Gebelik testime bakar mısınız

Ecemce07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2021
12
4
1
Merhaba kızlar. laboquick erken gebelik testi yaptım.Ama 2. Çizgi çok silik. Adetime 4 gün var. Sizce gebelik var mıdır ?

Eklentiler

• IMG20210128120607.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 312
Evet ikinci çizgi bariz gözüküyor. Muhtemelen hamilesin ama bekle bakalım biraz daha netleşsin iyice Inşallah hamilesindir insallaah

Teşekkürler kızlar. İnşallah hamileyimdir.1 yıldır istiyoruz.umutlanmakda istemiyorum sonradan üzülüyorum.

Merhaba kızlar. laboquick erken gebelik testi yaptım.Ama 2. Çizgi çok silik. Adetime 4 gün var. Sizce gebelik var mıdır ?
Ay var valla hayırlı olsun kan
Çok teşekkür ederim.Evet cuma günü verdim beta 195 çıktı. 8 şubata randevu verdi doktorum. O zaman kesede gözükür inşallah
Insallah canim hadi darisi bize dua et bizim icinde rabbim isteyen bakabilecek olan herkese versin insallah

Arkadaşlar sizce hamile miyim bakar mısınııız??
Son adet tarihim 5 ocak adetlerim düzenlidir günü şaşmaz 8 şubat oldu hala adet olmadım bugün sabah test yaptım bu şekilde çıktı lütfen yorumlarınızı bekliyorummm

Eklentiler

• B2D7EEEC-5BBE-4202-97F9-FC3B470DA6ED.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 206
Tebrikler , hamilesiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah Bence hemen kan verin

Bebiş geliyo bence Rabbim hayırlı etsin hemen kan verin zaten folik asite başlamanız lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…