Çizgi var gözüküyor adetine kaçgün var canımMerhaba kuzular ovulasyon ile 2 aydır bebek denemesi yapıyoruz bu ay 3. Ay olacak dün kutudan ovulasyon testi aldım zannedip banyoya girdim farkettim ki gebelik testiymiş aman neyse ya zaten midem felan bulanıyor bacaklarım ağrıyor bi deneyeyim dedim sonra ovulasyon aldım aynı idrarla iki testi de yaptım ovulasyonum normal koyulukta ilerliyor yani yumurtlamam yaklaştıkça koyulaşıyor diyebilirim gebeliğe baktım bişey yok sabah uyandığımda test böyleydi bundan önce yaptığım tüm gebelik testler üstünde tertemiz bembeyaz bu test böyle çıkınca erken gebelik yaptım ama tabi o da şimdilik beyaz çok üzülüyorum bu duruma kafamı takmayacağım olursa olur diyorum ama yok aklımdan çıkmıyor bu düşünceler bu test neden böyle çıkmış olabilir
Canım adetime daha çok var ama aklımı karıştıran bir olay oldu bu ay adetimden 1 gün önce ovulasyon yaptım çok koyu çizgi çıktı ben adet vakti diye normal zannettim ama burda yorumları okurken herkes 2 yumurtlama olabiliyor ben 2. De kaldım adet gördüm sonra gebelik öğrendim felan yazmışlar kafamı karıştırdı bu durum yani bu olayın üstünden 14 gün geçiyor Çizgi ilk defa var gibi çıktı şaşırdım ama erken gebelik şuan negatif bi anlam veremedim kafam çok karıştıÇizgi var gözüküyor adetine kaçgün var canım
Evet bugüne kadar hiç böyle çıkmamıştı erken gebelik yaptım negatif çıktı anlam veremedimson olan testte koyuluk var
birde erken gebeli test, mi yapsanEvet bugüne kadar hiç böyle çıkmamıştı erken gebelik yaptım negatif çıktı anlam veremedim
Sabah yaptım bişey çıkmadı yani tam vaktim olmadı bekleyecek kadar baktım bişey yok koydum dolabın içine işe gitmem gerekliydi çıktım anca akşam bakabilirim bugüne kadar yaptıklarım hep tek çizgiydi günler haftalar sonra bile aynı Şekilde duruyordu beyazdı ama dün ilk kez birkaç saat sonra çizgi gördümbirde erken gebeli test, mi yapsan
Mecbur bekleyeceğim tabi belki testin azizliğidir ama merak işte laf dinlemiyorBence adetinizi bekleyin
Merhaba idrar testleri bekledikten sonra orda 2. Çizgi görüntüsü oluşur ama negatif yani tek çizgi testlerinizMerhaba kuzular ovulasyon ile 2 aydır bebek denemesi yapıyoruz bu ay 3. Ay olacak dün kutudan ovulasyon testi aldım zannedip banyoya girdim farkettim ki gebelik testiymiş aman neyse ya zaten midem felan bulanıyor bacaklarım ağrıyor bi deneyeyim dedim sonra ovulasyon aldım aynı idrarla iki testi de yaptım ovulasyonum normal koyulukta ilerliyor yani yumurtlamam yaklaştıkça koyulaşıyor diyebilirim gebeliğe baktım bişey yok sabah uyandığımda test böyleydi bundan önce yaptığım tüm gebelik testler üstünde tertemiz bembeyaz bu test böyle çıkınca erken gebelik yaptım ama tabi o da şimdilik beyaz çok üzülüyorum bu duruma kafamı takmayacağım olursa olur diyorum ama yok aklımdan çıkmıyor bu düşünceler bu test neden böyle çıkmış olabilir
Üsttekiler eski yaptığım gebelikler 2 ay önce yaptıklarımda var onlarda Dahi ikinci çizgi hiç oluşmadı ilk an olduğu gibi duruyor ama en alttaki akşam yapıp sabah baktığım test ilk defa silikte olsa bir çizgi görünce şaşırdımMerhaba idrar testleri bekledikten sonra orda 2. Çizgi görüntüsü oluşur ama negatif yani tek çizgi testleriniz
Belki test bozuktur diyorum ama inşallah vardır öyle birler tabi bugün yaptığım gebeliklerde negatif çıktı galiba testin azizliğine uğradımMerhaba son testte 2.çizgi görünüyor. Ovulasyonun da koyu çıkması erken belirti diyorlar. Insallah öyledir. Beklemeniz lazım ama beklemek de zor ayni durumdayim
Insallah hayırlı haberler alırsınız.
