İlk idrarınızla yaptığınızı baz alın benceArkadaşlar selam ben 4 aylık evliyim hiç korunmuyoruz ve PCOS luyum. Bu sabah test yaptım silik çizgi çıktı dayanamayıp öğleden sonra bir tane daha yaptım ve ikinci çizgi hiç yok şimdi ben hangisine inanmalıyım bana yardımcı olur musunuz
Üstteki sabahki alttaki az önceki
Peki onda var gibi duruyor mu sizce deİlk idrarınızla yaptığınızı baz alın bence
O zaman sabahkini baz almalıyım yarın sabah tekrar tekrarlamayı düşünüyorum çok ince silik çizgi var gibi görünüyor sizde görüyor musunuzUzun süre idrar tutup yaptığın hangisi ise ona güven
Evet ben çok rahat görüyorum çizgiyiPeki onda var gibi duruyor mu sizce de
Ay çok heyecanlıyım teşekkür ederim bizde nedense böyle bi çocuk isteği var daha evlenmeden önceden beri hemende olsun istiyoruzEvet ben çok rahat görüyorum çizgiyi
Ya beni de heyecanlandırdınAy çok heyecanlıyım teşekkür ederim bizde nedense böyle bi çocuk isteği var daha evlenmeden önceden beri hemende olsun istiyoruzumarım kimyasal gebelik dedikleri şey değildir
Seninle aynı durumdayız inş ikimizde gebeyizdir süreci beraber takip ederizAy çok heyecanlıyım teşekkür ederim bizde nedense böyle bi çocuk isteği var daha evlenmeden önceden beri hemende olsun istiyoruzumarım kimyasal gebelik dedikleri şey değildir
Bence var gibi duruyor bende ilk yaptım sonra tekrar yaptım sizinkiler gibi cıktıPeki onda var gibi duruyor mu sizce de
Ayy inşallah zaten bütün süreci yazarım burdanYa beni de heyecanlandırdıninşallah olur canım benim dur bakalım hemen negatif şeyler düşünme önce bi kesinleşsin sağlıkla ilerlesin inşallah
Aa öyle mi peki şuan kan falan verdiniz mi kesinleşti miBence var gibi duruyor bende ilk yaptım sonra tekrar yaptım sizinkiler gibi cıktı
Ayy süper olur gerçektenSeninle aynı durumdayız inş ikimizde gebeyizdir süreci beraber takip ederiz
Yaz tabiii haberleşelimAyy inşallah zaten bütün süreci yazarım burdan
Yok yarın vericem bende bugün yaptım bak postun üstüne bak attığım resmeAa öyle mi peki şuan kan falan verdiniz mi kesinleşti mi
Göremedim ama yeniyim çok beceremiyorum sanırım daha kullanmayıYok yarın vericem bende bugün yaptım bak postun üstüne bak attığım resme
Bugün farklı bir marka daha aldım yarın onu denicem ama erken gebelik değil yine böyle kasetBu testler yanılma yapabiliyor başka bir test alıp tekrar yapın. Bu testte pozitif görüp kanda negatif gören çok kişi oldu
İnşallah doğrudurBugün farklı bir marka daha aldım yarın onu denicem ama erken gebelik değil yine böyle kaset