TEBRİKLER HAMİLESİNİZMerhaba kızlar. laboquick erken gebelik testi yaptım.Ama 2. Çizgi çok silik. Adetime 4 gün var. Sizce gebelik var mıdır ?
Ay var valla hayırlı olsun kan verdinizmiMerhaba kızlar. laboquick erken gebelik testi yaptım.Ama 2. Çizgi çok silik. Adetime 4 gün var. Sizce gebelik var mıdır ?
Çok teşekkür ederim.Evet cuma günü verdim beta 195 çıktı. 8 şubata randevu verdi doktorum. O zaman kesede gözükür inşallahAy var valla hayırlı olsun kan verdinizmi
Ay var valla hayırlı olsun kanMerhaba kızlar. laboquick erken gebelik testi yaptım.Ama 2. Çizgi çok silik. Adetime 4 gün var. Sizce gebelik var mıdır ?
Insallah canim hadi darisi bize dua et bizim icinde rabbim isteyen bakabilecek olan herkese versin insallahÇok teşekkür ederim.Evet cuma günü verdim beta 195 çıktı. 8 şubata randevu verdi doktorum. O zaman kesede gözükür inşallah
Amin. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.Ay var valla hayırlı olsun kan
Insallah canim hadi darisi bize dua et bizim icinde rabbim isteyen bakabilecek olan herkese versin insallah
TeşekkürlerGebelik var.. Kan testi ile kesinleştirin. Tebrik ederim
Tebrikler , hamilesiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahArkadaşlar sizce hamile miyim bakar mısınııız??
Son adet tarihim 5 ocak adetlerim düzenlidir günü şaşmaz 8 şubat oldu hala adet olmadım bugün sabah test yaptım bu şekilde çıktı lütfen yorumlarınızı bekliyorummm
Bebiş geliyo benceArkadaşlar sizce hamile miyim bakar mısınııız??
Son adet tarihim 5 ocak adetlerim düzenlidir günü şaşmaz 8 şubat oldu hala adet olmadım bugün sabah test yaptım bu şekilde çıktı lütfen yorumlarınızı bekliyorummm
İnşallah geliyordur cok istiyoruz Allahım isteyen herkese nasip etsin inşAllah bu arada folik asit içiyorum iki aydırBebiş geliyo benceRabbim hayırlı etsin hemen kan verin zaten folik asite başlamanız lazım
İnşallah bebiş geliyordur cok istiyoruz Allahım isteyen herkese nasip etsin inşAllahTebrikler , hamilesiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahBence hemen kan verin
Ne güzel ilacında bu sürece faydası olduğu söyleniyorİnşallah geliyordur cok istiyoruz Allahım isteyen herkese nasip etsin inşAllah bu arada folik asit içiyorum iki aydır
Evet kesinlikle bebeğin tutunması ve sağlıklı gelişebilmesi için cok önemliNe güzel ilacında bu sürece faydası olduğu söyleniyor
İnşallah canım bana da dua etEvet kesinlikle bebeğin tutunması ve sağlıklı gelişebilmesi için cok önemliCumartesi doktor muayenem var inşallah kan testinde de görürüzz
İnşAllah en kısa zamanda Allahım kucağını doldursun canım senindeİnşallah canım bana da dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?