• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testim

Acaip_haller

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2019
460
207
103
29
Merhaba. Üç tane gebelik testi vardı. Üçü de aynı marka. İlkini beş altı gün kala yaptım bir şey çıkmadı. İkincini dün yaptım üç gün kala. Bir saat sonra silik çizgi çıktı. Bugün tekrarladım sonuç bu

Eklentiler

• DSC_1984.JPG
    DSC_1984.JPG
    31,6 KB · Görüntüleme: 305
Daha çooook yeni olduğu için silik çıkan bir gebelik görüyorum hayırlı olsun 😘

Yine konu açmiştiniz sanki.
Testleriniz hep benzer gibi geliyor bana.

İlkler ilk beş on dk içinde belirenler. Alttaki resim bir saat sonra öyle Bi gidip bakınca böyle olduğunu gördüm.

Eklentiler

• DSC_1978.JPG
    DSC_1978.JPG
    35,1 KB · Görüntüleme: 305
  • DSC_1987.JPG
    DSC_1987.JPG
    40,9 KB · Görüntüleme: 262
Ikinci resimdeki net daha.
Hemen ciktysa tamam daha yapma kan ver bence kesin cikmali bu cizgiye gore

En net olanın ne zaman çıktığını bilmiyorum bir saat sonra gittim baktım ne alemde diye böyle olmştu ne zaman olmş bilmiyorum. İlk foto ve içini açtığım beş on dk içinde oldular

test yapmak çözüm değil
50 tanede yapsan emın olmazsın çünkü
bir dr git ve kan ver sonucun kaç çıkmış bakalım

test yapmak çözüm değil
50 tanede yapsan emın olmazsın çünkü
bir dr git ve kan ver sonucun kaç çıkmış bakalım
Tabiki. Doğru diyorsun. Geçen aylar test yapıyordum hiç. Çizgi görmemiştim bir buçuk yıllık evliyim. Bu yüzden Acaba mı dedim. Biri de dedi ki bu gebe time testler yanıltıyor. O yüzden kaldım böyle. Teşekküre derim değerli yorumlar için

bu arada gebelık var demeyi unutmuşum :KK45::KK52:
Cidden mi. Ayy inşallah yaaa. Ben Bi test daha alıp farklı marka ile yapayım da hele bir. Şu gebe time rezilliğin maruz kalmayayım ben de. Bazılarını yanıltmış. Onu da atarım buraya. Eğer çıkarsa en ufak bişi hemen kan testine giderim inşallah

Cidden mi. Ayy inşallah yaaa. Ben Bi test daha alıp farklı marka ile yapayım da hele bir. Şu gebe time rezilliğin maruz kalmayayım ben de. Bazılarını yanıltmış. Onu da atarım buraya. Eğer çıkarsa en ufak bişi hemen kan testine giderim inşallah
Sonuç ney acaba merak ettim

Back