- 20 Mart 2019
- 460
- 207
- 103
- 29
- Konu Sahibi Acaip_haller
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki. Doğru diyorsun. Geçen aylar test yapıyordum hiç. Çizgi görmemiştim bir buçuk yıllık evliyim. Bu yüzden Acaba mı dedim. Biri de dedi ki bu gebe time testler yanıltıyor. O yüzden kaldım böyle. Teşekküre derim değerli yorumlar içintest yapmak çözüm değil
50 tanede yapsan emın olmazsın çünkü
bir dr git ve kan ver sonucun kaç çıkmış bakalım
Çok tatlı bir yorum ya. İnşallah öyledir hiç ümidim yok hala daha. İnşallah öyledirDaha çooook yeni olduğu için silik çıkan bir gebelik görüyorum hayırlı olsun![]()
test yapmak çözüm değil
50 tanede yapsan emın olmazsın çünkü
bir dr git ve kan ver sonucun kaç çıkmış bakalım
Cidden mi. Ayy inşallah yaaa. Ben Bi test daha alıp farklı marka ile yapayım da hele bir. Şu gebe time rezilliğin maruz kalmayayım ben de. Bazılarını yanıltmış. Onu da atarım buraya. Eğer çıkarsa en ufak bişi hemen kan testine giderim inşallahbu arada gebelık var demeyi unutmuşum![]()
Sonuç ney acaba merak ettimCidden mi. Ayy inşallah yaaa. Ben Bi test daha alıp farklı marka ile yapayım da hele bir. Şu gebe time rezilliğin maruz kalmayayım ben de. Bazılarını yanıltmış. Onu da atarım buraya. Eğer çıkarsa en ufak bişi hemen kan testine giderim inşallah
Merhaba. Dün idrar testini tekrarladım. İlk on dk içinde açık renk çizgi belirdi. Bu defa sağlık ocağında kan verdim. 25.5 çıktı değerSonuç ney acaba merak ettim
Hayırlı olsun o zamanMerhaba. Dün idrar testini tekrarladım. İlk on dk içinde açık renk çizgi belirdi. Bu defa sağlık ocağında kan verdim. 25.5 çıktı değer
Çokkkkk sağol canımHayırlı olsun o zaman![]()
Var gibi görünüyorrr :) kan testi verin. Hemen çıktıysa kesin var diyebilirim1 hafta önce yaptım çıkmadı tekrar 2 gün önce yaptım böyle çıktı sizce Eki Görüntüle 2591414 hamilemiyim
Hamilesiniz büyük ihtimal Tebrikler kan verin bence kesinleşsin1 hafta önce yaptım çıkmadı tekrar 2 gün önce yaptım böyle çıktı sizce Eki Görüntüle 2591414 hamilemiyim