Kızlqr merhaba bende bu ay klomen kullandım ve 6 gün gecikti bugün test yaptım böyle yarını sabırsızlıkla bekliyorum hamileyimdir değil miİnşallah doğrudur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlqr merhaba bende bu ay klomen kullandım ve 6 gün gecikti bugün test yaptım böyle yarını sabırsızlıkla bekliyorum hamileyimdir değil miİnşallah doğrudur
Tebrik ederim bebiş el sallıyor vallahiKızlqr merhaba bende bu ay klomen kullandım ve 6 gün gecikti bugün test yaptım böyle yarını sabırsızlıkla bekliyorum hamileyimdir değil mi
İlk yaptığınızda çizgi var ama kuruma cizgisi olabilir mi cizgi hemen çıktımı. Birde hamilelik varsa saat farketmiyor aksamda yapsan çizgi çıkar yarin tekrar yapın ikinci cizgi çıkarsa hemen doktora gidip kan verinArkadaşlar selam ben 4 aylık evliyim hiç korunmuyoruz ve PCOS luyum. Bu sabah test yaptım silik çizgi çıktı dayanamayıp öğleden sonra bir tane daha yaptım ve ikinci çizgi hiç yok şimdi ben hangisine inanmalıyım bana yardımcı olur musunuz
Üstteki sabahki alttaki az önceki
Teşekkür ederim darısı isteyen herkese inşallah sağlıklı bebişleriniz olsun kızlar bol boş dua edeceğim sizeTebrik ederim bebiş el sallıyor vallahi
Hamilesiniz bence çok net çıkmış ikinci cizgiKızlqr merhaba bende bu ay klomen kullandım ve 6 gün gecikti bugün test yaptım böyle yarını sabırsızlıkla bekliyorum hamileyimdir değil mi
Hamilesiniz bence çok net çıkmış ikinci cizgin
O çizgi direk çıkmıştı ama sanırım test bozukmuş çünkü bu sabah yine yaptım çıkmadı hiç hayali çizgi bile yok ne yazık kiİlk yaptığınızda çizgi var ama kuruma cizgisi olabilir mi cizgi hemen çıktımı. Birde hamilelik varsa saat farketmiyor aksamda yapsan çizgi çıkar yarin tekrar yapın ikinci cizgi çıkarsa hemen doktora gidip kan verin
Gerçekten bariz belli oluyor bu erken gebelik testi değil miKızlqr merhaba bende bu ay klomen kullandım ve 6 gün gecikti bugün test yaptım böyle yarını sabırsızlıkla bekliyorum hamileyimdir değil mi
Evet o erken gebelık testiGerçekten bariz belli oluyor bu erken gebelik testi değil mi
Bugün işin yoksa bi kan ver istersen fanm inşallah bebiş vardırKızlar bahsettiğim gibi iki farklı test iki farklı marka eni geniş olan artımed dar olan ise oncomed diye bir marka artımed de yine o hayali çizgi var oncomedde hiç bir şey yok neye inanacağımı şaşırdım ya bu arada fotoğraflar anlıktır
Bırınde cıkıp bırınde cıkmaması aşırı enteresan gercekten.ıkı tane secenegın kalıyor gerıye,ya predıctor alacaksın orjınalınden,yada kan vereceksın,ben dayanamaz kan verırdım amaınsallah bebegın senınledırKızlar bahsettiğim gibi iki farklı test iki farklı marka eni geniş olan artımed dar olan ise oncomed diye bir marka artımed de yine o hayali çizgi var oncomedde hiç bir şey yok neye inanacağımı şaşırdım ya bu arada fotoğraflar anlıktır
Kan için cesaret edemiyorum henüz o çizgi biraz daha koyulaşırsa gideyim diyorum predictor denicem bugün alıp yarın sabah banada öylesi mantıklı geliyor anlam veremedim kuruma çizgisi falan değil 10 dk bile geçmemişti fotoğrafı çekerken kuruma olsa diğerinde de olurdu diye düşünüyorum ama bilemiyorum tabiBırınde cıkıp bırınde cıkmaması aşırı enteresan gercekten.ıkı tane secenegın kalıyor gerıye,ya predıctor alacaksın orjınalınden,yada kan vereceksın,ben dayanamaz kan verırdım amaınsallah bebegın senınledır
Önce bi erken gebelik testi de yapayım ondan sonra veriyim kan ya hiç cesaret edemiyorumBugün işin yoksa bi kan ver istersen fanm inşallah bebiş vardır
Merhaba. Aynı durum bende de oldu ancak regl zamanıma 1 hafta kala yapmıştım dayanamayıp 5 test yaptım belli aralıklarda. Ilki sizinki gibi çıktı 2.sinde çizgi yoktu. Diğerlerinde vardı. Adet günümün geçmesini bekledim. Bugün hem kan aldırdım hemde eve dönerken yine bi test aldım yaptım . Şimdiki ise oldukça belli. Sizde bi kaç gün sonra yine test yapabilirsiniz. Ya da sabah ilk idrarla yapın benceArkadaşlar selam ben 4 aylık evliyim hiç korunmuyoruz ve PCOS luyum. Bu sabah test yaptım silik çizgi çıktı dayanamayıp öğleden sonra bir tane daha yaptım ve ikinci çizgi hiç yok şimdi ben hangisine inanmalıyım bana yardımcı olur musunuz
Üstteki sabahki alttaki az önceki
Merhabalar bende ilk idrarımla yaptım tüm testleri fakat PCOS olduğum için geç döllenme olmuş olabilir mi diyorum dediğiniz gibi 2-3 gün beklemeyi düşünüyorum şuan inanılmaz alt karnım ve kasıklarım ağrıyorMerhaba. Aynı durum bende de oldu ancak regl zamanıma 1 hafta kala yapmıştım dayanamayıp 5 test yaptım belli aralıklarda. Ilki sizinki gibi çıktı 2.sinde çizgi yoktu. Diğerlerinde vardı. Adet günümün geçmesini bekledim. Bugün hem kan aldırdım hemde eve dönerken yine bi test aldım yaptım . Şimdiki ise oldukça belli. Sizde bi kaç gün sonra yine test yapabilirsiniz. Ya da sabah ilk idrarla yapın bence
Olabilir. Belki de yerleşme ağrısıdır bende de fazlaca vardı bugün biraz daha hafifledi. Yarın kan sonucumu almaya gideceğim inşallah sizde de bende de sağlıklı gebelik vardırMerhabalar bende ilk idrarımla yaptım tüm testleri fakat PCOS olduğum için geç döllenme olmuş olabilir mi diyorum dediğiniz gibi 2-3 gün beklemeyi düşünüyorum şuan inanılmaz alt karnım ve kasıklarım ağrıyor
İnşallaahh haberdar edin beni de merak ederimOlabilir. Belki de yerleşme ağrısıdır bende de fazlaca vardı bugün biraz daha hafifledi. Yarın kan sonucumu almaya gideceğim inşallah sizde de bende de sağlıklı gebelik vardır
Aldınız mı sonucunuzu merak ettim deOlabilir. Belki de yerleşme ağrısıdır bende de fazlaca vardı bugün biraz daha hafifledi. Yarın kan sonucumu almaya gideceğim inşallah sizde de bende de sağlıklı gebelik vardır