Gebelik testime bakar mısınız?

Herkese günaydın. Son adet tarihim 13.09.2022 ve takvime göre yarın adet görmem gerekiyor bu sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım ve anında silikte olsa çift çizgi gördüm. sizce hamile miyim?
Erken gebelik testi olarak freely kullandım
Merhaba tebrikler son adet tarihimiz aynı 😄 benim de beklenen adet dün gözüküyordu ama geç yumurtladım baya 2ekimde çatladı
Şuan da adet sancılarım var çok meraktayım ben de acaba var mı yok mu bebiş? Geç yumurtladığım için test de yapamıyorum
Belirtilerinin nelerdi acaba

Merhaba tebrikler son adet tarihimiz aynı 😄 benim de beklenen adet dün gözüküyordu ama geç yumurtladım baya 2ekimde çatladı
Şuan da adet sancılarım var çok meraktayım ben de acaba var mı yok mu bebiş? Geç yumurtladığım için test de yapamıyorum
Belirtilerinin nelerdi acaba
Merhaba🤍 benimde adet günüm bugün ama tık yok hala 🥹 kasıklarım da ani sancı oluyor benim bir de göğüslerime dokunduğum zaman sızlıyor psikolojik mi bilmiyorum tabii bir de bugün göbek deliğimde ağrı oldu

Merhaba🤍 benimde adet günüm bugün ama tık yok hala 🥹 kasıklarım da ani sancı oluyor benim bir de göğüslerime dokunduğum zaman sızlıyor psikolojik mi bilmiyorum tabii bir de bugün göbek deliğimde ağrı oldu
Çok teşekkürler cevabın için tekrardan hayırlı olsun

Gebelik testinde sadece ışıkta gorebildigim beyaz cizgi ne demek varmi yok mu anlamadim adetimi tam bilmiyorum 2 gun gecmiste olabilir 4 gün sonrada olacak olabilirim 28ve 34 arasi oluyorum bugun 30. Günüm
20221013_020958.jpg

Kızlar merhaba bana da yardımcı olur musunuz acaba ☺️ bu ay yumurtlamam geç oldu yani ayın 6 da pembe leke 7 ve 8 kahverengi leke akşamında da sümüksü akıntı . Şimdi ben yumurtlamadan sonra adet olmak için ayın 6 nın üzerine mi 14 koycam yoksa sümüksü akıntının üstüne mi ne olur cevaplayın 🥹🙏🏻

Kızlar merhaba bana da yardımcı olur musunuz acaba ☺️ bu ay yumurtlamam geç oldu yani ayın 6 da pembe leke 7 ve 8 kahverengi leke akşamında da sümüksü akıntı . Şimdi ben yumurtlamadan sonra adet olmak için ayın 6 nın üzerine mi 14 koycam yoksa sümüksü akıntının üstüne mi ne olur cevaplayın 🥹🙏🏻
Ben bu konulardan hiç anlamıyorum canım biraz tecrübesizim bu konularda :)

Bu konulari bende pek anlamiyorum Lakin bazen ara kanamar.olabiliyomus. yumurtlama kanamasi gibi Yani

İkizler mi yoksa yengeç mi 🥹❤️ Hayırlısı olsun inşallah 🫶🏻😇
Hayırlı olsun bebişiniz bende çocuk düşünüyorum adetim 3 gün geçti düzenlidir adetim 27 29 gün arası test yaptım 3 gün önce hayalet çizgi var gibi bi tek ben mi görüyorum bilmiyorum :) yada öyle görmek istediğim içindir

Eklentiler

• 4B1412EF-1D0F-4E3E-8290-253B90CFA26D.jpeg
    4B1412EF-1D0F-4E3E-8290-253B90CFA26D.jpeg
    51,8 KB · Görüntüleme: 218
Hayırlı olsun bebişiniz bende çocuk düşünüyorum adetim 3 gün geçti düzenlidir adetim 27 29 gün arası test yaptım 3 gün önce hayalet çizgi var gibi bi tek ben mi görüyorum bilmiyorum :) yada öyle görmek istediğim içindir
Belli belirsiz bir çizgi var gibi sanki yarın yine tekrarlayın bence testi ilk idrarla

Kızlar bana da yardım eder misiniz?? :) 29 Eylül'de regl olmuştum. İdrar kokusunda değişiklik, gögüs ucu sızlaması, bel ve kalça agrısı, iştah artışı yaşıyorum. Bazı belirtileri hayatımda ilk kez yaşıyorum. Reglime 8 gün var. Elimde kaset test var. Yapsam mı??

X