Senin bat nezaman? Hcg olunca idrarda cikar cizgi silikte olsa yoksa hic cikmaz! Hafif hamilelik yoktur. Ama silik kalirA kimysal gebelik ile sonlanir...Merhaba kuzular ovulasyon ile 2 aydır bebek denemesi yapıyoruz bu ay 3. Ay olacak dün kutudan ovulasyon testi aldım zannedip banyoya girdim farkettim ki gebelik testiymiş aman neyse ya zaten midem felan bulanıyor bacaklarım ağrıyor bi deneyeyim dedim sonra ovulasyon aldım aynı idrarla iki testi de yaptım ovulasyonum normal koyulukta ilerliyor yani yumurtlamam yaklaştıkça koyulaşıyor diyebilirim gebeliğe baktım bişey yok sabah uyandığımda test böyleydi bundan önce yaptığım tüm gebelik testler üstünde tertemiz bembeyaz bu test böyle çıkınca erken gebelik yaptım ama tabi o da şimdilik beyaz çok üzülüyorum bu duruma kafamı takmayacağım olursa olur diyorum ama yok aklımdan çıkmıyor bu düşünceler bu test neden böyle çıkmış olabilir
Canim idrar testi benim burada okuduğuma göre 3 saatlik idrar veya sabah kalktigin idrar olmasi gerektigi yazıyorduMerhaba kuzular ovulasyon ile 2 aydır bebek denemesi yapıyoruz bu ay 3. Ay olacak dün kutudan ovulasyon testi aldım zannedip banyoya girdim farkettim ki gebelik testiymiş aman neyse ya zaten midem felan bulanıyor bacaklarım ağrıyor bi deneyeyim dedim sonra ovulasyon aldım aynı idrarla iki testi de yaptım ovulasyonum normal koyulukta ilerliyor yani yumurtlamam yaklaştıkça koyulaşıyor diyebilirim gebeliğe baktım bişey yok sabah uyandığımda test böyleydi bundan önce yaptığım tüm gebelik testler üstünde tertemiz bembeyaz bu test böyle çıkınca erken gebelik yaptım ama tabi o da şimdilik beyaz çok üzülüyorum bu duruma kafamı takmayacağım olursa olur diyorum ama yok aklımdan çıkmıyor bu düşünceler bu test neden böyle çıkmış olabilir
Insallah canım. Bekledikçe stres oluyorum ben. Olmazsa çok üzülürüm.Belki test bozuktur diyorum ama inşallah vardır öyle birler tabi bugün yaptığım gebeliklerde negatif çıktı galiba testin azizliğine uğradıminşallah bu ay güzel haberler alırız ikimizde
İnşallah pozitiftir ama ben laborantım bekleyince testler böyle oluyordu inşallah hamilesinizdirÜsttekiler eski yaptığım gebelikler 2 ay önce yaptıklarımda var onlarda Dahi ikinci çizgi hiç oluşmadı ilk an olduğu gibi duruyor ama en alttaki akşam yapıp sabah baktığım test ilk defa silikte olsa bir çizgi görünce şaşırdım
canım bata daha var ama bu ay garip bişey oldu adetten 1 gün önce ovu yaptım pik çıktı resmen gebelik yaptım negatif çıktı sonra yine buraları karıştırırken birisi 2 yumurtlama oluyor benimki 2. yumurtlama da tuttu adetten sonra öğrendim gebeliği diyince bende ilk defa silikte olsa çizgiyi görünce durup bi acaba mı dedim hala testin yanlış olduğunu düşünüyorum ama umutlanmamak için bat gecikirse bi daha yaparım inşallah bu ay dualarım kabul olurSenin bat nezaman? Hcg olunca idrarda cikar cizgi silikte olsa yoksa hic cikmaz! Hafif hamilelik yoktur. Ama silik kalirA kimysal gebelik ile
çok test yaptım ilk defa bikaç saat sonra silikte olsa çizgi gördüm öncekiler hep bembeyaz kalırdı bunun içini açıp baktım acaba çiş damladı öyle mi gözüküyor diye ama mümkün olamaz çünkü ben her zaman plastik bardaktan damlalık ile alarak testlerimi yaparım yanlış olmasın diye inşallah vardır erken gebelik yaptığımda bişey çıkmadı ama belki testim yanlıştır diyorumİnşallah pozitiftir ama ben laborantım bekleyince testler böyle oluyordu inşallah hamilesinizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?