- 10 Eylül 2024
- 619
- 452
Ayçaaa hoşgelmişsin aramıza güzel haberlerle gelmişsin hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin hepimizin minnoşları geçmiş için çok şükür geçmişler olmuş güzellikler yerini doldurmuş.Kızlar baştan sona okudum herseyi, Esma senin adına çok üzüldüm ama eşinle yeniden beraber olma kararına saygı duydum ve hayırlısı oldu gibi hissettim, Duygus beta keseden sonra bakılmaz, kafa karıştırır. Umarım güzel haberler alırsın bu yeni doktordan.
Ben şubatta evlendim . 38 yaşındayım , ilk gebeligim nisanda ve duzensiz beta ile dış gebelik, metotraksat iğne ile düşürüldü, çok üzüldüm, kötü bir süreçti, herkese de söylemiştim çevrem de genistir. Tek tek açıklama yaparken daha da üzüldüm. Şuan 2. Gebeligim 6 Eylül son Regl , 5 hafta4 gün şuan , Regl den 1 hafta önce öğrendim. Erken gebelik testleriyle.sadece Amerika’da 5-6 kişiye söyledim , ailemle paylasmadim, aralıkta gelicem 3 ay dolmuş olacak , sarilarak söylemek istiyorum, tabi içim içime sığmıyor, Erkenden beta ya başladım riskli gebelik olabilir diye, iki kartından fazla artış görüldü ve bir daha yapılmadı, 4. haftalıkken vajinal muayene ile kese de görüldü. Amerika da yaşıyorum burda her gittiğinde farklı dr görüyorsun. 7. Haftada kalp atısına bakilacak. Sizinle de paylaşmak istedim.
Bu hamileligimde zaten olursa olacak ve doğacak, hiç bir şey onu etkileyemez. Günü yoksa da hayırlısı olacak diye dusunuyorum.
Lütfen kendinizi yormayın, her strese girdiğiniz de bunu düşünün.
Evet yurtdışında türkiye gibi değil ama bu iyi bir şey sürekli test ve strese girilmiyor en azından. Ama doktorun sürekli değişmesi hoş değil tabi senin için.
Ben aileme dün keseyi görünce söyledim sürprizli dayanamadım artık ağlaştık baya ama biz ailelerimizi uyardık kimseye söylemeyeceğiz süreç daha da ilerlesin sonra kuzenler akrabağlar söyleriz dedik. nası mutlu oluyolar akılları özellikle gurbette de olunca hep bizde, kalp atışlarını duyunca en azından söyleyin siz de bence 3 ay bekleyin en azından ailelere