• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik testim :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah canım. Bekledikçe stres oluyorum ben. Olmazsa çok üzülürüm.
ben normalde akşam yatakta deli gibi kk okuyorum eşimde alıştı artık sonra farkettim dedim ki ben kafayı iyice bozucam bi daha girmeyeceğim akışına bırakacağım sabah testi böyle bulunca yine kopamadım hemen sizlere danıştım :D

Canım bence hamilesin ama muhtemelen daha çok yeni zira 2.çizgi çok bariz
Allahım inşallah diyorum meryem suresi okuyorum bol bol çalışıyorum bu aralar sanki bebek yapacağım herkesin içine doğmuş gibi tonla iş oluyor çok yoruluyorum eve girince bi yemek yapacak enerjim kalıyor sonra 8 de başımı yastığa koyuyorum güya çocuk istiyorum ancak 3 gün oldu eşimle birşey yapamıyorum haftasonları yasakta vakit buluyorum ama her gün yatmadan önce ve uyanınca Allahıma dua ediyorum inşallah kabul olur ilaçlara kürlere başvurmadan önce sahibinden dileyeyim o verir diye geçiriyorum hep içimden içtiğim su için bile vesilem olsun diyerek içiyorum :( Allahım duy sesimi...

Canim idrar testi benim burada okuduğuma göre 3 saatlik idrar veya sabah kalktigin idrar olmasi gerektigi yazıyordu
ben araştırdım su içmeyi keserekte yapabiliyormuşuz ne kadar doğru bilmiyorum tabi

çok test yaptım ilk defa bikaç saat sonra silikte olsa çizgi gördüm öncekiler hep bembeyaz kalırdı bunun içini açıp baktım acaba çiş damladı öyle mi gözüküyor diye ama mümkün olamaz çünkü ben her zaman plastik bardaktan damlalık ile alarak testlerimi yaparım yanlış olmasın diye inşallah vardır erken gebelik yaptığımda bişey çıkmadı ama belki testim yanlıştır diyorum :KK43: çok zor
Ben de gebe kalamıyorum hatta eşim doktora gitmeyi reddeden bir adam 2. Evliliği gitmiyor. Sanırım sorunu var biliyor ve benden saklıyor çünkü ilk evliliğinden de çocuğu olmamış. Seni çok iyi anlıyorum hasretle o çizgiyi görüp koca göbüşle gezmeyi çok istiyoruz. Umarım bu sefer pozitiftir. Ama kafaya takmakla sadece stres yapıyoruz. İnşallah pozitiftir

Ben de gebe kalamıyorum hatta eşim doktora gitmeyi reddeden bir adam 2. Evliliği gitmiyor. Sanırım sorunu var biliyor ve benden saklıyor çünkü ilk evliliğinden de çocuğu olmamış. Seni çok iyi anlıyorum hasretle o çizgiyi görüp koca göbüşle gezmeyi çok istiyoruz. Umarım bu sefer pozitiftir. Ama kafaya takmakla sadece stres yapıyoruz. İnşallah pozitiftir
ya bazen böyle kafamı çevirdiğim heryerde hamile göbüşler görüyorum çok üzülüyorum internette hamiş kıyafetleri görünce hemen resmini alıyorum ilerde giyerim diye bende bu ay gitmek istedim eşim daha çok erken 1 ay daha deneyelim dedi bizde benden kaynaklı problem var muhtemelen çünkü 2 sene önce kist için ilaç kullanmıştım geçen sene şubatta gebelik taraması yaptırdım çok şükür tertemiz çıktı doktorum hiçbir problemin yok dedi ama biz düğünü o dönem maalesef pandemiden dolayı yapamadık şimdi üstünden 1 sene geçti belki kistim tekrarladı diye düşünüyorum :KK43: inşallah bu ay o güzel haberleri ikimizde alırız bide gerçekten çok stres oluoyrum gözüm seğiriyor 2 gündür internette stresten yazmışlar bu testi yaptım yapalı seğirmem başladı :)

ya bazen böyle kafamı çevirdiğim heryerde hamile göbüşler görüyorum çok üzülüyorum internette hamiş kıyafetleri görünce hemen resmini alıyorum ilerde giyerim diye bende bu ay gitmek istedim eşim daha çok erken 1 ay daha deneyelim dedi bizde benden kaynaklı problem var muhtemelen çünkü 2 sene önce kist için ilaç kullanmıştım geçen sene şubatta gebelik taraması yaptırdım çok şükür tertemiz çıktı doktorum hiçbir problemin yok dedi ama biz düğünü o dönem maalesef pandemiden dolayı yapamadık şimdi üstünden 1 sene geçti belki kistim tekrarladı diye düşünüyorum :KK43: inşallah bu ay o güzel haberleri ikimizde alırız bide gerçekten çok stres oluoyrum gözüm seğiriyor 2 gündür internette stresten yazmışlar bu testi yaptım yapalı seğirmem başladı :)
100 ki gebelik testi alıp her adet öncesi dener oldum 🤦🏻‍♀️ Stresten delirmezsek iyi 😂

canım bata daha var ama bu ay garip bişey oldu adetten 1 gün önce ovu yaptım pik çıktı resmen gebelik yaptım negatif çıktı sonra yine buraları karıştırırken birisi 2 yumurtlama oluyor benimki 2. yumurtlama da tuttu adetten sonra öğrendim gebeliği diyince bende ilk defa silikte olsa çizgiyi görünce durup bi acaba mı dedim hala testin yanlış olduğunu düşünüyorum ama umutlanmamak için bat gecikirse bi daha yaparım inşallah bu ay dualarım kabul olur :KK43:
Benin bildigin 2 kere yumurtlama olmuyor doktorum demisti. Gebelik testi hcgyi ölcer ovulasyon testi degil. Silik bile olsa hcg var demekki cizgi cikiyor. Silik cizgi belirginlesirse saglilli gebeliktir eger silik kalirsa ve sonra kaybolursa kimyasaldir. Ben gecen ay kimysal gecirdim. Bu ay tuttu hemen sükür. Gebelik testini nezaman yaptin? Her iki güne bir tekrarla bak cizgi koyulasiyormu diye. Koyulssiyorsa korkma koyulasmiyorsa kimyssaldir. Insallah koyulasir ve bebegin tutunur

Benin bildigin 2 kere yumurtlama olmuyor doktorum demisti. Gebelik testi hcgyi ölcer ovulasyon testi degil. Silik bile olsa hcg var demekki cizgi cikiyor. Silik cizgi belirginlesirse saglilli gebeliktir eger silik kalirsa ve sonra kaybolursa kimyasaldir. Ben gecen ay kimysal gecirdim. Bu ay tuttu hemen sükür. Gebelik testini nezaman yaptin? Her iki güne bir tekrarla bak cizgi koyulasiyormu diye. Koyulssiyorsa korkma koyulasmiyorsa kimyssaldir. Insallah koyulasir ve bebegin tutunur
Salı akşamı yaptım çarşamba sabah böyleydi inşallah bu ay bende hamiş olurum herkesin gebelik günlüğü var benim hiiiç yok :KK43:((( seninde var 7 haftalık ne güzel benim içinde dua et :)

Salı akşamı yaptım çarşamba sabah böyleydi inşallah bu ay bende hamiş olurum herkesin gebelik günlüğü var benim hiiiç yok :KK43:((( seninde var 7 haftalık ne güzel benim içinde dua et :)
Allah sanada nasip etsin en kisa sürede. Elbet seninde takvimin olur kuzum üzülme

Back
X