Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana diyosanız kan verdim hamileyim çok şükürHayırlı olsun var canım kan verdiniz mi
Gördüm ben canım hiç bekleme git kan ver en sağlıklı sonucu kan testi veriyor inşallah güzel sonuçlar alırsınBen kan vermedim ama hiç böyle cikmamisti sizde gorebiliyrmusnz çizgiyi kızlar
Acildende verebilirsin sonuç çıkıyor hemenİnşallah canım vericem pazartesi günü sağlık ocağından hemen yazicam sonucu buraya teşekkür ederim
Eki Görüntüle 3085103
Kızlar bu sabah test yaptım ve ikinci çizgim hayalet çizgi şeklinde çıktı iki dakika içinde,bu durumu yaşayıp hamile olanlar var mı varsa lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkür ederim
Evet 1 saat te çıkıyorAcildende verebilirsin sonuç çıkıyor hemen
Biraz belirgin inşallah bebiş vardırEki Görüntüle 3085103
Kızlar bu sabah test yaptım ve ikinci çizgim hayalet çizgi şeklinde çıktı iki dakika içinde,bu durumu yaşayıp hamile olanlar var mı varsa lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkür ederim
Gebelik testi yaptırmak istiyorum dersin canımBakalım canım belki öylede yapabilirim ama ne diyecemki acile gttgimde
Bende gördüm çizgiyi canım yarın yada bir sonraki gün tekrarla inşallah pozitiftirKızlar bana da yardımcı olur musunuz pcosum var ve ovulasyonun 11. Günü dayanamayıp kaset test yaptım. Adetlerim düzensiz oluyor ama tahmini iki günü var. Hayalet bir çizgi görüyor musunuz yoksa ben görmek istediğimi mi görüyorum Eki Görüntüle 3089587
Ayy şimdi erken gebelik testi almaya gidiyorumBende gördüm çizgiyi canım yarın yada bir sonraki gün tekrarla inşallah pozitiftir
Haberdar et inşallah gönlüne göre olsunAyy şimdi erken gebelik testi almaya gidiyorum
Hayrli olsun cnm daha çok yeni kan verebilirsinEki Görüntüle 3089657
Böyle çıktııı