- 18 Temmuz 2017
- 1.347
- 1.878
- 83
Masallah iyi stok yapmissinizBu ucuz testlerden 9 tane daha var erken gebelikten 1 tane kaldıbakalım yarın nasıl olacak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallah iyi stok yapmissinizBu ucuz testlerden 9 tane daha var erken gebelikten 1 tane kaldıbakalım yarın nasıl olacak
Hiç sormayın n11 de indirim varMasallah iyi stok yapmissiniz![]()
Bende boyle ogrenmıstım Hamılelıgımı ama yarında yaparsan yıne aynı boyle cıkar Ama dayanamazsın yaparsın kesın ben 10 a yakın ypmıstımArkadaşlar, benim 19 ve 20 ağustos yumurtlama günümdü bu ay piki yakaladım diye sürekli olarak test yaptım. Normalde hiç hayali çizgi yada silik çizgi çıkmazdı ama sanki ilk defa gördüm gibi. Belki testin markası kötü olabilir ondan da çıkmış olabilir, erken gebelik testi de almıştım ama sadece elimde 1 tane kaldı sizce yapıyım mi yoksa yanlış mı görüyorum? İlk defa hayali de olsa bir şey görünce çok mutlu oldum bu arada bat muhtemelen 3 eylul yumurtlamadan sonraki 14. Gün, test ilk 5. Dakikasında böyle gözüktü
Benimki daha silikti.. efekt verince belirginleşiyordu 47 çıkmıştıInşallah öyledirbende 2 aydır sürekli olarak burada yazılanları okuyorum umarım hayali çizgisi gerçek olanlardan biriyimdir
![]()
Çok teşekkür ederim inşallah vardır bir şey ve sağlıklıdırBenimki daha silikti.. efekt verince belirginleşiyordu 47 çıkmıştıÖrneği bırakayım
İçiniz rahat olsun.. sadece sağlıklı bir gebelik için bol bol dua edin
Seni anlayabiliyorum yap gitsin o zamanBen bir an önce sabah olsun istiyorum o kadar dayanamam kiher gün yaparım artık yeterki 2 çizgi çıksın hepsinde
![]()
Hayırlı olsun tebrikler canım darısı başımıza inşallah bizlere de dua edinKizlar bu da erken gebelik testi ile simdi yaptim dayanamayip![]()
Çok teşekkürler Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahHayırlı olsun tebrikler canım darısı başımıza inşallah bizlere de dua edin❤
Tamam canım bu kadar çizgi bile bir umut olduSeni anlayabiliyorum yap gitsin o zamansilik çıksada Korkma dediğim gibi hemen koyulaşmıyor
İnşallah erken gebelik yaptım şimdi sanki biraz daha belli gibiydi sabaha da bir tane daha aldırıp yapıcamBende boyle ogrenmıstım Hamılelıgımı ama yarında yaparsan yıne aynı boyle cıkar Ama dayanamazsın yaparsın kesın ben 10 a yakın ypmıstımınsaallah sende hamılesındır
![]()
Tabiki oyle insallah saglikla devam eder ❤Tamam canım bu kadar çizgi bile bir umut oldu![]()
Sabaha kan ver artık acile gitİnşallah erken gebelik yaptım şimdi sanki biraz daha belli gibiydi sabaha da bir tane daha aldırıp yapıcam![]()
Doktoruma gece gece yazdim tebrikler hamilesin dediSabaha kan ver artık acile git![]()
İnşaAllah hamilesinizdir darısı isteyen herkeseOvülasyon kalmadı bende ama yarın erken gebelik yapicam onu atarım sabah erkenden
AminİnşaAllah hamilesinizdir darısı isteyen herkese![]()
MaşallahTest yaptırdım daha çok az tabi 5 6 günüm var regliye inşallah artar değer![]()
AminMaşallahsağlıkla kucağınıza almakta nasip olsun inşallah
![]()
Canımm dun gece kan verdim pozitif cikti insallah seninde en kisa zamanda olurRegl günümz aynı bende beklemedeyimm ve bencehamilesinnnn eğer hamileysen hemen belirtilerini yazz olur muu bende çok istiyorummm gebe kalmakk ve dua et bizler içindee inşallahh bebişinn sana tutunmuşturr