Gebelik testim yalancı pozitif mi sizce?

Bende kan verdim canım şimdi 3 4 gibi çıkar dedi sabahta tekrar ilk idrarla test yaptım çok bariz pozitifi gördüm dayanamadım farklı marka kaset testler aldım eve gidince deneyeceğim umarım hamişizdir çok dua et

Yaaaa ayyyy şuan senin için o kadar sevindimkiii anlatamammmsağlık ocağında mı verdin kanıinşallah hamişsindir hayırlı haberlerini alırız burdannn

Yaaaa ayyyy şuan senin için o kadar sevindimkiii anlatamammmsağlık ocağında mı verdin kanıinşallah hamişsindir hayırlı haberlerini alırız burdannn
Evet sağlık ocağınada kan verdim umarım Rabbim bizim için hayırlı olanı yazmıştır şimdi aldığım testleri de yapıcam meraktan atarım

Tamam bekliyorum testlerini

Tamam bekliyorum testlerini
Canım malesef kaset testlerde sadece çok silik bir çizgi gördüm telefonda belli bile olmuyor ama sabah yaptığım erken gebelik testimi atabilirim bilerek filtre yaptım daha bariz görünmesi için 10 dakikada çıktı daha çok yeni belliki inşallah yanıltmazsa bizi testler

Eklentiler

• IMG_20250407_111151.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 16
Ay evet görünüyorrrinşallah yanıltmıyordur, benim testimdede belli değil mi? Ay benimkisi kesin yalancı pozitif yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…