- 20 Haziran 2017
- 243
- 132
- 103
Güzel kulübümüzün güzel kadınları testim hakkında ne düşünüyorsunuz yardımcı olur musunuz ? Sırasıyla ilk yaptığım andan şu an ki anına kadar görselleri mevcut
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence hamilesinizGüzel kulübümüzün güzel kadınları testim hakkında ne düşünüyorsunuz yardımcı olur musunuz ? Sırasıyla ilk yaptığım andan şu an ki anına kadar görselleri mevcut Eki Görüntüle 2619912 Eki Görüntüle 2619917 Eki Görüntüle 2619917 Eki Görüntüle 2619923 Eki Görüntüle 2619912
Ilk idrarla mı? Gecikme var mı? Ilk 10 dk mı? Çok soru oldu.Güzel kulübümüzün güzel kadınları testim hakkında ne düşünüyorsunuz yardımcı olur musunuz ? Sırasıyla ilk yaptığım andan şu an ki anına kadar görselleri mevcut Eki Görüntüle 2619912 Eki Görüntüle 2619917 Eki Görüntüle 2619917 Eki Görüntüle 2619923 Eki Görüntüle 2619912
Güzel kulübümüzün güzel kadınları testim hakkında ne düşünüyorsunuz yardımcı olur musunuz ? Sırasıyla ilk yaptığım andan şu an ki anına kadar görselleri mevcut Eki Görüntüle 2619912 Eki Görüntüle 2619917 Eki Görüntüle 2619917 Eki Görüntüle 2619923 Eki Görüntüle 2619912
Adetinize kaç gün varken yapıldı testler?Bunların hepsi aynı gunmu?
Bunlar rutin sorular oldu artık otomatiye bağladıkIlk idrarla mı? Gecikme var mı? Ilk 10 dk mı? Çok soru oldu.![]()
pekiGüzel kulübümüzün güzel kadınları testim hakkında ne düşünüyorsunuz yardımcı olur musunuz ? Sırasıyla ilk yaptığım andan şu an ki anına kadar görselleri mevcut Eki Görüntüle 2619912 Eki Görüntüle 2619917 Eki Görüntüle 2619917 Eki Görüntüle 2619923 Eki Görüntüle 2619912
kullandığınız ilaç falan var mıydı?Güzel kulübümüzün güzel kadınları testim hakkında ne düşünüyorsunuz yardımcı olur musunuz ? Sırasıyla ilk yaptığım andan şu an ki anına kadar görselleri mevcut Eki Görüntüle 2619912 Eki Görüntüle 2619917 Eki Görüntüle 2619917 Eki Görüntüle 2619923 Eki Görüntüle 2619912
Ama yazmayı unutmuş.Bunlar rutin sorular oldu artık otomatiye bağladık![]()
Bende yazmaya üşendim soruları okudum illaki sormuşlardır diye. Bunlar önemli çünküAma yazmayı unutmuş.bu üçünü istiyorum.
![]()
Aynı test gün içindeki koyulaşmasıBunların hepsi aynı gunmu?
Aynı test tek test gün içindeki değişimiBunların hepsi aynı gunmu?
Ilk 5 10 dk içinde çıktıysa hamilesin canımAynı test gün içindeki koyulaşması
Ilk idrarla tekrar test yap koyulasmaya bak. Ilk 10 dk içinde çıkan sonucu buraya at beni de etiketle. Merak ettim cünku durumun karışıkmışArkadaşlar açıklıyayım İki buçuk yıllık evliyim 20 yaşındayım bebek düşüncemiz yoktu Ocak ayından beri pek korunmuyoruz. İnsülin direncim var 40 kg verip yanlış tedavi sonucu 30 kg geri aldım zor bir süreçten geçiyorum son adet tarihim 20 Şubat normalde düzenli sayılan bir adet döngüm var 13 Mart'ta iki gün boyunca sadece peçeteye gelen kahverengimsi bir akıntım oldu onun üzerine beklenen 21 Mart adetim gelmedi neredeyse bir sonraki döngü geldi çattı salgın sebebiyle hastaneye gidemiyorum bu testi sabah ikinci idrar ile yaptım unutmuşum ilkinigün içerisinde iyice koyulaştı ilk beş dk içinde silik idi git gide koyulaştı bir sorayım dedim
İns sende istemiyorum aldiracagim falan demesin som zamanlarda cok çıkıyor böyle şeyler onyzuden hayırlı olsun demeye korkuyorumArkadaşlar açıklıyayım İki buçuk yıllık evliyim 20 yaşındayım bebek düşüncemiz yoktu Ocak ayından beri pek korunmuyoruz. İnsülin direncim var 40 kg verip yanlış tedavi sonucu 30 kg geri aldım zor bir süreçten geçiyorum son adet tarihim 20 Şubat normalde düzenli sayılan bir adet döngüm var 13 Mart'ta iki gün boyunca sadece peçeteye gelen kahverengimsi bir akıntım oldu onun üzerine beklenen 21 Mart adetim gelmedi neredeyse bir sonraki döngü geldi çattı salgın sebebiyle hastaneye gidemiyorum bu testi sabah ikinci idrar ile yaptım unutmuşum ilkinigün içerisinde iyice koyulaştı ilk beş dk içinde silik idi git gide koyulaştı bir sorayım dedim
Canım yanlış anlama ama aynı bu sekilde olup kanda negatif gören var. Testin markası filan da önemli. Böyle şüpheli durumlarda kesin cümleler kurma olabilir filan de. Gereksiz ümit olmasın.Evet pozitif hamilesiniz
Yok yok öyle bir şey asla herhangi bir engel durumu olmadıkça yapamamİns sende istemiyorum aldiracagim falan demesin som zamanlarda cok çıkıyor böyle şeyler onyzuden hayırlı olsun demeye korkuyorum![]()
O zaman kan testi yaptir ilk 3 ay filim asit almalisin bol sıvı özellikle şu meyve dikkat etmelisin kanda varmi yok mu netleştir bir an onceYok yok öyle bir şey asla herhangi bir engel durumu olmadıkça yapamam ☺