Olmadı öyle yapayım labaratuvar da mı sıkıntı var anlamadım ki 0.0 neKuzum bence normal kaset testi yap sonrasında da testini tekrarla belki de geç döllenmedir öyle bir şey de varmış yani ben de şaşırdım şu an
Hastanede mi yoksa özel bi laboratuvarda mı yaptırdın bugün tekrar kaset test ile bi dene bence sonra de devlet hastanelerinin acilinde kan ver canımOlmadı öyle yapayım labaratuvar da mı sıkıntı var anlamadım ki 0.0 ne
Özelde yaptım ankaradayım orada bi özelde yaptım bilmiyorum ilk defa gittim oraya daHastanede mi yoksa özel bi laboratuvarda mı yaptırdın bugün tekrar kaset test ile bi dene bence sonra de devlet hastanelerinin acilinde kan ver canım
Hangi özele gittin Ankara’da belki de laboratuvar durumundan olabilirÖzelde yaptım ankaradayım orada bi özelde yaptım bilmiyorum ilk defa gittim oraya da
Aaaa evet biliyorum İldemi , doktor kime gidiyorsun Kayseri de ? Bende dün doktor araştırdım bugün arayıp şu doğum paketleri için bilgi alacağım bakalımAy evet kelebegim ya nasil güzel denk geldik hepimiz
Ben manisada yaşıyordum,hamile olduğumu öğrenene kadar çalışıyordum daha dogrusu 2 aylık bosluktaydim hastane randevusu günü iş görüşmem vardı eşim yollamadi
Kayseri de ildemdeyiz,ankara sivas yoluna yakin
Hahahah ay duyguş dün de bizde aynı şey oldu kemerini çok saçma bir yere kaldırmışım nasıl oldu anlamadımVallahi evden çalışacağım bir iş bulsam çalışırım ama şu an Ankara’yı bilmiyorum ya yeni yeni adapte oluyorum ii bana göre çok sert o yüzden şey modundayım ay aşkım ben burayı bilmiyorum ki ay aşkım ben burada kaybolurum ki şimdi bir de şey eklendi ay aşkım ben hamileyim ki ahahaha
İnşallah değildir ya bi tane yaptım öncesin de hafif silikti bunu yaptım pozitif anlamadım
Canım farklı marka testler al onları dene bir kaç gün daha. Çok yenidir belki kanda çıkmamış olabilir.Noutcheck marka
yaaa aramızaa hoşgeldinnnGrubun enerjisi şaka mı :)) aşılamanın 1. haftasından sesleniyorum Bende bu ay aranıza katılmaya talibiim :))
Şehir hastanesine gidiyorum canım, tüp bebek merkezi açıldı orada takipli hastaydım hâlâ orada takipliyimAaaa evet biliyorum İldemi , doktor kime gidiyorsun Kayseri de ? Bende dün doktor araştırdım bugün arayıp şu doğum paketleri için bilgi alacağım bakalım
HahahahahahahVallahi evden çalışacağım bir iş bulsam çalışırım ama şu an Ankara’yı bilmiyorum ya yeni yeni adapte oluyorum ii bana göre çok sert o yüzden şey modundayım ay aşkım ben burayı bilmiyorum ki ay aşkım ben burada kaybolurum ki şimdi bir de şey eklendi ay aşkım ben hamileyim ki ahahaha
Az daha bekle canım bu forum neler gördü nelerTest pozitif canım kan verince 0.0 ben anlamadım geç döllenme olsa da test pozitif yani
Yaaa ne kadar güzel bir sürpriz olmuşşşş size.Şehir hastanesine gidiyorum canım, tüp bebek merkezi açıldı orada takipli hastaydım hâlâ orada takipliyim
Aşılama yapıldı ilk tutmadı,bu ay işte ganolf iğnesi ile tekrar aşılama olacak sonra tüp bebek raporu icin gecilecekti bizimki sürpriz yaptı
Aynen kelebeğim çok güzel beklenmedik oldu vallaYaaa ne kadar güzel bir sürpriz olmuşşşş size.
Burada doğum haberlerimizi vereceğimiz sağlıklı günler de gelir inşallah hepimiz için
Çok zor ve stresli bir yol ama sonu uçsuz bucaksız güzelliklere gitsin hep
Merhaba yorumları okudum ve mükemmel enerjiniz var benimde adetime 2 gün var biraz belirtilerim var ümitliyim bu aydan inşallah aranıza katılırım acaba sizin belirtileriniz nelerdi regl belirtisinin aynısı demişsiniz ama farklı bir belirtiniz varmıydı acabaHangi özele gittin Ankara’da belki de laboratuvar durumundan olabilir
Hoş geldinnnnMerhaba yorumları okudum ve mükemmel enerjiniz var benimde adetime 2 gün var biraz belirtilerim var ümitliyim bu aydan inşallah aranıza katılırım acaba sizin belirtileriniz nelerdi regl belirtisinin aynısı demişsiniz ama farklı bir belirtiniz varmıydı acaba
Benimde bayadır kasıklarıma batma oluyor ara ara ama kısa süreli batmalar oluyor bu aralar koku hassasiyetim var biraz gögüs ucumda acı oluyor gidiyor ara ara da mide bulantım oluyor elimde bir tane gebelik testi var o yüzden pazar gününe saklıyorum ovulayson testlerim var hamile kalınca pik oluyormuş benim testim silik çıkıyor bilmiyorum çok kafam karışıkHoş geldinnnn
Benim adet belirtisi gibi değildi pek ,benim zaten adet döneminde çok belirtim olmuyor çok su içmek ve tatlı kriizi dışında
Ama bu sefer kasıklarımda batma çok oldu özellikle günüm yaklaşırken, bacaklarımda da sızlama gibi ara ara giren ağrılar hissettim. Ondan sonra bu işte bir iş var diyip test yaptım zaten daha 6 gün falan vardı bat için. Hafif silik çizgiyi de o zaman gördüm sonra adet günüme kadar her gün test yaptım
hoşbuldum canım inşallah yaa ilk aşılamam tedirginlikle beraber bir mutluluk var içimde ama bakalım hayırlısı ne ise olur inşalllahyaaa aramızaa hoşgeldinnn
İnşallah güzel haberlerinii burada birlikte kutlarız
Bende 26 Mayıs'ta evlendim düğün tarihlerimiz çok yakınBen Eskişehirliyim ama 24 Mayıs itibari ile Ankara’ya gelin geldimfufucum ankaralı ama şu an Arabistan’da. Ankara’da nerede oturuyorsunuz ya Ankara bana aşırı büyük büyük geliyor Eskişehir’den sonra köyden indim şehire gibiyim
Oyy kısslar bi sürü konuşmalar olmuş okuyorum şimdi yetişemedim. Duyguş ben ankaralı değilimYaaa hepimiz birbirimize yakın miyiz
Ben Kayserideyim
Fufu nerede yaşıyor acaba
Ben Eskişehirliyim ama 24 Mayıs itibari ile Ankara’ya gelin geldimfufucum ankaralı ama şu an Arabistan’da. Ankara’da nerede oturuyorsunuz ya Ankara bana aşırı büyük büyük geliyor Eskişehir’den sonra köyden indim şehire gibiyim