- 19 Ekim 2024
- 3
- 0
- 22
Umarım saçma sapan bi gülümseme var yüzümde ama eşime de diyemiyorum var mı yok mu emin olmadığım için. Sizce reglden bu kadar önce belli olur mu bişey varsa ?
Merhabalar ismim Duygu siteye yeni üye oldum ve bugün sabah yaptığım erken gebelik testi için sizin tecrübelerinizden yardım almak istiyorum. 4 Eylül regl başlangıcı, 6 gün regl olurum ve ortalama 28 gün döngüm var. Reglime 4 gün kala days doctor erken gebelik testi yaptım ve silik çizgi var. 34 yaşındayım ve ilk gebeliğim olacak rica etsem bakabilir misiniz eşimden önce kadınlar kulübüne yazmak istedim yanıtlarınızı bekliyorum
Evet öyleymiş ben dahaca eklemedim ama ekleyeceğim canım.Kızlar chia tohumu hergun ekleyin beslenmenize . İshale de iyi geliyor.
Evet ben normalde de avokadoyu çok tüketirim. özellikle omletle çok seviyorum Ama omlet son zamanlarda kokmaya başladı bana, o yüzden sütlü avokadoya döneceğim artık.Yaaa hahaha benimde çok değildi canikom ama düşükten sonra bunlara biraz daha düştüm. Ben mesela avokadonun da mucize olduğuna inanıyorum diğer hamileliğimde de bu
Oh misss afiyet şifa olsun canımOfff Ankara buzzz buzzz iki gündür. Şimdi evde ne varsa sebzelerden çorba koydum hemenİçimiz ısınsın
Evet bir önceki Nisan ayinda ilk gebelikti, kahverengi akıntılar her gün parmak ucu kadar geldi, regl de olmustum aslında üzerine gormeymis o, ve hamileymisim. Ama dış gebelik oldu. Kahverengi akıntı suphelendirdi üst üste betaya bakildi. Umarım böyle olmaz ama lütfen test yap ve hemen de a git .Testte belli olması için erken degilmi adet günüme 4 gün fln var sizde ne çıktı gebemiydiniz peki şüpheler benziyormu
Erken gebelik testlerinde çıkabilirTestte belli olması için erken degilmi adet günüme 4 gün fln var sizde ne çıktı gebemiydiniz peki şüpheler benziyormu
Şuan evde test yok hafta sonu olduğu için pazartesiyi bekleyeceğim mecbur ama çok heyecanlıyım rabbim nasip eder inşallahErken gebelik testlerinde çıkabilir
Yaa öylemi dış gebelik ne demek riskli bı durum mu kahverengi akıntı için yerleşme kanaması diyolar ama dış gebelik belirtisi mi aynı zamandaEvet bir önceki Nisan ayinda ilk gebelikti, kahverengi akıntılar her gün parmak ucu kadar geldi, regl de olmustum aslında üzerine gormeymis o, ve hamileymisim. Ama dış gebelik oldu. Kahverengi akıntı suphelendirdi üst üste betaya bakildi. Umarım böyle olmaz ama lütfen test yap ve hemen de a git .
Gerçekten avokado Çiya tohumunu kefir falan asla yiyip içemiyorum ne yapacağım bunun için bilmiyorumYaaa hahaha benimde çok değildi canikom ama düşükten sonra bunlara biraz daha düştüm. Ben mesela avokadonun da mucize olduğuna inanıyorum diğer hamileliğimde de bu ayda çok fazla tükettim seviyorum artık kendisini
Olsun birkaç gün daha beklemiş olursun garanti olur canım sakin sakin olŞuan evde test yok hafta sonu olduğu için pazartesiyi bekleyeceğim mecbur ama çok heyecanlıyım rabbim nasip eder inşallah
Ahahaa tamamdırOlsun birkaç gün daha beklemiş olursun garanti olur canım sakin sakin ol
Hepinizi çooook seviyorum kızlar Allah razı olsun rabbim bebişlerinize sağlık sıhhat versin evet bayağı dinleniyorumDikkat et canım kendine. Yat, dinlen kendini yorma. Kanama kesilene kadar sancın devam eder. Kalan parça da düşünce , önce sadece kendini düşünüyorsun . Kendi sağlığını ve psikolojini düzene koyduktan sonra bebek düşüncelerine gir bence. Hiçbir şey ve hiç kimse senden değerli değil
Olsun canım koyu yeşil sebzeler tüketmeye çalış sen de, bi bol bol et protein ağırlıklı diyolar ilk aylarda ve balık tabiGerçekten avokado Çiya tohumunu kefir falan asla yiyip içemiyorum ne yapacağım bunun için bilmiyorum
Merhabalar ismim Duygu siteye yeni üye oldum ve bugün sabah yaptığım erken gebelik testi için sizin tecrübelerinizden yardım almak istiyorum. 4 Eylül regl başlangıcı, 6 gün regl olurum ve ortalama 28 gün döngüm var. Reglime 4 gün kala days doctor erken gebelik testi yaptım ve silik çizgi var. 34 yaşındayım ve ilk gebeliğim olacak rica etsem bakabilir misiniz eşimden önce kadınlar kulübüne yazmak istedim yanıtlarınızı
Merhaba canım bence hamilesin, hayırlı uğurlu olsunMerhabalar ismim Duygu siteye yeni üye oldum ve bugün sabah yaptığım erken gebelik testi için sizin tecrübelerinizden yardım almak istiyorum. 4 Eylül regl başlangıcı, 6 gün regl olurum ve ortalama 28 gün döngüm var. Reglime 4 gün kala days doctor erken gebelik testi yaptım ve silik çizgi var. 34 yaşındayım ve ilk gebeliğim olacak rica etsem bakabilir misiniz eşimden önce kadınlar kulübüne yazmak istedim yanıtlarınızı bekliyorum
Benim yaşadığım evet.Yaa öylemi dış gebelik ne demek riskli bı durum mu kahverengi akıntı için yerleşme kanaması diyolar ama dış gebelik belirtisi mi aynı zaman
Canikom yiyebileceğin sağlıklı şeyler tüket o zaman. Et, balık, sebze. Bol su çok önemli diyorlar. Bir şekilde düzenimizi oturtmamız lazımGerçekten avokado Çiya tohumunu kefir falan asla yiyip içemiyorum ne yapacağım bunun için bilmiyorum
Yaaa evetttBugün herkes sadece ilk sayfa ve ilk mesajları okuyup yorum yapıyor galiba
Bebeğim vallahi bol protein alıyorum @ ağırlıklı besleniyorum ben birtık sebze de ekledim umarım her şey bebeğimize faydalı olurOlsun canım koyu yeşil sebzeler tüketmeye çalış sen de, bi bol bol et protein ağırlıklı diyolar ilk aylarda ve balık tabi