• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testime bakar misiniz

Valla ben bunda da görüyorum çok silik çizgi. Yarın sabah tekrar yapın bi olmazsa

Galiba biraz da korunma şekline güvendiğim için çift cizgi gelmiyor gibi.Insanlar yumurtlama zamanında bosalma olsa bile hamile kalamiyorlar diyorum kendi kendime
Benim arkadasim 28 gunde bir adet gorur yani yumurtlamasi 14. Gun hadi -2+2 sapma olsun. Adet bitimi hamile kaldı 5 gun suruyor 9. Gunde iliski oldu( tek iliski oldugunu soyledi o ay yani ordan biliyo) ve gebe kaldi :)

Galiba biraz da korunma şekline güvendiğim için çift cizgi gelmiyor gibi.Insanlar yumurtlama zamanında bosalma olsa bile hamile kalamiyorlar diyorum kendi kendime
Hiç bir korunma 100% kesin değil. Bir de ilk 2-3 dakika prezervatifsiz birlikte oluyorsanız o da bir ihtimal. Tam yumurtlama günlerini bilmiyorsan adetten 1 gün öncesi bile bir ihtimaldir

Benim arkadasim 28 gunde bir adet gorur yani yumurtlamasi 14. Gun hadi -2+2 sapma olsun. Adet bitimi hamile kaldı 5 gun suruyor 9. Gunde iliski oldu( tek iliski oldugunu soyledi o ay yani ordan biliyo) ve gebe kaldi :)
Zaten bi daha asla prezervatifsiz yapmam bu korkudan sonra

Yok yapmamıştım ama testte bişey görmedim ben açıkçası
Aynen ben de göremiyorum arkadaşlarıma falan da attım onlar da bi sey goremedi buradaki arkadaşlar gördü ama bakalım yarın sabah.Kaset test alayım diyorum daha önce hiç kaset test yapmadım.Siz hangisini önerirsiniz?Diğer testler mi yoksa kaset mi

Aynen ben de göremiyorum arkadaşlarıma falan da attım onlar da bi sey goremedi buradaki arkadaşlar gördü ama bakalım yarın sabah.Kaset test alayım diyorum daha önce hiç kaset test yapmadım.Siz hangisini önerirsiniz?Diğer testler mi yoksa kaset mi
Kaset daha iyi sonuç veriri diye biliyorum ben ama emin olmak istiyorsanız kan verin derim

Back