- 22 Aralık 2022
- 225
- 92
- 20
Beta verdim betaya bakmak istedi doktor bekliyorumesmanurr33 umarım güzel haberler alırsın , son zamanlarda çok şey yaşadın. Hakkında hayırlısı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beta verdim betaya bakmak istedi doktor bekliyorumesmanurr33 umarım güzel haberler alırsın , son zamanlarda çok şey yaşadın. Hakkında hayırlısı olsun
Çok geçmiş olsun canım benim, gerçekten yaşadığın şeyler çok zor. Şimdi kendini toplama zamanı biz buralardayız her zaman senin için.Geldim kızlar maalesef o günki pıhtılı kanama ile bebeği düşürmüşüm rahim içim bomboş kese yok bugün neden kese yumuk dendi anlamadım
Kızım güzel haberlerinizi bekliyorumBeta verdim betaya bakmak istedi doktor bekliyorum
Zaten öyle umarım pişman olmuştur her ne kadar belli etmese de ama ben herşeyi rabbime havale ediyorum rabbim elbet evladımı kucağıma almakla sevindirecek beniesmanurr33 çok üzüldüm hayırlısı olsun hakkında, kusura bakma ama eşinin çok etkisi olduğunu düşünüyorum seni bu duruma sokup o stresi yaşattı sana, umarım ders almıştır ve aklı başına gelmiştir.. olan senle bebeğine oldu sen sakın üzülme Allah herşeyin en iyisini bilir, en hayırlısı doğru zamanda verir
3307 den 286 ya düşmüş betaKızım güzel haberlerinizi bekliyorum
Düşük yapmışsın canım çok geçmiş olsun daha önce bende yaşadım , iyi tarafından bakmaya çalış sağlıksız bir gebelikti belkide kendiliğinden düşmesi seni yıpratmadan daha iyi olmuş. çok çok geçmiş olsun3307 den 286 ya düşmüş beta
Çok üzüldüm geçmiş olsun umarım hayırlısı ne zamansa o zaman alırsın kucağına ama belli müddet hem kendi evliliğin için hemde sağlığın için bebek düşüncesini biraz ertelemeni tavsiye ederim3307 den 286 ya düşmüş beta
Keşke o gün gidebilseydin kuzum ya bi de progestan kullanıyordun bak demek ki sağlıksız gebelik nasip değilmişGeldim kızlar maalesef o günki pıhtılı kanama ile bebeği düşürmüşüm rahim içim bomboş kese yok bugün neden kese yumuk dendi anlamadım
Ben de aynı şeyi düşünüyorum en azından bu sürede eşinle de bazı şeyleri düzeltebilirsin düzelmiyorsa da en azından bebek düşünmezsin vardır bir hayırÇok üzüldüm geçmiş olsun umarım hayırlısı ne zamansa o zaman alırsın kucağına ama belli müddet hem kendi evliliğin için hemde sağlığın için bebek düşüncesini biraz ertelemeni tavsiye ederim
O kadar hak veriyorum ki sanaesmanurr33 çok üzüldüm hayırlısı olsun hakkında, kusura bakma ama eşinin çok etkisi olduğunu düşünüyorum seni bu duruma sokup o stresi yaşattı sana, umarım ders almıştır ve aklı başına gelmiştir.. olan senle bebeğine oldu sen sakın üzülme Allah herşeyin en iyisini bilir, en hayırlısı doğru zamanda verir
Bazen söylemek kolay oluyor yaşayan bilir ama gerçekten bebek büyümeye devam etseydi belkide hep aklının bir köşesinde düşünecektin bu adam bu bebeği hakediyormu? Beni hakediyormu ? Vs.. en azından düşünmen için bir fırsatın var, ben çok iyi düşün bu senin için demekki daha hayırlıydı. Sıgara içiyordun diye hatırlıyorum yak bir sıgara kafan dağılsın boşverO kadar hak veriyorum ki sana
