- 19 Ağustos 2024
- 103
- 16
- 13
- 23
- Konu Sahibi pembegulll
-
Bende kan verdim canım şimdi 3 4 gibi çıkar dedi sabahta tekrar ilk idrarla test yaptım çok bariz pozitifi gördüm dayanamadım farklı marka kaset testler aldımKızlar sağlık ocağını aradım reglime 10 gün var ama pozitif gördüm galiba dedim, kan testi verin mutlaka dedi, gittim kan testi verdim sonuç yarın çıkacakmışiçimdeki merak gitsin diye arayayım sorayım dedim dahaca erken kan için diyecekler diye bekledim ama kan verin diyince gittim kan verdim
Yaaaa ayyyy şuan senin için o kadar sevindimkiii anlatamammmBende kan verdim canım şimdi 3 4 gibi çıkar dedi sabahta tekrar ilk idrarla test yaptım çok bariz pozitifi gördüm dayanamadım farklı marka kaset testler aldımeve gidince deneyeceğim umarım hamişizdir çok dua et
Evet sağlık ocağınada kan verdimYaaaa ayyyy şuan senin için o kadar sevindimkiii anlatamammmsağlık ocağında mı verdin kanı inşallah hamişsindir hayırlı haberlerini alırız burdannn
Tamam bekliyorum testleriniEvet sağlık ocağınada kan verdimumarım Rabbim bizim için hayırlı olanı yazmıştır şimdi aldığım testleri de yapıcam meraktan atarım
Tamam bekliyorum testlerini
Canım malesef kaset testlerde sadece çok silik bir çizgi gördüm telefonda belli bile olmuyor ama sabah yaptığım erken gebelik testimi atabilirim bilerek filtre yaptım daha bariz görünmesi için 10 dakikada çıktı daha çok yeni belliki inşallah yanıltmazsa bizi testlerTamam bekliyorum testlerini
Tamam bekliyorum testlerini
Ay evet görünüyorrrCanım malesef kaset testlerde sadece çok silik bir çizgi gördüm telefonda belli bile olmuyor ama sabah yaptığım erken gebelik testimi atabilirim bilerek filtre yaptım daha bariz görünmesi için 10 dakikada çıktı daha çok yeni belliki inşallah yanıltmazsa bizi testler
Yaa, bende hiç belirti yok adetimede daha 10 gün falan var zatenKasıklarımda adet olacakmışcasına ağrım var
Pozitif düşünelimAy evet görünüyorrrinşallah yanıltmıyordur, benim testimdede belli değil mi? Ay benimkisi kesin yalancı pozitif yaa
Ay inşallah benim sonuç yarın çıkacakmış ya beklemesi zorPozitif düşünelimevet seninde bariz çizgi var
Sen yinede e nabızdan akşama doğru kontrol etAy inşallah benim sonuç yarın çıkacakmış ya beklemesi zor
Evet ordan bakıyorum sürekli, önce e nabıza düşer galibaSen yinede e nabızdan akşama doğru kontrol ethaber vermeyi unutma lütfen
Malesef kan 2.5 hcg çıktıEvet ordan bakıyorum sürekli, önce e nabıza düşer galibatabiki haber veririm
Yaaa belki yükselir adetine az kaldı galiba değil miMalesef kan 2.5 hcg çıktı
Bende sonucuma bakıyorum ama çıkmadı dahaMalesef kan 2.5 hcg çıktı
Evet adetime 1 gün varYaaa belki yükselir adetine az kaldı galiba değil mi
Ben yükselenleri burda okumuştum, geç döllenme vs olabiliyormuş adet olmazsan bence 2 gün sonra tekrar kan testi verEvet adetime 1 gün varyükselir mi sence neden bu kadar düşük
Bakalım canım biraz moral bozdu bu değer senin çıktımı sonuçların ?Ben yükselenleri burda okumuştum, geç döllenme vs olabiliyormuş adet olmazsan bence 2 gün sonra tekrar kan testi ver
Daha çıkmadı ya sürekli bakıyorum ama yarın çıkar demişti doktor, normalde gün içinde çıkması lazım değil mi?Bakalım canım biraz moral bozdu bu değer senin çıktımı sonuçların ?
Öğleden önce verdiysen bence akşama kadar çıkar çıkmazsa yarınDaha çıkmadı ya sürekli bakıyorum ama yarın çıkar demişti doktor, normalde gün içinde çıkması lazım değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?