• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testime bakar mısınız

Ecemce07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2021
12
4
1
Merhaba kızlar. laboquick erken gebelik testi yaptım.Ama 2. Çizgi çok silik. Adetime 4 gün var. Sizce gebelik var mıdır ?

Eklentiler

• IMG20210128120607.webp
    IMG20210128120607.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 312
Evet ikinci çizgi bariz gözüküyor. Muhtemelen hamilesin ama bekle bakalım biraz daha netleşsin iyice😍 Inşallah hamilesindir insallaah

Teşekkürler kızlar.❤️ İnşallah hamileyimdir.1 yıldır istiyoruz.umutlanmakda istemiyorum sonradan üzülüyorum.

Merhaba kızlar. laboquick erken gebelik testi yaptım.Ama 2. Çizgi çok silik. Adetime 4 gün var. Sizce gebelik var mıdır ?
Ay var valla hayırlı olsun kan
Çok teşekkür ederim.Evet cuma günü verdim beta 195 çıktı. 8 şubata randevu verdi doktorum. O zaman kesede gözükür inşallah ❤️
Insallah canim hadi darisi bize dua et bizim icinde rabbim isteyen bakabilecek olan herkese versin insallah

Arkadaşlar sizce hamile miyim bakar mısınııız??
Son adet tarihim 5 ocak adetlerim düzenlidir günü şaşmaz 8 şubat oldu hala adet olmadım bugün sabah test yaptım bu şekilde çıktı lütfen yorumlarınızı bekliyorummm 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Eklentiler

• B2D7EEEC-5BBE-4202-97F9-FC3B470DA6ED.webp
    B2D7EEEC-5BBE-4202-97F9-FC3B470DA6ED.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 207
Son adet tarihim 5 ocak adetlerim düzenlidir günü şaşmaz 8 şubat oldu hala adet olmadım bugün sabah test yaptım bu şekilde çıktı lütfen yorumlarınızı bekliyorummm 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Tebrikler , hamilesiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🤲🏻 Bence hemen kan verin ☺️

Bebiş geliyo bence♥️♥️ Rabbim hayırlı etsin hemen kan verin zaten folik asite başlamanız lazım

Back