Gebelik testime bakar mısınız?

Hiç geçmeden çıkmış muhtemelen hamilesinizdir silik olmasının sebebi de henüz yeni olmasıdır hayırlısı olsun

Hiç geçmeden çıkmış muhtemelen hamilesinizdir silik olmasının sebebi de henüz yeni olmasıdır hayırlısı olsun
Yorumunuz için teşekkür ederim evet hamileyim :) geçen hafta cuma günü kan testi verdim ve beta 145 çıktı doktor yarın için çağırdı tekrardan geçen cuma baktığında kese gözükmedi henüz erken olduğu için yarın tekrar kontrol edecek ama sanırım yarın da kese gözükmez sanırım henüz erken sanırım

tesekkur ederim bugün adetinin ikinci günü olması gerekirdi hala gelmedi akşam kan vermeye gidicem bakalim

Başka konularda böyle çizginin etrafı dağılmış gibi olduğunda testin bozuk olabileceğini yazmışlardı isterseniz yarın sabah tekrardan yapın testi
Bugün tekrar yaptım sonuç bu şekil yarın kan vericem inşallah

Eklentiler

• IMG_20221020_172340.jpg
    118,7 KB · Görüntüleme: 142
Merhaba benimde 3 dakika içinde çıktı çok belli değildi sonradan daha belirgin oldu, akşam yaptım sizce hamilemiyim adetim 9 gün geçti
Sizin de var gibi 3 dk içinde çıkan sonuç doğrudur ama geç döllenme olmuş olabilir 9 gün geçmesine daha net çıkması gerekirdi hemen git kan ver kesin emin olursun Hayırlı olsun şimdiden

Sizin de var gibi 3 dk içinde çıkan sonuç doğrudur ama geç döllenme olmuş olabilir 9 gün geçmesine daha net çıkması gerekirdi hemen git kan ver kesin emin olursun Hayırlı olsun şimdiden
İnşallah dua edin, Nisan ayında sağlıksız gebelik yaşadım kürtaj oldum, inşAllah vardır inşallah sabah kan verdim bugün çıkmayabilirmiş bakalım sistemi kontrol ediyorum sürekli aşırı merak ediyorum

Merhaba.
Adetime 6 gun var. Erken gebelik testim bu sekilde cikti. Hala inanamıyorum. Bu kadar erken öğrenip bu koyulukta cikmasi normal mi. 5 6 ay once prp yaptirmistim. Sanirim bende faydali oldu.

Eklentiler

• IMG-20221021-WA0003.jpeg
    51,5 KB · Görüntüleme: 175
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…