- 20 Haziran 2017
- 243
- 132
- 103
Yumurtlama geçliği olabilir yada geç döllenme yada hiç olmayabilirEn son 27 subatta adet olduysan yaklasik 2 aylık hamilesin demektir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlama geçliği olabilir yada geç döllenme yada hiç olmayabilirEn son 27 subatta adet olduysan yaklasik 2 aylık hamilesin demektir
Evet salgın nedeniyle hastaneye gitmeye korkuyorum ama gideceğim teşekkürlerO zaman kan testi yaptir ilk 3 ay filim asit almalisin bol sıvı özellikle şu meyve dikkat etmelisin kanda varmi yok mu netleştir bir an once
Yanis yazmışım folik asit filim degilEvet salgın nedeniyle hastaneye gitmeye korkuyorum ama gideceğim teşekkürler![]()
Evet haklısınız bende çok ümitli değilim kesinleştireceğim yakın zamandaCanım yanlış anlama ama aynı bu sekilde olup kanda negatif gören var. Testin markası filan da önemli. Böyle şüpheli durumlarda kesin cümleler kurma olabilir filan de. Gereksiz ümit olmasın.![]()
Erken gebelik testi yap canım en iyisi.Evet haklısınız bende çok ümitli değilim kesinleştireceğim yakın zamanda ☺
İnşallah çok çok teşekkür ederim. İnşallah dizinde evladınızla huzurlu bir ömrünüz olurBenimde böyleydi 3 haftalık hamileydim beta 90 çıkmıştıinşallah sende hamilesindir Rabbm gönlüne göre versin inşallah
![]()
Tabi haklisin canim kendi testime gore degerlendiriyorum da o yuzden ama dogru diyosun daha dikkat ederim bundan sonraCanım yanlış anlama ama aynı bu sekilde olup kanda negatif gören var. Testin markası filan da önemli. Böyle şüpheli durumlarda kesin cümleler kurma olabilir filan de. Gereksiz ümit olmasın.![]()
2 aylik hamile olsa testte net olarak cikmaz miydi? Hormonal bir sorundan dolayı adet gecikmiş olabilir belki.En son 27 subatta adet olduysan yaklasik 2 aylık hamilesin demektir
Geç yumurtlama olabilir diye düşünüyorum ben şuan için2 aylik hamile olsa testte net olarak cikmaz miydi? Hormonal bir sorundan dolayı adet gecikmiş olabilir belki.
Ayy çok teşekkür ederimİnşallah çok çok teşekkür ederim. İnşallah dizinde evladınızla huzurlu bir ömrünüz olur☺
Ben 6 7 haftalık hamile iken ikiz olmasına rağmen testim böyle silikti2 aylik hamile olsa testte net olarak cikmaz miydi? Hormonal bir sorundan dolayı adet gecikmiş olabilir belki.
Yaptın mı canım nolduArkadaşlar yeni test aldım eve geçip yapacağım hemen haber ederim![]()
İki adet yaptım biri fortel marka tekrar silik çizgi
Diğeri miratech marka hiçbirşey yok ne yapacağım bilmiyorum
Evet bu arada marka certain imişHaydaa o neden oldu ki silik çizgi hemen mi çıktı
Miratech değilmişEvet bu arada marka certain imiş
Evet bu arada marka certain imiş