- 17 Aralık 2021
- 277
- 152
Hiç geçmeden çıkmış muhtemelen hamilesinizdir silik olmasının sebebi de henüz yeni olmasıdır hayırlısı olsunHerkese günaydın. Son adet tarihim 13.09.2022 ve takvime göre yarın adet görmem gerekiyor bu sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım ve anında silikte olsa çift çizgi gördüm. sizce hamile miyim?
Erken gebelik testi olarak freely kullandım
Yorumunuz için teşekkür ederim evet hamileyim :) geçen hafta cuma günü kan testi verdim ve beta 145 çıktı doktor yarın için çağırdı tekrardan geçen cuma baktığında kese gözükmedi henüz erken olduğu için yarın tekrar kontrol edecek ama sanırım yarın da kese gözükmez sanırım henüz erken sanırımHiç geçmeden çıkmış muhtemelen hamilesinizdir silik olmasının sebebi de henüz yeni olmasıdır hayırlısı olsun
çok teşekkür ederimHiç geçmeden çıkmış muhtemelen hamilesinizdir silik olmasının sebebi de henüz yeni olmasıdır hayırlısı olsun
Ben daha keseyi görmedim cumartesi günü gidicem inşallah görürüm 4+6 olcak cumartesi günüTeşekkür ederiiimmmsizin keseniz gözüktü mü canım ne zaman gözüküyor kese
Bugün tekrar yaptım sonuç bu şekil yarın kan vericem inşallahBaşka konularda böyle çizginin etrafı dağılmış gibi olduğunda testin bozuk olabileceğini yazmışlardı isterseniz yarın sabah tekrardan yapın testi
Benim de böyle çıkmıştı sen kesin hamilesinBugün tekrar yaptım sonuç bu şekil yarın kan vericem inşallah
Merhaba benimde 3 dakika içinde çıktı çok belli değildi sonradan daha belirgin oldu, akşam yaptım sizce hamilemiyim adetim 9 gün geçtiBenim de böyle çıkmıştı sen kesin hamilesinhayırlı olsun canım
Bende ilk böyleydi ben 2 gün daha bekledim sonra tekrar yaptım hamile olabilirsin net çıkmış çünküMerhaba benimde 3 dakika içinde çıktı çok belli değildi sonradan daha belirgin oldu, akşam yaptım sizce hamilemiyim adetim 9 gün geçti
Sağol canım benim teşekkür ederim Allah herkese nasip etsin inşallahBenim de böyle çıkmıştı sen kesin hamilesinhayırlı olsun canım
İnşallah hamileyimdirMerhaba benimde 3 dakika içinde çıktı çok belli değildi sonradan daha belirgin oldu, akşam yaptım sizce hamilemiyim adetim 9 gün geçti
Bende ilk böyleydi ben 2 gün daha bekledim sonra tekrar yaptım hamile olabilirsin net çıkmış çünkü
Merhaba sabah yaptım yine çok silik belli belirsiz çıktıBende ilk böyleydi ben 2 gün daha bekledim sonra tekrar yaptım hamile olabilirsin net çıkmış çünkü
Merhaba sabah yaptım yine çok silik belli belirsiz çıktı
Devmalı test yapın hamilelik yeni olduğu zamanlarda testler silik çıkar çünkü idrara en son karışıyor beta hCGMerhaba sabah yaptım yine çok silik belli belirsiz çıktı
Sağlık ocağına gittim kafam rahat olsun diye, gece uyuyamadımDevmalı test yapın hamilelik yeni olduğu zamanlarda testler silik çıkar çünkü idrara en son karışıyor beta hCG
Sizin de var gibi 3 dk içinde çıkan sonuç doğrudurMerhaba benimde 3 dakika içinde çıktı çok belli değildi sonradan daha belirgin oldu, akşam yaptım sizce hamilemiyim adetim 9 gün geçti
İnşallah dua edin, Nisan ayında sağlıksız gebelik yaşadım kürtaj oldum, inşAllah vardır inşallahSizin de var gibi 3 dk içinde çıkan sonuç doğrudurama geç döllenme olmuş olabilir 9 gün geçmesine daha net çıkması gerekirdi hemen git kan ver kesin emin olursun Hayırlı olsun şimdiden
Hayırlı olsun şimdidenMerhaba.
Adetime 6 gun var. Erken gebelik testim bu sekilde cikti. Hala inanamıyorum. Bu kadar erken öğrenip bu koyulukta cikmasi normal mi. 5 6 ay once prp yaptirmistim. Sanirim bende faydali oldu.
Cok teşekkür ederim. Insallah dogrudur.Hayırlı olsun şimdidenhamilesin bence