallah ama benim testim senden de silikti canim.
Insallah güzel haberler alirsin