Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen çıktıysa hamilesiniz demek ama yine adet gününü bekleyin testi tekrarlayın sağlıkla devam edip kucağına alırsın inşaALLAHEki Görüntüle 3085103
Kızlar bu sabah test yaptım ve ikinci çizgim hayalet çizgi şeklinde çıktı iki dakika içinde,bu durumu yaşayıp hamile olanlar var mı varsa lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkür ederim
Teste göre hamilesiniz tebrikler Kan testiyle daha net öğrenirsinizEki Görüntüle 3085103
Kızlar bu sabah test yaptım ve ikinci çizgim hayalet çizgi şeklinde çıktı iki dakika içinde,bu durumu yaşayıp hamile olanlar var mı varsa lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkür ederim
İnanamıyorum hala gerçekten çok uzun zaman oldu bugün kan testi versem olur mu?Teste göre hamilesiniz tebrikler Kan testiyle daha net öğrenirsiniz
İnşallah canım inşallah inanın çok şaşkınım 3 yıldır ilk defa sonuç böyle çıktıHemen çıktıysa hamilesiniz demek ama yine adet gününü bekleyin testi tekrarlayın sağlıkla devam edip kucağına alırsın inşaALLAH
Ver canım benim hastanede ver ama 1saate sonucun çıkar uzun zamandır beklediğin bir mutluluktu galibaEki Görüntüle 3085104
İnanamıyorum hala gerçekten çok uzun zaman oldu bugün kan testi versem olur mu?
İnşallahHayırlı olsun cnm gözün aydın
3 yıldır deniyorum dördünce yılıma girmeme bir aydan az bir süre kalmıştı.. hastanede acil bölümünden verebilir miyimVer canım benim hastanede ver ama 1saate sonucun çıkar uzun zamandır beklediğin bir mutluluktu galiba
Evet veriliyor genellikle canım maşallah Rabbim ne güzel nasip etmiş.Sorununuz var mıydı peki?İnşallah
3 yıldır deniyorum dördünce yılıma girmeme bir aydan az bir süre kalmıştı.. hastanede acil bölümünden verebilir miyim
İnşallahHayırlı olsun cnm gözün aydın
3 yıldır deniyorum dördünce yılıma girmeme bir aydan az bir süre kalmıştı.. hastanede acilVer canım benim hastanede ver ama 1saate sonucun çıkar uzun zamandır beklediğin bir mutluluktu galiba
Gitmediği doktor kalmadı,bende sadece basit kist var bundan dolayı sadece bir kere aşılama oldum kontrollü bir şekilde,kistim geçmeyince ikinci bir tedaviyi uygun görmedi doktor 2 ay sonra tekrar gel kistin geçerse tedavine başlarız demişti.. eşimde hiçbir sorun yokEvet veriliyor genellikle canım maşallah Rabbim ne güzel nasip etmiş.Sorununuz var mıydı peki?
Teşekkür ederim Allah razı olsun kandaki sonucu görene kadar içim rahat değil:)Hayırlı olsun cnm gözün aydın
Adetim o kadar düzensiz ki belli bir adet tarihim yok maalesefHemen çıktıysa hamilesiniz demek ama yine adet gününü bekleyin testi tekrarlayın sağlıkla devam edip kucağına alırsın inşaALLAH
Anladım canım kan testini yaptırınca için rahat edecek inşallahİnşallah
3 yıldır deniyorum dördünce yılıma girmeme bir aydan az bir süre kalmıştı.. hastanede acil
Gitmediği doktor kalmadı,bende sadece basit kist var bundan dolayı sadece bir kere aşılama oldum kontrollü bir şekilde,kistim geçmeyince ikinci bir tedaviyi uygun görmedi doktor 2 ay sonra tekrar gel kistin geçerse tedavine başlarız demişti.. eşimde hiçbir sorun yok
İnşallah canım Allah razı olsun pozitifi görmek nasip olsunAnladım canım kan testini yaptırınca için rahat edecek inşallah
Aminnn inşAllah darısı biz bekleyenlereİnşallah canım Allah razı olsun pozitifi görmek nasip olsun
Tahmini yumurtlama tarihine 14 gün ekle o gün gelmese ki İNŞAALLAH gelmeyecek sikil cizgi var diye o zaman gecikme günü oluyorAdetim o kadar düzensiz ki belli bir adet tarihim yok maalesef
İnşallah Rabbim herkese nasip etsin tüm isteyenlere.. ben hala inanamıyorumAminnn inşAllah darısı biz bekleyenlere
Tamam canım bugün gidebilirsem kan testi vereceğim olmadı bekler 14.gün tekrarlarım testimiTahmini yumurtlama tarihine 14 gün ekle o gün gelmese ki İNŞAALLAH gelmeyecek sikil cizgi var diye o zaman gecikme günü oluyor
MaşaALLAH diyelim zamanı buymuş gelmesinin o doğunca o 3 yılı hatırlamasınız bile sağlıkla kucağına alırsın inşaALLAH test sonucunu merakla ve dua ederek bekleyecem yazmadan geçme canımİnşallah canım inşallah inanın çok şaşkınım 3 yıldır ilk defa sonuç böyle çıktı
İnşallah canım sonuç ne olursa olsun haber vereceğim, birbirimize yardımcı oluyoruz burada dertdaşız nede olsaMaşaALLAH diyelim zamanı buymuş gelmesinin o doğunca o 3 yılı hatırlamasınız bile sağlıkla kucağına alırsın inşaALLAH test sonucunu merakla ve dua ederek bekleyecem yazmadan geçme canım