- 20 Mart 2019
- 460
- 207
- 103
- 29
- Konu Sahibi Acaip_haller
Hayırlı olsunnn..rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar hamileyim çok tşk ederim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsunnn..rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar hamileyim çok tşk ederim
Merhaba ben yeniyim ben de bugün yaptim adetine daha 5.6 gün var ama bekliyoruz 8 ay dir daha önce böyle çıkmamıştı erken gebelik testi yaptim productor ile sizce yanılıyor muyum yoksa hamile olabilirmiyimDaha çooook yeni olduğu için silik çıkan bir gebelik görüyorum hayırlı olsun![]()
Var silik canım kan testi yapMerhaba ben yeniyim ben de bugün yaptim adetine daha 5.6 gün var ama bekliyoruz 8 ay dir daha önce böyle çıkmamıştı erken gebelik testi yaptim productor ile sizce yanılıyor muyum yoksa hamile olabilirmiyim
Iki normal ve bununla birlikte iki de erken test yaptim 4 ude silikti ancak pazartesi kan verdim negatif çıktı şimdi korkuyorum kanda ikmazda üzülürsem diyeVar silik canım kan testi yap![]()
Genelde kana hcg çabuk yayılır idarar testi 4 düde yanılmaz heralde biraz bekleyin o zaman üzülmemek için ben 4 gün gecikmeyle yaptım çok nettiIki normal ve bununla birlikte iki de erken test yaptim 4 ude silikti ancak pazartesi kan verdim negatif çıktı şimdi korkuyorum kanda ikmazda üzülürsem diye
Canım bence hamilesinMerhaba ben yeniyim ben de bugün yaptim adetine daha 5.6 gün var ama bekliyoruz 8 ay dir daha önce böyle çıkmamıştı erken gebelik testi yaptim productor ile sizce yanılıyor muyum yoksa hamile olabilirmiyim
Bugün adetim geceli 2 gün oluyor veeeVar silik canım kan testi yap![]()
Kızlar adetim iki gün gecikti agrım var veeeCanım bence hamilesin
Canım çok net pozitif hayrlı olsun benimkide böyle nettiBugün adetim geceli 2 gün oluyor veee
Kızlar adetim iki gün gecikti agrım var veee
Bugün kahve rengi alıntım oldu doktora gittim adetimi bugün 4 gün geçtim kanda beta hcg 41 cıktı doktor kese görünmüyor çok yeni olabilir dedi cumartesi tekrar çağırdı sizce bu lekeleme ve afri normal miCanım çok net pozitif hayrlı olsun benimkide böyle netti![]()
Bende 7 hftalık hamilelikde kahve akıntım oldu dr gittim kalp atışını fln duydum kesildi geri bi kaç gün sonra geri akıntı oldu dr gttim dr ondan önce dediki bazen bebek yuva yaparken böyle lekelenme olabilir dedi dinlen tuvalet için ayağa kalk dedi bol bol su iç dedi 9 haftalık oldu çok şükür başka lekede olmadıBugün kahve rengi alıntım oldu doktora gittim adetimi bugün 4 gün geçtim kanda beta hcg 41 cıktı doktor kese görünmüyor çok yeni olabilir dedi cumartesi tekrar çağırdı sizce bu lekeleme ve afri normal mi
Teskkur ederim çok istiyoruz eşimle allahım inşallah bir sorun çıkmadan sağlık la sihatle kucağınıza almayı nasip eder allahım sana da bebeğine de sağlık sihat versin dua et benim icinBende 7 hftalık hamilelikde kahve akıntım oldu dr gittim kalp atışını fln duydum kesildi geri bi kaç gün sonra geri akıntı oldu dr gttim dr ondan önce dediki bazen bebek yuva yaparken böyle lekelenme olabilir dedi dinlen tuvalet için ayağa kalk dedi bol bol su iç dedi 9 haftalık oldu çok şükür başka lekede olmadıkorkma bol bol su iç dinlen
Ne kadardır evlisin istiyosun bebeği benim 1 buçuk yıl sonra oldu 1 buçuk yıldırda evliyim olmuyodu Rabbimin mucizesi bianda hamile olduğumu öğrendim beklemediğim andaTeskkur ederim çok istiyoruz eşimle allahım inşallah bir sorun çıkmadan sağlık la sihatle kucağınıza almayı nasip eder allahım sana da bebeğine de sağlık sihat versin dua et benim icin
Slm canım malesf kimyasal genelinmiş değerlerim düşüyor ve lekelemem var çarşambadan beriNe kadardır evlisin istiyosun bebeği benim 1 buçuk yıl sonra oldu 1 buçuk yıldırda evliyim olmuyodu Rabbimin mucizesi bianda hamile olduğumu öğrendim beklemediğim andaamin amin inşallah canım
seni tanımasam bile dualarımda sen ve herkes var Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah inşallah şuanda hamilesindir bebeğin seninledir
![]()
İnşallah olur. Canım kimyasalda olsa en azından vücudun bebeğe hazırlıklı nasip etsin inşallah RabbimSlm canım malesf kimyasal genelinmiş değerlerim düşüyor ve lekelemem var çarşambadan beri![]()