Gebelik testime bakar mısınız ❤️

hahahah canikomm sabah gördün saatini dedim yine formunda :halay:bende erkenden uykum geliyor. Gece uyandım, uykumu almışım ama zorla tekrar uyudum. Normalde gün içinde uyumayı hiç sevmem dün ama resmen 1 saat bayıldım gözlerim kapandı kendiliğinden :-):KK49:
Ya gün içinde uyuyorum gece de erken uyuyorum falan ama abi yine de dörtte UYANMAZSIN ya😂😂

Kızlar selam geçen uygulama yok mu diye konuşulmuştu bir başlıkta buldum ana ekrana ekleyebiliyoruz ben yaptım. Başlığın linkini ekliyorum. Tam uygulama mantığında değil ana ekrana bağlantı olarak ekleniyor :KK200:

Thread 'Kadınlar Kulübü Android ve IOS uygulaması'
Popüler Konu - Kadınlar Kulübü Android ve IOS uygulaması
Ama yine bildirim gelmiyo sadece otomatik tarayıcıdan girmiş oluyo bu şekilde de 😂😂 bende zaten tarayıcıda kayıtlı oradan tıklıyorum giriyo aynı şey 😂 uygulama şart buraya bildirimlerin aktif düşmesi için 😂😂😂

Kız ben bugün dörtte kalktım sabah hamilelikle birlikte Müezzinlik işine başlamış gibi hissediyorum kendimi😂
Hahaha hayırlı olsun yeni işin canım 😂
İş başvuruları demişsin işe başlamayı düşünü musun bu süreçte? Hamile olduğunu öğrenirlerse almayabilirler ama 😂

Ama yine bildirim gelmiyo sadece otomatik tarayıcıdan girmiş oluyo bu şekilde de 😂😂 bende zaten tarayıcıda kayıtlı oradan tıklıyorum giriyo aynı şey 😂 uygulama şart buraya bildirimlerin aktif düşmesi için 😂😂😂
Aynen aynen sadece ana ekrana bağlantı eklemiş gibi oluyorsun🤭😂😂 uygulama olmaması çok garip ya şaşkınım :skandal:

dyglsy dyglsy fufucum fufucum renklibirkelebek renklibirkelebek
Kızlar süperiz süper😍
Ulturasonla bakıldı,tak diye karşıma çıktı ayyy 🙈
Bebitomu gördüm gölge olarak Rabbim nasip ederse 30 Ekim kalp atışı için gideceğiz
Şuan 5+1 dedi doktorlar
Bende ki uygulamaya göre de 5+3 🤣
2-3 gün oynar bir şey olmaz süper kese yolk her şey çok güzel dediler 🥰

Ayy düştüm ben kızlar ya tuvaletleri temizlerken bacaklarımın biri öne doğru gitti bildiğin balerin modu 😂🤦‍♀️ eşime de demedim kurt mu var yapıyorsun diyecek diye

Kızlar süperiz süper😍
Bebitomu gördüm gölge olarak Rabbim nasip ederse 30 Ekim kalp atışı için gideceğiz
Şuan 5+1 dedi doktorlar
Ay çok sevindim bebeğim ya 30 Ekim de benim de kontrolüm var ama yarın ara kontrole gideceğim çok çok sevindim her şeyin güzel olması ilk zamanlarda en ideali zaten yine de sen kendine dikkat et benim de uygulamaya göre bir gün geriden geliyor olsun ona hiç takılma boş ver❤️❤️

Hahaha hayırlı olsun yeni işin canım 😂
İş başvuruları demişsin işe başlamayı düşünü musun bu süreçte? Hamile olduğunu öğrenirlerse almayabilirler ama 😂
Aşkım hiçbir şekilde iş başvurusu yapmamıştım kariyer havuzundan görmüşler telefon etmişler ben de çok yüksek bir maaş söyledim anca o şekilde evden çıkarım bu rahatı bozup bir de kabul ederlerse bilemiyorum ne yapacağım😂😂

Kızlar süperiz süper😍
Şuan 5+1 dedi doktorlar
Ayy canımm benimmm süper haber. Darısı kalp atışını duymaya artık :KK200: :KK200: :KK200:

X