• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik testime bakar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben gordum bu sekilde ogrenmistim bende hayirli olsun kan verin deger dusuk cikicaktir ama en azindan iciniz rahat eder😄
Covidden dolayı hastaneye gitmek istemiyorum şimdi de bir de test bozuktur filan ben sana demedim mi der eşim 😄 sabah bakalım biraz daha koyulaşma olursa zorla götürücem🙏

Regl günümz aynı bende beklemedeyimm ve bencehamilesinnnn eğer hamileysen hemen belirtilerini yazz olur muu bende çok istiyorummm gebe kalmakk ve dua et bizler içindee inşallahh bebişinn sana tutunmuşturr
İnşallah canım benim Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏 tabiki yazarım

Hakkinizda hayirlisi olsun var gibi cizgi cok hafif elinizdeki testi hemen yapmayin 2 gun gecince veya adetiniz gecince yapin ona gore kan verirsiniz

Haklısınız ama insan kendini tutamıyor umarım hayal kırıklığı olmaz🙏
[/QUOTE]
Amin aynı sureclerden gectigim için söyledim daha bat da gelmemiş inşallah hakkinizda hayırlısı olsun

Covidden dolayı hastaneye gitmek istemiyorum şimdi de bir de test bozuktur filan ben sana demedim mi der eşim 😄 sabah bakalım biraz daha koyulaşma olursa zorla götürücem🙏
Yarın yapma Yarın yaptığında aynı çıkar 2 gün sonra sabah ilk idrarınla yap bir günde koyulaşmıyor Ben de hamileliğimden emin olana kadar 9 tane test yapmıştım hepsi pozitifti ama sırf o koyulaşma yı görmeyi istiyordum 2 ve 3 gün arayla yaptım

Arkadaşlar, benim 19 ve 20 ağustos yumurtlama günümdü bu ay piki yakaladım diye sürekli olarak test yaptım. Normalde hiç hayali çizgi yada silik çizgi çıkmazdı ama sanki ilk defa gördüm gibi. Belki testin markası kötü olabilir ondan da çıkmış olabilir, erken gebelik testi de almıştım ama sadece elimde 1 tane kaldı sizce yapıyım mi yoksa yanlış mı görüyorum? İlk defa hayali de olsa bir şey görünce çok mutlu oldum bu arada bat muhtemelen 3 eylul yumurtlamadan sonraki 14. Gün, test ilk 5. Dakikasında böyle gözüktü
Bence hamilesin testte gördüm silik çizgiyi 👏

Yarın yapma Yarın yaptığında aynı çıkar 2 gün sonra sabah ilk idrarınla yap bir günde koyulaşmıyor Ben de hamileliğimden emin olana kadar 9 tane test yapmıştım hepsi pozitifti ama sırf o koyulaşma yı görmeyi istiyordum 2 ve 3 gün arayla yaptım
Ben bir an önce sabah olsun istiyorum o kadar dayanamam ki 😊 her gün yaparım artık yeterki 2 çizgi çıksın hepsinde🙏

Bence de çizgi var. Hayırlı olsun. Elinizde ovulasyon testi varsa onu da yapıp atar mısınız. Ondada 2 köyü çizgi çıkarsa kesinleşir hem

Hakkinizda hayirlisi olsun var gibi cizgi cok hafif elinizdeki testi hemen yapmayin 2 gun gecince veya adetiniz gecince yapin ona gore kan verirsiniz
Bu ucuz testlerden 9 tane daha var erken gebelikten 1 tane kaldı 😊 bakalım yarın nasıl olacak

Bende aynı siliklikle hamile olduğumu öğrenmiştim 4 gün kala beta hcg 60 çıkmıştı 😍 inşallah hamilesinizdir

Arkadaşlar, benim 19 ve 20 ağustos yumurtlama günümdü bu ay piki yakaladım diye sürekli olarak test yaptım. Normalde hiç hayali çizgi yada silik çizgi çıkmazdı ama sanki ilk defa gördüm gibi. Belki testin markası kötü olabilir ondan da çıkmış olabilir, erken gebelik testi de almıştım ama sadece elimde 1 tane kaldı sizce yapıyım mi yoksa yanlış mı görüyorum? İlk defa hayali de olsa bir şey görünce çok mutlu oldum bu arada bat muhtemelen 3 eylul yumurtlamadan sonraki 14. Gün, test ilk 5. Dakikasında böyle gözüktü
Bende gordum insallah dogru cikar

Bence de var, bende yumurtlamanın 9. Günü öğrenmiştim erken gebelik testiyle hemde bunun gibiydi iki gün sonra da kan vermiştim 54 felan çıkmıştı hcg inşallah düzenli artışınız da olur Rabbim hayırlısıyla isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah 🤗

Spring05 Spring05 hayırlı olsun öncelikle umarım sağlıklı bir gebeliktir kan testi verip takibinizi yapmaya başlayın :)
bu forumda hayalet çizgi ile hamile olduğunu öğrenen bir sürü hamiş var, bu kervana siz de katıldınız bence :)

Bence de var, bende yumurtlamanın 9. Günü öğrenmiştim erken gebelik testiyle hemde bunun gibiydi iki gün sonra da kan vermiştim 54 felan çıkmıştı hcg inşallah düzenli artışınız da olur Rabbim hayırlısıyla isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah 🤗
Amin amin inşallah isteyen herkese versin Allah🙏

Spring05 Spring05 hayırlı olsun öncelikle umarım sağlıklı bir gebeliktir kan testi verip takibinizi yapmaya başlayın :)
bu forumda hayalet çizgi ile hamile olduğunu öğrenen bir sürü hamiş var, bu kervana siz de katıldınız bence :)
Inşallah öyledir 🙏 bende 2 aydır sürekli olarak burada yazılanları okuyorum umarım hayali çizgisi gerçek olanlardan biriyimdir💗

Back