Gebelik testime bakar mısınız?

Kızlar bana da yardım eder misiniz?? :) 29 Eylül'de regl olmuştum. İdrar kokusunda değişiklik, gögüs ucu sızlaması, bel ve kalça agrısı, iştah artışı yaşıyorum. Bazı belirtileri hayatımda ilk kez yaşıyorum. Reglime 8 gün var. Elimde kaset test var. Yapsam mı??
Bence regline bir kaç gün kala erken gebelik testi yapabilirsin ama kaset test şuan negatif gösterir

Cuma günü verdim bugün çıktı sonucum hamileyim❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 145 çıktı beta
tebrik ederim çok sevindim. Dilerim hamileliğin çok sağlıklı geçsin evladını sağlıkla kucağına alırsın.

testilerini yumurtalamadan itibaren sayarak mı yaptın çatlamadan sonra mı?

Teşekkür ederim dayanamayıp yaptım negatif gerçekten. Hala olabilme ihtimali var mı yani :)
Evet bence var, ben de dayanamayıp reglime 4-5 gün kala sanırım kaset test yaptım negatif çıktı 3 gün kala erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı daha sonra her sabah testleri tekrarladım ve hepsi pozitif çıktı

tebrik ederim çok sevindim. Dilerim hamileliğin çok sağlıklı geçsin evladını sağlıkla kucağına alırsın.

testilerini yumurtalamadan itibaren sayarak mı yaptın çatlamadan sonra mı?
Çok teşekkür ederim ☺️ hiç birini yapmadım açıkçası. Uygulama üzerinden bakıp yumurtlama günlerimde gün aşırı birliktelik yaşadık sonrasında reglime bir gün kala erken gebelik testi yaptım

Hamile olabilirmiyim yardım edin lütfen

Eklentiler

• 16660041382874632147673286885947.jpg
    16660041382874632147673286885947.jpg
    71,8 KB · Görüntüleme: 250
  • Screenshot_2022-10-17-13-50-11-882_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2022-10-17-13-50-11-882_com.whatsapp.jpg
    84,5 KB · Görüntüleme: 243
Bence regline bir kaç gün kala erken gebelik testi yapabilirsin ama kaset test şuan negatif gösterir
Teşekkür ederim dayanamayıp yaptım negatif gerçekten. Hala olabilme ihtimali var mı yani :
Evet bence var, ben de dayanamayıp reglime 4-5 gün kala sanırım kaset test yaptım negatif çıktı 3 gün kala erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı daha sonra her sabah testleri tekrarladım ve hepsi pozitif çıktı
sevindim çok sağolun 🥰

kızlar merhaba beklenen adete 1 gun var yani yarın olmam lazım. genelde düzenli olurum ya 1 2 gun erken yada 1 2 gun geç olur genelde ama düzenlidir. planli olduğu için merak içindeyim kaç gündür ve normal gebelik testi aldım artimed marka sonuç bu ne diyorsunuz. hiç bir belittim de olmadi sadece bugün kasigim çok ağrıyor sanki üşütmüşüm gibi . bir de bi kaç gündür afedersiniz ama sürekli gaz çıkarıyorum.kameram çok iyi olmadığı için anca bu kadar belirdi bir hayali çizgi sizce nedir. olmuş mu

Eklentiler

• 20221018_180131.jpg
    20221018_180131.jpg
    114,1 KB · Görüntüleme: 234
kızlar merhaba beklenen adete 1 gun var yani yarın olmam lazım. genelde düzenli olurum ya 1 2 gun erken yada 1 2 gun geç olur genelde ama düzenlidir. planli olduğu için merak içindeyim kaç gündür ve normal gebelik testi aldım artimed marka sonuç bu ne diyorsunuz. hiç bir belittim de olmadi sadece bugün kasigim çok ağrıyor sanki üşütmüşüm gibi . bir de bi kaç gündür afedersiniz ama sürekli gaz çıkarıyorum.kameram çok iyi olmadığı için anca bu kadar belirdi bir hayali çizgi sizce nedir. olmuş mu
Çok bariz bir ikinci çizgi var orada sanırım hamilesiniz tebrik ederim :)

kızlar merhaba beklenen adete 1 gun var yani yarın olmam lazım. genelde düzenli olurum ya 1 2 gun erken yada 1 2 gun geç olur genelde ama düzenlidir. planli olduğu için merak içindeyim kaç gündür ve normal gebelik testi aldım artimed marka sonuç bu ne diyorsunuz. hiç bir belittim de olmadi sadece bugün kasigim çok ağrıyor sanki üşütmüşüm gibi . bir de bi kaç gündür afedersiniz ama sürekli gaz çıkarıyorum.kameram çok iyi olmadığı için anca bu kadar belirdi bir hayali çizgi sizce nedir. olmuş mu2. Çizgi var

X