- 5 Nisan 2023
- 3.765
- 11.496
- 128
- 27
- Konu Sahibi Prenses3434
Yarin ayni marka ve basit kaset test alin karsilastirma yaparsiniz koyulasma olur varsa silik falan cikarYok yarın sabah alacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarin ayni marka ve basit kaset test alin karsilastirma yaparsiniz koyulasma olur varsa silik falan cikarYok yarın sabah alacağım
Aynen öyle yapacağım teşekkürler fikirleriniz için.Siz yüklediğim test resimlerinde çizgi görebiliyor musunuz o aklıma takıldı ben hiç göremiyorum daYarin ayni marka ve basit kaset test alin karsilastirma yaparsiniz koyulasma olur varsa silik falan cikar
Uzaktan olanda sanki golge var testi acip bi baksana canim ikiye böl yaniAynen öyle yapacağım teşekkürler fikirleriniz için.Siz yüklediğim test resimlerinde çizgi görebiliyor musunuz o aklıma takıldı ben hiç göremiyorum da
Nedense ben göremedim yarın sabah ilk idrarla yapayım bariUzaktan olanda sanki golge var testi acip bi baksana canim ikiye böl yani
Ben görmek mi istemiyorum bilemedim ama göremedim bi türlü neyse yarın sabah ilk idrarla test yapayımValla ben bunda da görüyorum çok silik çizgi. Yarın sabah tekrar yapın bi olmazsa
Evet evet. Merak ettim bakalım. Hayırlısı olsunBen görmek mi istemiyorum bilemedim ama göremedim bi türlü neyse yarın sabah ilk idrarla test yapayım
TesekkurlerEvet evet. Merak ettim bakalım. Hayırlısı olsun
Galiba biraz da korunma şekline güvendiğim için çift cizgi gelmiyor gibi.Insanlar yumurtlama zamanında bosalma olsa bile hamile kalamiyorlar diyorum kendi kendimeEvet evet. Merak ettim bakalım. Hayırlısı olsun
Benim arkadasim 28 gunde bir adet gorur yani yumurtlamasi 14. Gun hadi -2+2 sapma olsun. Adet bitimi hamile kaldı 5 gun suruyor 9. Gunde iliski oldu( tek iliski oldugunu soyledi o ay yani ordan biliyo) ve gebe kaldi :)Galiba biraz da korunma şekline güvendiğim için çift cizgi gelmiyor gibi.Insanlar yumurtlama zamanında bosalma olsa bile hamile kalamiyorlar diyorum kendi kendime
Galiba biraz da korunma şekline güvendiğim için çift cizgi gelmiyor gibi.Insanlar yumurtlama zamanında bosalma olsa bile hamile kalamiyorlar diyorum kendi kendime
Hiç bir korunma 100% kesin değil. Bir de ilk 2-3 dakika prezervatifsiz birlikte oluyorsanız o da bir ihtimal. Tam yumurtlama günlerini bilmiyorsan adetten 1 gün öncesi bile bir ihtimaldirGaliba biraz da korunma şekline güvendiğim için çift cizgi gelmiyor gibi.Insanlar yumurtlama zamanında bosalma olsa bile hamile kalamiyorlar diyorum kendi kendime
Zaten bi daha asla prezervatifsiz yapmam bu korkudan sonraBenim arkadasim 28 gunde bir adet gorur yani yumurtlamasi 14. Gun hadi -2+2 sapma olsun. Adet bitimi hamile kaldı 5 gun suruyor 9. Gunde iliski oldu( tek iliski oldugunu soyledi o ay yani ordan biliyo) ve gebe kaldi :)
Evet haklısınızHiç bir korunma 100% kesin değil. Bir de ilk 2-3 dakika prezervatifsiz birlikte oluyorsanız o da bir ihtimal. Tam yumurtlama günlerini bilmiyorsan adetten 1 gün öncesi bile bir ihtimaldir
Yarın sabah yapar yapmaz atıcsmBen de merak ettim test sonucunu bize de atın lütfen
Siz yüklediğim testler hakkında yorum yapmış miydiniz orayı kaçırdım daBen de merak ettim test sonucunu bize de atın lütfen
Yok yapmamıştım ama testte bişey görmedim ben açıkçasıSiz yüklediğim testler hakkında yorum yapmış miydiniz orayı kaçırdım da
Aynen ben de göremiyorum arkadaşlarıma falan da attım onlar da bi sey goremedi buradaki arkadaşlar gördü ama bakalım yarın sabah.Kaset test alayım diyorum daha önce hiç kaset test yapmadım.Siz hangisini önerirsiniz?Diğer testler mi yoksa kaset miYok yapmamıştım ama testte bişey görmedim ben açıkçası
Kaset daha iyi sonuç veriri diye biliyorum ben ama emin olmak istiyorsanız kan verin derimAynen ben de göremiyorum arkadaşlarıma falan da attım onlar da bi sey goremedi buradaki arkadaşlar gördü ama bakalım yarın sabah.Kaset test alayım diyorum daha önce hiç kaset test yapmadım.Siz hangisini önerirsiniz?Diğer testler mi yoksa kaset mi
Sağ olun.Diğer arkadaşlar da kaseti önerdi yarın kaset yapayım zaten yarın 9. Gün olacak varsa çıkar artıkKaset daha iyi sonuç veriri diye biliyorum ben ama emin olmak istiyorsanız kan verin derim