- 28 Ocak 2021
- 2.576
- 1.581
Ya Duygus cok yaşaKız sorma benim şu son bir haftada dünyam durmuştu şuna bak bit kadar şey ulan daha 2,5 milimsin sen haddini bilinşallah kuzum ya görürsün kaç hafta olacak o zaman ay kız ben bir tanesiyle baş edemiyorum şu an içim deyken ikiz olsa doğurunca nasıl baş edilir bilmiyorum
Sakın ha her şeyi aklından çıkarıyorsun pozitif düşüncenin gücüne inanmalıyız her şey çok güzel olacakHahhaahahaha ya bende aşırı karamsarlık var bu konuda gerçekten hep olmayacakmış gibi hissediyordum hala da öyle hissediyorum doktora da söyledim hatta bu düşüncemi yani evet yanlış ama kendimi alıkoyamıyorum hep en kötü senaryo geliyor aklıma
Bak benim sata göre 6+0 mış ama ultrasona göre 5+6 mış gerçi ben bu hesapları ogrenene kadar muhtemelen doğuracam bugün doktorun söylediği şekilde öğrendim bunlarıYa Duygus cok yaşa
Ben ikiz isteyen biriyim ya aşırı meraklıyım
Haftaya 5 hafta olacagiz suan 4+3
Benim de sata göre 4+2 ama 3 haftalik bir gebelikte ilk değerin 230 çıkması çok değil mi benim kafami o kurcalıyorBak benim sata göre 6+0 mış ama ultrasona göre 5+6 mış gerçi ben bu hesapları ogrenene kadar muhtemelen doğuracam bugün doktorun söylediği şekilde öğrendim bunlarıtam 6 ekimde 4+4 te minik 4 mm bi kese gözükmüştü bence sen de görürsün keseni bugün kalp atışlarımı gördük ona rağmen duyamadık bence altı haftayı tamamlayıp yedinci haftaya falan geçmek gerekiyor duymak için onu da önümüzdeki hafta öğreneceğim artık Allah nasip ederse. Ayrıca benim çocuğum haziranda ikizler olacak şu an bir hesapladım da eşim de ikizler ben Ankara sokaklarında artık kafama huni takar gezerim
Aşkım ikizlerin kızı erkeği fark etmez en yakın arkadaşım ve eşim ikizler ikisinin de ruh hali biraz tuhaf ikisini de çok seviyorum ama bir yandan da boğasım geliyorBenim de sata göre 4+2 ama 3 haftalik bir gebelikte ilk değerin 230 çıkması çok değil mi benim kafami o kurcalıyor
Keseyi görsem oh dicem ay
Hahahah Allah kolaylık versin canım ikizler zordur valla
Benim hesaplamaya göreyse eğer tam sınırı geçiyor 21 Haziran yengeç paçayı kurtardim
İki tane ikizlerle seni düşünemiyorum hele erkek olursa Allah
Sevgi varsa her şey halledilirAşkım ikizlerin kızı erkeği fark etmez en yakın arkadaşım ve eşim ikizler ikisinin de ruh hali biraz tuhaf ikisini de çok seviyorum ama bir yandan da boğasım geliyorSen adet gecikmesinden sonra mı test yaptırmıştın
Benim adetime iki gün kala 104 çıkmıştı aman betaya takılma aşkım ne zaman iki tane kese görürsün ya da bir kese içinde iki tane embriyo görürsün o zaman bu beta olayı beni çok gerdi aman boş ver sal gitsin hangisi hayırlısıysa o olsunSevgi varsa her şey halledilir
Benim gecikmem olmadı,adetime daha 2 gün varken değer 230 çıktı
Doktor kafami karıştırdi ayBenim adetime iki gün kala 104 çıkmıştı aman betaya takılma aşkım ne zaman iki tane kese görürsün ya da bir kese içinde iki tane embriyo görürsün o zaman bu beta olayı beni çok gerdi aman boş ver sal gitsin hangisi hayırlısıysa o olsun
Gebelik başlarında grip çok olunuyormuş bağışıklık sistemi de değiştiği için canım, hemen c vitamini al, bi de hemen tavuk suyu çorba ya da tavuktan yahni yap bol sulu ye iç canım şifa niyetine. Ben geçen hafta kelle paça suyu içtim sadece suyu amayapan yer bulduk bu hafta da tavuktan yahni yaptım 2 gün yedik. Önlem amaçlı takviye yapıyorum. Eğer çok ilerlese gribin geçmezse sadece parasetamol alabilirsin sakın başka bir ilaç alma kuzucum. Sakın.
Canım benim 3 hafta 5 günlükken 280 çıktı , ve bildiğin 2 haftada göbek çıktı aynı şeyden şüpheleniyorum . Tesekkurler kızlar tavuk çorbası yapıyım ben deBenim de sata göre 4+2 ama 3 haftalik bir gebelikte ilk değerin 230 çıkması çok değil mi benim kafami o kurcalıyor
Keseyi görsem oh dicem ay
Hahahah Allah kolaylık versin canım ikizler zordur valla
Benim hesaplamaya göreyse eğer tam sınırı geçiyor 21 Haziran yengeç paçayı kurtardim
İki tane ikizlerle seni düşünemiyorum hele erkek olursa Allah
Bence net gözüküyor kan verin kesinleşirVar mı sizce gebelik
Bence var canım bat ne zaman bir kaç gün sonra tekrar deneyebilirsin.Var mı sizce gebelik
Sağlıkla huzurla güzel gebelikler yaşayalımDoktor kafami karıştırdi ay
Aynen yeter ki bizimle kalsin minnoslar Rabbim korusun
Yaaa ben gördüm minik tırtılıVar mı sizce gebelik
Henüz daha 3 gün falan varBence var canım bat ne zaman bir kaç gün sonra tekrar deneyebilirsin.
3 gün varYaaa ben gördüm minik tırtılıne zaman adet günün canım kaç gün var
Kız sen beni tarif ediyorsun bildiğin benim doktoruma sorduğum en önemli şey sade nescafe filtre kahve americano oldu her şeyin ensini içiyorum hem de gün içinde minimumda 4 5 tane içiyordum bana günde iki taneyi geçmesin dedi çünkü ben zift gibi içtiğim için bol kafein oluyormuş o da zararlıymış. Ama annem buradayken bir taneyi bile içirmedi biliyor musun bana kahve zararlı çocuğa diye annemin gittiğine çok üzüldüm ama eve gelince hemen kahve yaptımKızlar bir de bişey sorcam, özellikle doktor kontrolüne başlayanlar kahveyle ilgili bir sınır koydu mu ? Çünkü ben bir kahve bağımlısıyım azaltmaya çalışıyorum ama çok zorlanıyorummmm
Bebeğim aramıza hoşgeldin o zaman ben de senin gibi böyle silik çizgi ile öğrenmiştim dört gün kala adete iki gün kala da kan vermiştim 104 beta ile öğrenmiştim minik tırtılı mı bence adet gününü bekle gecikince kan ver çünkü sonrasında kan ilerlemesini beklemek insanı daha çok strese sokuyor haberin olsunHenüz daha 3 gün falan var