• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik Testime Bakar Mısınız ?

IMG_20200415_171841.jpg
IMG_20200415_171841.jpg
IMG_20200415_171913.jpg
IMG_20200415_171913.jpg

Son bir testim kaldı onu da cuma sabahı filan yapayım değil mi bir iki gün daha beklemiş olurum

Sağlık ocağına gitmeyi planlıyorum aslında ama burda kan testi yapılmıyor ilk önce idrar yapılıyormuş eğer idrar pozitif çıkar ise kan testi yapıyorlarmış

Sağlık ocağına gitmeyi planlıyorum aslında ama burda kan testi yapılmıyor ilk önce idrar yapılıyormuş eğer idrar pozitif çıkar ise kan testi yapıyorlarmış
Özel acillerde paranla test yapıyo 1 saate sonucu alıyosun hemde kimse yok istersen özele git

Bence bir kaç gün sonra yine test yap. Çünkü bu beta HCG hormonu hergun ikiye katlanır o yüzden bir kaç gün sonra yaptığında daha emin olabilirsin.

Hepinize teşekkür ediyorum inşallah güzel haberler ile dönüş yaparım ☺️🌺

Kızlar kan verdim laboratuvarda eve geçiyorum sonucu arayıp haber verecekler çok korkuyorum negatif çıkacak diye 😞

Ya aradım hala cevap gelmedi diye işlem sırasında makinada sıkıntı oldu dediler tekrar baştan başlanmış. Aynı kan ile nasıl yapılacak acaba tekrar gitmem gerekecek galiba haber bekleyin dediler 😞

<0.5 çıktı kızlar çok üzgünüm 😞😞 sizce
ne zaman tekrarlayım

Onca silik çizgiye rağmen 0.5 cevabı geldi
Son adet tarihine göre 2 aylık hamile olman lazımdı mutlaka çıkardı kan testinde
Bence kadın doğuma git başka bir sorun olabilir
Çünkü geç döllenme olsa dahi yükselme olması gerekirdi

Back