Sana demiştim bazen şer gördüğün şeyde hayır vardır diye bu adam daha sen gencecikken sen onun çocuğunu taşırken seni ne kadar üzdü belki de bir şeyleri iyi düşünüp taşınman gerekiyor sakın üzülme bu dünyada senden önemli hiçbir şey yok esmanurr33Bazen söylemek kolay oluyor yaşayan bilir ama gerçekten bebek büyümeye devam etseydi belkide hep aklının bir köşesinde düşünecektin bu adam bu bebeği hakediyormu? Beni hakediyormu ? Vs.. en azından düşünmen için bir fırsatın var, ben çok iyi düşün bu senin için demekki daha hayırlıydı. Sıgara içiyordun diye hatırlıyorum yak bir sıgara kafan dağılsın boşver
İnşallahhhh sağlıcakla alırsın kucağına bana da dua et bu ay gebelik olsun yaKızlar bu arada kendime bir prof buldum kontrol için eşimin abisi ayarladı gazi Üniversitesi’nde döner sermayeden çalışıyor onun sayesinde araya girdik normalde bu doktor almıyormuş hasta yoğunluktan benim durumları anlatmış sağ olsun eşimin abisi yarın sabah kontrole gelsin demiş doğuma kadar da ben takip ederim başka hastaneye ya da doktora gitmesin demiş. 30 Ekim’e randevu oluşturdu fakat yarın hastaneye girişini yapsın ilk kontrolünü ve tetkiklerini alayım demiş içim biraz ferahladı umarım güzel haberler veririm size yarın kontrolden sonra hepinizi seviyorum aile gibi olduk her şeyi sizle paylaşıyorum dualarınızı bekliyorum canlarım
Aşkım tabii ki dua ederim gebelik olsun iyi ilerlesin sağlıklı cocuklarimizi kucaklarımıza alalım önceden insanları duyuyordum hamileyim diye ama bu sürecin bu kadar sancılı ve stresli olduğunu bilmiyordum zamanla öğreniyoruz burada birbirimize destek oluruz inşallah sen de bir an önce güzel haberler alırsınİnşallahhhh sağlıcakla alırsın kucağına bana da dua et bu ay gebelik olsun ya
İnşallah çok güzel geçer güzel haberler alırsınKızlar bu arada kendime bir prof buldum kontrol için eşimin abisi ayarladı gazi Üniversitesi’nde döner sermayeden çalışıyor onun sayesinde araya girdik normalde bu doktor almıyormuş hasta yoğunluktan benim durumları anlatmış sağ olsun eşimin abisi yarın sabah kontrole gelsin demiş doğuma kadar da ben takip ederim başka hastaneye ya da doktora gitmesin demiş. 30 Ekim’e randevu oluşturdu fakat yarın hastaneye girişini yapsın ilk kontrolünü ve tetkiklerini alayım demiş içim biraz ferahladı umarım güzel haberler veririm size yarın kontrolden sonra hepinizi seviyorum aile gibi olduk her şeyi sizle paylaşıyorum dualarınızı bekliyorum canlarım
Duyguş çok güzel haber canım sevindim senin adına, git yaptır kaydını test tahlil ne istiyosa ay sonu hepimiz için büyük gün olacak ama ben 2 hafta dayanabilir miyim bilmiyorumKızlar bu arada kendime bir prof buldum kontrol için eşimin abisi ayarladı gazi Üniversitesi’nde döner sermayeden çalışıyor onun sayesinde araya girdik normalde bu doktor almıyormuş hasta yoğunluktan benim durumları anlatmış sağ olsun eşimin abisi yarın sabah kontrole gelsin demiş doğuma kadar da ben takip ederim başka hastaneye ya da doktora gitmesin demiş. 30 Ekim’e randevu oluşturdu fakat yarın hastaneye girişini yapsın ilk kontrolünü ve tetkiklerini alayım demiş içim biraz ferahladı umarım güzel haberler veririm size yarın kontrolden sonra hepinizi seviyorum aile gibi olduk her şeyi sizle paylaşıyorum dualarınızı bekliyorum canlarım