• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik testime bakar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Spring05

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2020
6.532
10.965
198
33
Arkadaşlar, benim 19 ve 20 ağustos yumurtlama günümdü bu ay piki yakaladım diye sürekli olarak test yaptım. Normalde hiç hayali çizgi yada silik çizgi çıkmazdı ama sanki ilk defa gördüm gibi. Belki testin markası kötü olabilir ondan da çıkmış olabilir, erken gebelik testi de almıştım ama sadece elimde 1 tane kaldı sizce yapıyım mi yoksa yanlış mı görüyorum? İlk defa hayali de olsa bir şey görünce çok mutlu oldum bu arada bat muhtemelen 3 eylul yumurtlamadan sonraki 14. Gün, test ilk 5. Dakikasında böyle gözüktü

Eklentiler

• 20200829_204422.webp
    20200829_204422.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 235
  • 20200829_204335.webp
    20200829_204335.webp
    5 KB · Görüntüleme: 246
  • 20200829_204228.webp
    20200829_204228.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 242
Ben gördüm ilk hamileliğimi böyle silik çizgiyle öğrenmiştim. Bence yarın ilk idrarla elinizdeki testi yapın oda pozitif çıkarsa kan verin

Arkadaşlar, benim 19 ve 20 ağustos yumurtlama günümdü bu ay piki yakaladım diye sürekli olarak test yaptım. Normalde hiç hayali çizgi yada silik çizgi çıkmazdı ama sanki ilk defa gördüm gibi. Belki testin markası kötü olabilir ondan da çıkmış olabilir, erken gebelik testi de almıştım ama sadece elimde 1 tane kaldı sizce yapıyım mi yoksa yanlış mı görüyorum? İlk defa hayali de olsa bir şey görünce çok mutlu oldum bu arada bat muhtemelen 3 eylul yumurtlamadan sonraki 14. Gün, test ilk 5. Dakikasında böyle gözüktü
Labaquick marka mı kullanıyorsunuz? Bende bu ay kullandım benimde bata bir hafta var. Şuanda ovulasyon testlerim koyu çıkmaya başladı. Sizde de böyle bir durum var mı?

Ben gördüm ilk hamileliğimi böyle silik çizgiyle öğrenmiştim. Bence yarın ilk idrarla elinizdeki testi yapın oda pozitif çıkarsa kan verin
Ay inşallah umarım vardır sabah erkenden kalkıp bir daha yapıcam 🙏 eşimde ben göremedim belli belirsiz hemen heyecanlanma dedi ama ağlamaktan durduramadım kendimi🙏

Ay inşallah umarım vardır sabah erkenden kalkıp bir daha yapıcam 🙏 eşimde ben göremedim belli belirsiz hemen heyecanlanma dedi ama ağlamaktan durduramadım kendimi🙏
Eşler göremiyo zaten ilk silik çizgiyi genelde hanımlar görüyo onlar için net pembelik lazım işte şurda yaaa diyip göstermeye calısmıstım ama görmemişti bir türlü😂😂😂

Labaquick marka mı kullanıyorsunuz? Bende bu ay kullandım benimde bata bir hafta var. Şuanda ovulasyon testlerim koyu çıkmaya başladı. Sizde de böyle bir durum var mı?
Sure lab diye bir markayla yaptım bunu, days comfort var bir de erken gebelik testi yarın onunla da yaparım😊 ovülasyon testi almadım diğer ay için o yüzden elimde yok

Ben gordum. Sabah ilk idrarla yaparsan daha koyu cikar. Benim esim de gorememisti. Gidip kan verdim, degerim 300lerde cikti. Tebrikler 😊

Ben gordum bu sekilde ogrenmistim bende hayirli olsun kan verin deger dusuk cikicaktir ama en azindan iciniz rahat eder😄

Regl günümz aynı bende beklemedeyimm ve bencehamilesinnnn eğer hamileysen hemen belirtilerini yazz olur muu bende çok istiyorummm gebe kalmakk ve dua et bizler içindee inşallahh bebişinn sana tutunmuşturr

Back