Gebelik testime bakar mısınız?

Benimde yarın adet görmem gerekiyor seninle aynı gün adet olmuşuz canım ben henüz test yapmadım ama senin testlerin şuan pozitif görünüyor istersen yarın gidip kan verebilirsin hayırlı olsun

SIzle son adet tarfihimi aynı. Ben de adetime son 1 hafta kala öğrendim. Kan verdim hemen sonucu aldım.Hayirli olsun bebisiniz kan testini yazın bize
Yaaa inşallah bende hamileyimdir inşallah Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi öğrenip hemen yazıcam

Benimde yarın adet görmem gerekiyor seninle aynı gün adet olmuşuz canım ben henüz test yapmadım ama senin testlerin şuan pozitif görünüyor istersen yarın gidip kan verebilirsin hayırlı olsun
Şuan çok baya yoğun bi şekilde kasığıma sancı saplanıyor bıçaklanır gibi aynı adet sancısı mı bilmiyorum

Bugün yine test yaptım sonuç yine böyle silik çizgi oldu ama kasığıma sancı saplanıyor bildiğiniz adet mi olucam acaba çok kararsız kaldım ama iki testim de böyle silik çizgi

Eklentiler

• FC589E1D-2D7A-493A-B1C1-E84B177307B5.jpeg
    237,5 KB · Görüntüleme: 232
Bugün yine test yaptım sonuç yine böyle silik çizgi oldu ama kasığıma sancı saplanıyor bildiğiniz adet mi olucam acaba çok kararsız kaldım ama iki testim de böyle silik çizgi
Sen bence hamilesin hadi sende git bi kan ver zaten yarın adet günün kanda kesin belli olur

İnşallah öyledir ama kasık ağrısı kafamı karıştırdı tabii o yüzden bir kaç gün bekleyeceğim adetim geçerse hemen gidip kan testi vereceğim
Hamilelik belirtilerinde de kaşık ağrısı görüyorum ben inşallah ona bağlı bir ağrıdır kan verdim sonuç öğleden sonra çıkarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…