Şu an daha çok minnak Allah bağışlasın canım benim 1398 de vajinal muayenede ilk defa kese gözükmüştüÖyle gerçektende. Şuanda da 177 ile göremedik cuma gel dedi doktor. 2. Gebeliğim :) ne kadarlık olduğu bile belli değilmiş.
İlk cocugumda 198 beta ile gördük ama :)) 1 aylıktıŞu an daha çok minnak Allah bağışlasın canım benim 1398 de vajinal muayenede ilk defa kese gözükmüştü
Kız maşallahİlk cocugumda 198 beta ile gördük ama :)) 1 aylıktı
Aminn canımmm hepimizi korusun inşallahOyyyy maşallah çok güzel artmış Allah nazardan saklasın beybim
Aşkım bana bu hafta içinde tekrar gel kalp atışları için demişti doktor ben büyük ihtimalle çarşamba perşembe giderim en azından yedinci haftaya başlamış oluruz daha net olur bir şeyler diye düşünüyorumAminn canımmm hepimizi korusun inşallah
Sen nasılsınn ne zaman gidicen tekrar doktora?
Günaydınnn kızlaar harika bir hafta olsun hepimiz için.
Ay duygus sen ne güzel kalp atışı duyacaksın ben yarın keseyi göreceğim acaba nasıl düzgün mü iyi mi diye düşün düşün uyuyamıyorumAşkım bana bu hafta içinde tekrar gel kalp atışları için demişti doktor ben büyük ihtimalle çarşamba perşembe giderim en azından yedinci haftaya başlamış oluruz daha net olur bir şeyler diye düşünüyorum
Aşkım bana bu hafta içinde tekrar gel kalp atışları için demişti doktor ben büyük ihtimalle çarşamba perşembe giderim en azından yedinci haftaya başlamış oluruz daha net olur bir şeyler diye düşünüyorum
Ay kızlar hadi güzel haberler bekliyoruz ikinizden de. Bende yarın ilk kontrole gideceğim bir tane doktor buldum inşallah güzel geçer oradan devam ederim.Ay duygus sen ne güzel kalp atışı duyacaksın ben yarın keseyi göreceğim acaba nasıl düzgün mü iyi mi diye düşün düşün uyuyamıyorum
Ya kelebek senin kadar rahat olsam keşkeAy kızlar hadi güzel haberler bekliyoruz ikinizden de. Bende yarın ilk kontrole gideceğim bir tane doktor buldum inşallah güzel geçer oradan devam ederim.
Yaaa dün ben o kadar kötüydüm ki , kendi kendime en kötü senaryoları yazdım ve oynadım resmen.Ya kelebek senin kadar rahat olsam keşke
Hayırlısı olsun hepimiz için ayyyy
Ya noldu canım?Yaaa dün ben o kadar kötüydüm ki , kendi kendime en kötü senaryoları yazdım ve oynadım resmen.Bi ağlasam rahatlardım belki ama onu da yapamadım
Bugün de artık kendimi sürece bırakmaya karar verdim. Yoksa kafayı yicem çünkü. Biliyorum çok zor ama sende stres yapma.Bebişler en çok stresten etkilenirmiş. Her şey çok güzel olacak
Ya bilmiyorum canım çok mutsuz uyandım dün, tüm gün ruh gibiydim. Bir de dün kan verecektim, yine yükselmezse beta aynı şeyleri yaşarsam diye korktum galiba çok. Kan verip sonucu gördükten sonra biraz daha rahatladım çok şükür.Ya noldu canım?
Çok şükür stres yapmıyorum da korkuyorum ilk düşüğüm de kanama ile bu zamanlarda gelmişti düşük onun endişesi var ama maşallah benim bıdık akıllı uslu duruyor
Günde 3 defa progesteron fitil ve aksam kan sulandırıcı iğne beni yoruyor özellikle o iğne var ya göbeğim her yeri mosmor oldu yine
Allah'a şükür bebitom bizimle olsun her acıya razıyım
O yüzden sen de bekleme canım yarın inşallah ikimizde hayırlı haberlerle dönelim
selam, test yaptın mı hiç ?selam kizlar bisey sormak istiyorum. benim bugün adet günüm. ama dun gece böyle akintiyla karisik ama nokta gibi 2 3 tane pembe bisey geldi ve bugünde uyandim peceteye kahverengi bi süründü geldi ama benim böyle olmazdi adetim sokulecegi zaman bu ay yumurtlama günlerimizi değerlendirmiştik ve ilişkiden sonra hep bi kasik agrim oldu hafif hafif acaba mi diyorum.
zaten karnima bi agri girdi say adet agrisi gibi muhtemelen olucam bugünselam, test yaptın mı hiç ?
parça gibi geldiyse adettir muhtemelen diye düşünüyorum. Çünkü bildiğim kadarıyla yerleşme kanmasında daha saydam kahve, pembe leke gibi oluyo
Hahahah kız dün aynı şeyleri yasamisiz herkesle kavga edesim vardıYa bilmiyorum canım çok mutsuz uyandım dün, tüm gün ruh gibiydim. Bir de dün kan verecektim, yine yükselmezse beta aynı şeyleri yaşarsam diye korktum galiba çok. Kan verip sonucu gördükten sonra biraz daha rahatladım çok şükür.
Senin sürecin de çok zor canım, Allah yardımcımız olsun sağlıcakla hep birlikte atlatalım bu zamanı. Sonra bebişlerimiz için yine bir arada olalım. Akıllı bıdık yarın hepimizi çok mutlu etsin
Hiç heyecan yapma kuzum herşey güzeldir eminimAy duygus sen ne güzel kalp atışı duyacaksın ben yarın keseyi göreceğim acaba nasıl düzgün mü iyi mi diye düşün düşün uyuyamıyorum
Canım eğer bugün adet gününse bence bir test yap bugün çıkar kesin hamileysen eğer bazı kadınlarda böyle pembe ya da kahverengi lekelenme şeklinde olabiliyormuş ben de olmadı ama gelişmelerden bize de haber verselam kizlar bisey sormak istiyorum. benim bugün adet günüm. ama dun gece böyle akintiyla karisik ama nokta gibi 2 3 tane pembe bisey geldi ve bugünde uyandim peceteye kahverengi bi süründü geldi ama benim böyle olmazdi adetim sokulecegi zaman bu ay yumurtlama günlerimizi değerlendirmiştik ve ilişkiden sonra hep bi kasik agrim oldu hafif hafif acaba mi diyorum.
Test yapmalısın bence eğer varsa zaten çıkar muhtemelen gebelik belirtisiyle adet belirtisi çok benzer birbirine test yap %100 sonuç vermese de için rahat eder en azındanselam kizlar bisey sormak istiyorum. benim bugün adet günüm. ama dun gece böyle akintiyla karisik ama nokta gibi 2 3 tane pembe bisey geldi ve bugünde uyandim peceteye kahverengi bi süründü geldi ama benim böyle olmazdi adetim sokulecegi zaman bu ay yumurtlama günlerimizi değerlendirmiştik ve ilişkiden sonra hep bi kasik agrim oldu hafif hafif acaba mi diyorum.