çok hafif birşey gördüm sanki yarın sabah tekrar yap zaten varsa daha net olurMerhaba arkadaşlar bugün regli olmam gerekiyordu olmadım ama midemin alt kısmında bir batma ve göğüslerim de bir hassasiyet var normal de reglim hiç gecikmez 28 günde bir regl olurum sabah uyanır uyanmaz test yaptım ve silik bir çizgi çıktı normalde testte fark ediliyor ama kamerada nedense belli olmuyor bende o yüzden karartma uyguladım
Zaten dün de yapmıştım ve önce silik bir çizgi vardi sonra belirginleştiçok hafif birşey gördüm sanki yarın sabah tekrar yap zaten varsa daha net olur
eğer bu çizgiler 5-7 dk içinde çıktıysa bence var gibi kan ver benceZaten dün de yapmıştım ve önce silik bir çizgi vardi sonra belirginleşti
Bu çizgiler 10 dakika içinde böyle oldu ama bugün kan versem sonuçta çıkar mı yoksa belemelimiyim bir kaç güneğer bu çizgiler 5-7 dk içinde çıktıysa bence var gibi kan ver bence
kan versen değerin düşükte ola çıkar zaten düşük olduğu için belli belirsiz çıkmış yinede sen bilirsinBu çizgiler 10 dakika içinde böyle oldu ama bugün kan versem sonuçta çıkar mı yoksa belemelimiyim bir kaç gün
Peki teşekkür ederimkan versen değerin düşükte ola çıkar zaten düşük olduğu için belli belirsiz çıkmış yinede sen bilirsin
hayırlısı olsun senin içinPeki teşekkür ederim
Bu dünkü testim ve 10 dakika içinde rengi koyulasti biraz ilk beş dakika silik çizgi vardıBen bi şey göremiyorum. Fotoğraftan belki de varsa yarın yaptığında net çıkar.
İnşallahhayırlısı olsun senin için
Evet bayagi belli kan ver bence de hemen. Doktorun ilac verir kullanmaya başlarsın hayırlı olsnBu dünkü testim ve 10 dakika içinde rengi koyulasti biraz ilk beş dakika silik çizgi vardı
Bunda daha net duruyor. Bnce koyulaşma takibi yap hemen kan ver inşallah güzel haber alırsınBu dünkü testim ve 10 dakika içinde rengi koyulasti biraz ilk beş dakika silik çizgi vardı
Aslında gebelik testi beni çoğu kez yanılttı bir kaç gün daha bekleyip vermek istiyorum kanEvet ikinci çizgiyi farkettim keske kan tahlili verseniz
Amin inşallahBunda daha net duruyor. Bnce koyulaşma takibi yap hemen kan ver inşallah güzel haber alırsın
Test yanıltır diye düşünüyorum yüzden perşembe gününe kadar beklemeyi düşünüyorumEvet ikinci çizgiyi farkettim keske kan tahlili verseniz
Rabbim nasip etsin inşallah gönlünüze göre versinAslında gebelik testi beni çoğu kez yanılttı bir kaç gün daha bekleyip vermek istiyorum kan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?