Gebelik testim

Daha çooook yeni olduğu için silik çıkan bir gebelik görüyorum hayırlı olsun
Merhaba ben yeniyim ben de bugün yaptim adetine daha 5.6 gün var ama bekliyoruz 8 ay dir daha önce böyle çıkmamıştı erken gebelik testi yaptim productor ile sizce yanılıyor muyum yoksa hamile olabilirmiyim

Eklentiler

• 20200219_142404.jpg
    28,7 KB · Görüntüleme: 63
Merhaba ben yeniyim ben de bugün yaptim adetine daha 5.6 gün var ama bekliyoruz 8 ay dir daha önce böyle çıkmamıştı erken gebelik testi yaptim productor ile sizce yanılıyor muyum yoksa hamile olabilirmiyim
Var silik canım kan testi yap

Iki normal ve bununla birlikte iki de erken test yaptim 4 ude silikti ancak pazartesi kan verdim negatif çıktı şimdi korkuyorum kanda ikmazda üzülürsem diye
Genelde kana hcg çabuk yayılır idarar testi 4 düde yanılmaz heralde biraz bekleyin o zaman üzülmemek için ben 4 gün gecikmeyle yaptım çok netti

Canım çok net pozitif hayrlı olsun benimkide böyle netti
Bugün kahve rengi alıntım oldu doktora gittim adetimi bugün 4 gün geçtim kanda beta hcg 41 cıktı doktor kese görünmüyor çok yeni olabilir dedi cumartesi tekrar çağırdı sizce bu lekeleme ve afri normal mi

Bende 7 hftalık hamilelikde kahve akıntım oldu dr gittim kalp atışını fln duydum kesildi geri bi kaç gün sonra geri akıntı oldu dr gttim dr ondan önce dediki bazen bebek yuva yaparken böyle lekelenme olabilir dedi dinlen tuvalet için ayağa kalk dedi bol bol su iç dedi 9 haftalık oldu çok şükür başka lekede olmadıkorkma bol bol su iç dinlen

Teskkur ederim çok istiyoruz eşimle allahım inşallah bir sorun çıkmadan sağlık la sihatle kucağınıza almayı nasip eder allahım sana da bebeğine de sağlık sihat versin dua et benim icin

Teskkur ederim çok istiyoruz eşimle allahım inşallah bir sorun çıkmadan sağlık la sihatle kucağınıza almayı nasip eder allahım sana da bebeğine de sağlık sihat versin dua et benim icin
Ne kadardır evlisin istiyosun bebeği benim 1 buçuk yıl sonra oldu 1 buçuk yıldırda evliyim olmuyodu Rabbimin mucizesi bianda hamile olduğumu öğrendim beklemediğim andaamin amin inşallah canım seni tanımasam bile dualarımda sen ve herkes var Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah inşallah şuanda hamilesindir bebeğin seninledir

Slm canım malesf kimyasal genelinmiş değerlerim düşüyor ve lekelemem var çarşambadan beri

Slm canım malesf kimyasal genelinmiş değerlerim düşüyor ve lekelemem var çarşambadan beri
İnşallah olur. Canım kimyasalda olsa en azından vücudun bebeğe hazırlıklı nasip etsin inşallah Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…