• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testime bakar misiniz

Yine adet gormezsen bi doktora git ama duzenli adet goren biriysen bu kadar gecikmeye baktirmak gerekir.
Çok düzenli olur aslında genelde 2 ayda bir 4 5 gün gecikir bu ay da gecikmesini bekliyordum ama 9 gün beklemiyordum.Muhtemelen muayeneye giderim.Yarin negatif görüp rahatlayayim da bi

Valla ben bunda da görüyorum çok silik çizgi. Yarın sabah tekrar yapın bi olmazsa
Ben bu sabah kaset testi tekrarladım yine negatif gibi geldi bana ekliyorum

Eklentiler

• Screenshot_20230424_093248_Gallery.jpg
    Screenshot_20230424_093248_Gallery.jpg
    33,2 KB · Görüntüleme: 136
Arkadaşlar genelde 28- 30 günde regl olurum.Nişanlımla düzenli cinsel hayatimiz var ve prezervatif varken dahi vajene boşalma gerçekleşmiyor.Reglime yakın olduğu zamanlar prezervatifsiz başlıyoruz yaklaşık 2 3 dakika sonra prezervatif ile devam ediyoruz.Onun dışında prezervatifsiz temas olmuyor.Bu ay korunmali ilişkilerimiz hep yumurtlama dönemine denk geldi ve reglim 1 hafta gecikti.31. Günde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı( görsel ekliyorum) sizce evham yapmama gerek bir durum var mı?
Yinede içiniz rahatlasın diye bir kadın doğum uzmanına gidin betaniza bakar yoksa zaten adet olmanız için ilaç verir

Back