• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik Testime Bakar Mısınız ?

O zaman kan testi yaptir ilk 3 ay filim asit almalisin bol sıvı özellikle şu meyve dikkat etmelisin kanda varmi yok mu netleştir bir an once
Evet salgın nedeniyle hastaneye gitmeye korkuyorum ama gideceğim teşekkürler 🤗

Canım yanlış anlama ama aynı bu sekilde olup kanda negatif gören var. Testin markası filan da önemli. Böyle şüpheli durumlarda kesin cümleler kurma olabilir filan de. Gereksiz ümit olmasın. 😔
Evet haklısınız bende çok ümitli değilim kesinleştireceğim yakın zamanda ☺️

Benimde böyleydi 3 haftalık hamileydim beta 90 çıkmıştı 😃 inşallah sende hamilesindir Rabbm gönlüne göre versin inşallah 🤗

Benimde böyleydi 3 haftalık hamileydim beta 90 çıkmıştı 😃 inşallah sende hamilesindir Rabbm gönlüne göre versin inşallah 🤗
İnşallah çok çok teşekkür ederim. İnşallah dizinde evladınızla huzurlu bir ömrünüz olur 🤗☺️

Canım yanlış anlama ama aynı bu sekilde olup kanda negatif gören var. Testin markası filan da önemli. Böyle şüpheli durumlarda kesin cümleler kurma olabilir filan de. Gereksiz ümit olmasın. 😔
Tabi haklisin canim kendi testime gore degerlendiriyorum da o yuzden ama dogru diyosun daha dikkat ederim bundan sonra

Arkadaşlar yeni test aldım eve geçip yapacağım hemen haber ederim 💜

İki adet yaptım biri fortel marka tekrar silik çizgi
Diğeri miratech marka hiçbirşey yok ne yapacağım bilmiyorum

Evet bu arada marka certain imiş

Canım hemen çıktıysa gebelik vardır bence. Geçen ay bende yaptım iki saat sonra ikinci çizgi silik çıktı ertesi gün tekrar yaptım oda 2 saat sonra silik çıktı tabi sonra adet oldum bu yüzden sonradan çıkan çizgilere inanmıyorum. Varsa hemen çıkar bence seninde öle olmuş bence gebesin canım

Back