R Rosa07 Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Mart 2018 635 474 103 35 2 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Ucarkbr #21 Ucarkbr .!.: Test yanıltır diye düşünüyorum yüzden perşembe gününe kadar beklemeyi düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Sen bilirsin ama varsa tahlillerin yapılır ona göre ilac ve vitamin alman gerekebilir. 2sinde de cizgi çıkmış. Ikisi de mi yanlış
Ucarkbr .!.: Test yanıltır diye düşünüyorum yüzden perşembe gününe kadar beklemeyi düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Sen bilirsin ama varsa tahlillerin yapılır ona göre ilac ve vitamin alman gerekebilir. 2sinde de cizgi çıkmış. Ikisi de mi yanlış
Ucarkbr Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Ocak 2021 52 8 1 28 2 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Ucarkbr #22 Gamze444 .!.: kan versen değerin düşükte ola çıkar zaten düşük olduğu için belli belirsiz çıkmış yinede sen bilirsin Genişletmek için tıkla... Kan verdim ama kanda degerim 7lerde dedi doktor gebe olabilirsin de olmayabilirsin de ama gebe değilsin demiyorum bir hafta sonra tekrar yap dedi
Gamze444 .!.: kan versen değerin düşükte ola çıkar zaten düşük olduğu için belli belirsiz çıkmış yinede sen bilirsin Genişletmek için tıkla... Kan verdim ama kanda degerim 7lerde dedi doktor gebe olabilirsin de olmayabilirsin de ama gebe değilsin demiyorum bir hafta sonra tekrar yap dedi
Niloya444 Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Ekim 2020 2.643 1.738 53 3 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Ucarkbr #23 Ucarkbr .!.: Kan verdim ama kanda degerim 7lerde dedi doktor gebe olabilirsin de olmayabilirsin de ama gebe değilsin demiyorum bir hafta sonra tekrar yap dedi Genişletmek için tıkla... 5 ve üzeri hamilelik sayılır iki günde 1 2 katı yükselirse sağlıklıdır.Hayırlısı olsun
Ucarkbr .!.: Kan verdim ama kanda degerim 7lerde dedi doktor gebe olabilirsin de olmayabilirsin de ama gebe değilsin demiyorum bir hafta sonra tekrar yap dedi Genişletmek için tıkla... 5 ve üzeri hamilelik sayılır iki günde 1 2 katı yükselirse sağlıklıdır.Hayırlısı olsun