Evet canım bugün 6 + 3 oldum inşallah sağ salim atlatırız bu ilk üç ayı sağlıkla kucağıma alırım bebegimiMerhaba canım bence hamilesin, hayırlı uğurlu olsun
Evet kız neler yaşadık neler gördük ne ağladım ne zırladımYaaa evettto mesajların üzerinden geçen zamanda neler yaşandı neler
Allah yardımcınız olsun canımEvet canım bugün 6 + 3 oldum inşallah sağ salim atlatırız bu ilk üç ayı sağlıkla kucağıma alırım bebegimi
Ben dr sordum sıkıntı yok takılın dediEvet kız neler yaşadık neler gördük ne ağladım ne zırladım
Benim de diğerinde betam yükselmediği için nooo dedi bir süreKızlar ya çok özel olacak biliyorum ama neler neler konuştuk burada bunu da sormak gerekiyor şu an , hamile olduğumu anladığımdan sonra eşimle bir ilişki olmamıştı vallahi bugün yaptık dayanamadık tabii daha kontrollüydü ama yine de bir korkuyorum sizde durumlar nasıl
Ahahah kız ben de adama nefes aldırmadım işte ama dayanamadı valla şu an herhangi bişey yok kanama vs aman maşallah diyimBenim de diğerinde betam yükselmediği için nooo dedi bir süreŞimdi de zaten doktora kadar yanımda nefes aldırmam
Aşkım işte yapmıyordum çok anlık oldu doktoru aramam lazım dur bi dk kocam diyemedimBen dr sordum sıkıntı yok takılın dediama bu çık kişisel bir şey dr un söylemesi lazım , riskli gebeliklerde istemiyorlar. Benim diğerinde no demişlerdi .
Aman aman maşallahAhahah kız ben de adama nefes aldırmadım işte ama dayanamadı valla şu an herhangi bişey yok kanama vs aman maşallah diyim
Kız insan yine de tedirgin oluyor ama bir yandan hayatı da tamamen bitirmemek lazım dur bakalım gidişat ne gösterecekAman aman maşallah
Bir şey olmaz yaa , zaten sıkıntısız devam eden gebelikte yerleştikten sonra serbest diye biliyorum
Yaaa canım çok geçmiş olsun ağrı var mı ? Sonuç çıkınca bize de haber verKızlar benim kanamam kırmızıya döndü hemen acile geldik beta HCG baktılar sonuç bekliyorum
Yerleşme kanaması nasıldı tam olarak bende aynı durumdan muzdaripim açıklar mısınGeçen sene o kimyasalı yaşadığim ıçin bekliyorum ilk defa yerleşme kanaması yaşadım ek olarak
Çok hafif var ilk kez yaşıyorum tüm bunları bu bı ay icinde yaşlandım resmen çok tedirginimYaaa canım çok geçmiş olsun ağrı var mı ? Sonuç çıkınca bize de haber ver
İyi akşamlaarBebeğim aramıza hoşgeldin o zaman ben de senin gibi böyle silik çizgi ile öğrenmiştim dört gün kala adete iki gün kala da kan vermiştim 104 beta ile öğrenmiştim minik tırtılı mı bence adet gününü bekle gecikince kan ver çünkü sonrasında kan ilerlemesini beklemek insanı daha çok strese sokuyor haberin olsunbenim geçmişte bu konuda yazdığım şeyleri okuduysan nasıl zorlandığımı anlamışsındır hadi hoşgeldin kızçem
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahİyi akşamlaarsilik çıkmıştı bugün adetime 1 gün var ve değerim 196 çıktıı
Canım çok geçmiş olsun, sonuçtan ve gelişmelerden bizi haberdar et dualarım seninleKızlar benim kanamam kırmızıya döndü hemen acile geldik beta HCG baktılar sonuç bekliyorum
Allah razı olsun hepinizden ilk fırsatta yazicamCanım çok geçmiş olsun, sonuçtan ve gelişmelerden bizi haberdar et dualarım seninle
Canım bana doktorum önceki kontrolümde kendisi uyarmıştı ilişki olmayacak bu süreçte ara verin diye. Son gittiğimde keseyi gördükten sonra sormadık açıkcası ve herhangi bi girişimde ikimizde bulunmuyoruz şu andaKızlar ya çok özel olacak biliyorum ama neler neler konuştuk burada bunu da sormak gerekiyor şu an , hamile olduğumu anladığımdan sonra eşimle bir ilişki olmamıştı vallahi bugün yaptık dayanamadık tabii daha kontrollüydü ama yine de bir korkuyorum sizde durumlar nasıl
Ayyy hadi hayırlı olsunİyi akşamlaarsilik çıkmıştı bugün adetime 1 gün var ve değerim 196 çıktıı