Bence regline bir kaç gün kala erken gebelik testi yapabilirsin ama kaset test şuan negatif gösterirKızlar bana da yardım eder misiniz?? :) 29 Eylül'de regl olmuştum. İdrar kokusunda değişiklik, gögüs ucu sızlaması, bel ve kalça agrısı, iştah artışı yaşıyorum. Bazı belirtileri hayatımda ilk kez yaşıyorum. Reglime 8 gün var. Elimde kaset test var. Yapsam mı??
Teşekkür ederim dayanamayıp yaptım negatif gerçekten. Hala olabilme ihtimali var mı yani :)Bence regline bir kaç gün kala erken gebelik testi yapabilirsin ama kaset test şuan negatif gösterir
tebrik ederim çok sevindim. Dilerim hamileliğin çok sağlıklı geçsin evladını sağlıkla kucağına alırsın.Cuma günü verdim bugün çıktı sonucum hamileyim145 çıktı beta
Evet bence var, ben de dayanamayıp reglime 4-5 gün kala sanırım kaset test yaptım negatif çıktı 3 gün kala erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı daha sonra her sabah testleri tekrarladım ve hepsi pozitif çıktıTeşekkür ederim dayanamayıp yaptım negatif gerçekten. Hala olabilme ihtimali var mı yani :)
pardon reglime bir gün kala erken gebelik testi yapmışım şimdi kontrol ettimTeşekkür ederim dayanamayıp yaptım negatif gerçekten. Hala olabilme ihtimali var mı yani :)
Çok teşekkür ederimtebrik ederim çok sevindim. Dilerim hamileliğin çok sağlıklı geçsin evladını sağlıkla kucağına alırsın.
testilerini yumurtalamadan itibaren sayarak mı yaptın çatlamadan sonra mı?
Bir test yapın istersenizAcaba bende hamile olabilirmiyim adetim 4 gün gecikti
Diğer çizgi 5 dk içinde mi çıktı yoksa 5 dk geçtikten sonra mıHamile olabilirmiyim yardım edin lütfen
Yaptım 5 dakika içinde çıktıDiğer çizgi 5 dk içinde mi çıktı yoksa 5 dk geçtikten sonra mı
Hatta emin olmak için bekledim sonunda bu şekil olduYaptım 5 dakika içinde çıktı
Başka konularda böyle çizginin etrafı dağılmış gibi olduğunda testin bozuk olabileceğini yazmışlardı isterseniz yarın sabah tekrardan yapın testiHatta emin olmak için bekledim sonunda bu şekil oldu
Teşekkür ederim dayanamayıp yaptım negatif gerçekten. Hala olabilme ihtimali var mı yani :Bence regline bir kaç gün kala erken gebelik testi yapabilirsin ama kaset test şuan negatif gösterir
sevindim çok sağolunEvet bence var, ben de dayanamayıp reglime 4-5 gün kala sanırım kaset test yaptım negatif çıktı 3 gün kala erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı daha sonra her sabah testleri tekrarladım ve hepsi pozitif çıktı
Çok bariz bir ikinci çizgi var orada sanırım hamilesiniz tebrik ederim :)kızlar merhaba beklenen adete 1 gun var yani yarın olmam lazım. genelde düzenli olurum ya 1 2 gun erken yada 1 2 gun geç olur genelde ama düzenlidir. planli olduğu için merak içindeyim kaç gündür ve normal gebelik testi aldım artimed marka sonuç bu ne diyorsunuz. hiç bir belittim de olmadi sadece bugün kasigim çok ağrıyor sanki üşütmüşüm gibi . bir de bi kaç gündür afedersiniz ama sürekli gaz çıkarıyorum.kameram çok iyi olmadığı için anca bu kadar belirdi bir hayali çizgi sizce nedir. olmuş mu
Yaaa maşallah sağlıkla gelirler inşallahCuma günü verdim bugün çıktı sonucum hamileyim145 çıktı beta
kızlar merhaba beklenen adete 1 gun var yani yarın olmam lazım. genelde düzenli olurum ya 1 2 gun erken yada 1 2 gun geç olur genelde ama düzenlidir. planli olduğu için merak içindeyim kaç gündür ve normal gebelik testi aldım artimed marka sonuç bu ne diyorsunuz. hiç bir belittim de olmadi sadece bugün kasigim çok ağrıyor sanki üşütmüşüm gibi . bir de bi kaç gündür afedersiniz ama sürekli gaz çıkarıyorum.kameram çok iyi olmadığı için anca bu kadar belirdi bir hayali çizgi sizce nedir. olmuş mu2. Çizgi var
Teşekkür ederiiimmmYaaa maşallah sağlıkla gelirler inşallahAynı zaman doğum yapıcaz