- 28 Eylül 2022
- 477
- 465
- 34
Benimde yarın adet görmem gerekiyor seninle aynı gün adet olmuşuz canım ben henüz test yapmadım ama senin testlerin şuan pozitif görünüyor istersen yarın gidip kan verebilirsin hayırlı olsunHerkese günaydın. Son adet tarihim 13.09.2022 ve takvime göre yarın adet görmem gerekiyor bu sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım ve anında silikte olsa çift çizgi gördüm. sizce hamile miyim?
Erken gebelik testi olarak freely kullandım
Şuan hastaneye gidiyorum hemen yazıcam size deGüzel haberlerini bekliyorum mutlaka yaz buraya
Yaaa inşallah bende hamileyimdir inşallahSIzle son adet tarfihimi aynı. Ben de adetime son 1 hafta kala öğrendim. Kan verdim hemen sonucu aldım.Hayirli olsun bebisiniz kan testini yazın bize
Şuan çok baya yoğun bi şekilde kasığıma sancı saplanıyor bıçaklanır gibi aynı adet sancısı mı bilmiyorumBenimde yarın adet görmem gerekiyor seninle aynı gün adet olmuşuz canım ben henüz test yapmadım ama senin testlerin şuan pozitif görünüyor istersen yarın gidip kan verebilirsin hayırlı olsun
Sen bence hamilesin hadi sende git bi kan ver zaten yarın adet günün kanda kesin belli olurBugün yine test yaptım sonuç yine böyle silik çizgi oldu ama kasığıma sancı saplanıyor bildiğiniz adet mi olucam acaba çok kararsız kaldım ama iki testim de böyle silik çizgi
İnşallah öyledirSen bence hamilesin hadi sende git bi kan ver zaten yarın adet günün kanda kesin belli olur
Hamilelik belirtilerinde de kaşık ağrısı görüyorum ben inşallah ona bağlı bir ağrıdırİnşallah öyledirama kasık ağrısı kafamı karıştırdı tabii o yüzden bir kaç gün bekleyeceğim adetim geçerse hemen gidip kan testi vereceğim
benim ablam da hamileliğinde adet olcak gibi ağrısı olduğu için hamile olduğunu anlamamıştıİnşallah öyledirama kasık ağrısı kafamı karıştırdı tabii o yüzden bir kaç gün bekleyeceğim adetim geçerse hemen gidip kan testi vereceğim
Ayyy hadi güzel haberlerini alalım inşallah mutlaka yaz burayadaHamilelik belirtilerinde de kaşık ağrısı görüyorum ben inşallah ona bağlı bir ağrıdırkan verdim sonuç öğleden sonra çıkarmış
Kızlar beta 35 çıktıııAyyy hadi güzel haberlerini alalım inşallah mutlaka yaz burayada
Canımm tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşaallaaahhhh çok çok sevindim senin içinKızlar beta 35 çıktıııhamileyimmmmm
Çok teşekkür ederimCanımm tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşaallaaahhhh çok çok sevindim senin için
Aminnn inşallahÇok teşekkür ederimDarısı senin olsun inşallah ki sen de hamişsin bence inşallah sağlıkla gelsinler hepsi Sende kan verince haberdar et merakta bırakma
Zaten eğer hamişsen senle aynı zaman doğum yapıcaz aramızda 3-4 gün olacakAminnn inşallahhaber vericem mutlaka
İkizler mi yoksa yengeç miSon Adet tarihimiz aynı bebeğimiz sağlıcakla gelir inşallah. İkizler burcu geliyor sanırsam
Erken gelirse yengeç zamanında gelirse İkizler.İkizler mi yoksa yengeç miHayırlısı olsun inşallah
Haziran ikizler temmuz yengeç oluyorErken gelirse yengeç zamanında gelirse İkizler.