- 13 Mart 2020
- 1.190
- 2.200
- 83
Foto atsanaMiratech değilmiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Foto atsanaMiratech değilmiş
Evet o çizgiyi bende gördüm de işte nebilimBence gebelik var 1. Testte de hafif silik çizgi var bence yada beni yanlış görüyorum
Özel acillerde paranla test yapıyo 1 saate sonucu alıyosun hemde kimse yok istersen özele gitSağlık ocağına gitmeyi planlıyorum aslında ama burda kan testi yapılmıyor ilk önce idrar yapılıyormuş eğer idrar pozitif çıkar ise kan testi yapıyorlarmış
Son bir testim kaldı onu da cuma sabahı filan yapayım değil mi bir iki gün daha beklemiş olurum
Bence bir kaç gün sonra yine test yap. Çünkü bu beta HCG hormonu hergun ikiye katlanır o yüzden bir kaç gün sonra yaptığında daha emin olabilirsin.Sağlık ocağına gitmeyi planlıyorum aslında ama burda kan testi yapılmıyor ilk önce idrar yapılıyormuş eğer idrar pozitif çıkar ise kan testi yapıyorlarmış
Canım ne oldu gebelik var mı ?Hepinize teşekkür ediyorum inşallah güzel haberler ile dönüş yaparım![]()
Hayırlısı neyse o olsunKızlar kan verdim laboratuvarda eve geçiyorum sonucu arayıp haber verecekler çok korkuyorum negatif çıkacak diye![]()
Onca silik çizgiye rağmen 0.5 cevabı geldiHayırlısı neyse o olsuncevap geldi mi
Canım benimde geçen ay böyleydi testim ama hamile değilmişmOnca silik çizgiye rağmen 0.5 cevabı geldi
Son adet tarihine göre 2 aylık hamile olman lazımdı mutlaka çıkardı kan testindeOnca silik çizgiye rağmen 0.5 cevabı geldi