• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testime bakabilir misiniz

-MatiiLdaa-

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2019
460
177
103
28
Merhaba hanımlar ; sat 04 Aralık bat 04 Ocak reglim 3 gün sürüyor 7 aralıkta regl tamamen bittikten sonra başladık birlikteliğe . yumurtlama günlerimi takip edip 2günde 1 cinsel ilişki oldu 29 aralığa kadar bu reglime 11 12 gün kala belirtiler başladı vücut ağrısı kasıklarda doluluk ince ince mide bulantısı rahimde sızlamalar var bi kaç gündür test yapıyorum hep tek çizgi siliklik bile yoktu … az önce test yaptım böyle çıktı reglime 3 gün kaldı hala belirtilerim devam ediyor

Eklentiler

• IMG_4201.jpeg
    IMG_4201.jpeg
    92,6 KB · Görüntüleme: 161
Merhaba hanımlar ; sat 04 Aralık bat 04 Ocak reglim 3 gün sürüyor 7 aralıkta regl tamamen bittikten sonra başladık birlikteliğe . yumurtlama günlerimi takip edip 2günde 1 cinsel ilişki oldu 29 aralığa kadar bu reglime 11 12 gün kala belirtiler başladı vücut ağrısı kasıklarda doluluk ince ince mide bulantısı rahimde sızlamalar var bi kaç gündür test yapıyorum hep tek çizgi siliklik bile yoktu … az önce test yaptım böyle çıktı reglime 3 gün kaldı hala belirtilerim devam ediyor
Bi çizgi var ama emin olamadım markası nedir

Çok silik çizgi var ama markası nedir testinizin birde yarın sabah ilk idrarla erken gebelik testi yapın daha net belli olur

Bi çizgi var ama emin olamadım markası nedir
Artımed kaset test ama dün de yaptım ve ondan önceki günlerde de yaptım çıkmıyordu hiç biraz o heveslendirdi beni açıkçası 🥹🫣

Eklentiler

• IMG_4148.jpeg
    IMG_4148.jpeg
    77,9 KB · Görüntüleme: 138
  • IMG_4145.jpeg
    IMG_4145.jpeg
    123,4 KB · Görüntüleme: 94
Artımed kaset test ama dün de yaptım ve ondan önceki günlerde de yaptım çıkmıyordu hiç biraz o heveslendirdi beni açıkçası 🥹🫣
Gebeliğimi artımed kaset testle 4 gün kala öğrenmiştim bende ama çizgi biraz daha belliydi. İsterseniz yarın ilk idrarla bidaha yapın

Artimed yalancı pozitif çıkarıyor canım güvenme başka bi testle dene derim
Aynen aşkım biliyorum daha önce yaşadım yalancı pozitifi ama aşagıda görsel atmıştım 23 aralıktan 31 aralığa kadar yaptığım bütün artımed testlerimde hiç böyle siliklik dahi yoktu o heyecan yaptırdı bana 🫠

Gebeliğimi artımed kaset testle 4 gün kala öğrenmiştim bende ama çizgi biraz daha belliydi. İsterseniz yarın ilk idrarla bidaha yapın
Ay ciddi mi 🥹 yarın sabah önce days doctor erken gebelik testim var onu yapacağım onda da çıkarsa gidip kan vereceğim 🥰❤️

Aynen aşkım biliyorum daha önce yaşadım yalancı pozitifi ama aşagıda görsel atmıştım 23 aralıktan 31 aralığa kadar yaptığım bütün artımed testlerimde hiç böyle siliklik dahi yoktu o heyecan yaptırdı bana 🫠
Biliyorum seni çok iyi anlıyorum. Evlendikten sonra ilk yaptığım testti o zaman artimed falan bilmiyorum tabi verdiler aldım.. hamileyim sandım koşa koşa eşime söyledim başka bi testle daha deneyelim dedik sonuç hüsran

Eklentiler

• IMG_8401.jpeg
    IMG_8401.jpeg
    67,6 KB · Görüntüleme: 112
Biliyorum seni çok iyi anlıyorum. Evlendikten sonra ilk yaptığım testti o zaman artimed falan bilmiyorum tabi verdiler aldım.. hamileyim sandım koşa koşa eşime söyledim başka bi testle daha deneyelim dedik sonuç hüsran
Of oda nasıl pembe ya 🥺 bakalım benim durumum nasıl olacak 🫠

merhaba testiniz de siliklik var ancak days doctor yalancı pozitif veriyor idrar yerine su bile tamas ettirseniz çift çizgi çıkıyor maalesef :)
Merhaba canım Dünki yaptığım test artımed markasıydı az önce tekrar yaptım yine böyle silik çıktı adetime daha 2 gün var days doctor iyi demişlerdi ama 🥹

Eklentiler

• 033FE447-6C88-4EEE-BEA7-B12D4880F777.jpeg
    033FE447-6C88-4EEE-BEA7-B12D4880F777.jpeg
    112,1 KB · Görüntüleme: 74
Back
X