- 21 Şubat 2025
- 64
- 5
- 1
- Konu Sahibi pembegulll
-
Bende böyle düşünüyorumAdete 13 gün varsa test pozitif çıkması imkansız yalancı göstermiş
Merhaba testinizin markası neydiMerhaba, bugün saat 4te gebelik testi yaptım silik ikinci çizgi çıktı ama 22 martta regl olmuştum, reglim normal oldu her zamanki gibiydi sadece son günü koyu kahverengi oldum sadece o farklıydı. Dün mide bulantısı yaşadım ama gebeliğe yormadım, aşırı derecede sinir vardı onuda gebeliğe yormadım ama bugün test yaptım pozitif sanki ve ben şuan sevinemiyorum çünkü daha adetime 13-14 gün var yani yalancı pozitiften şüpheleniyorum, sizce sevinmeli miyim?
PregnAnt diye bir marka, iki tane daha aldım yarın yapacam predictor express aldım bir tanede artımed aldım, yani çizgi bildiğimiz pembe ve gayette belirgin olunca anlam veremedimMerhaba testinizin markası neydi
Yumurtlama gününü biliyor musun canıPregnAnt diye bir marka, iki tane daha aldım yarın yapacam predictor express aldım bir tanede artımed aldım, yani çizgi bildiğimiz pembe ve gayette belirgin olunca anlam veremedim
Bu markayı hiç duymadım ama baya pozitif çıkmışPregnAnt diye bir marka, iki tane daha aldım yarın yapacam predictor express aldım bir tanede artımed aldım, yani çizgi bildiğimiz pembe ve gayette belirgin olunca anlam veremedim
Bilmiyorum, takip etmedim hiçYumurtlama gününü biliyor musun canı
Görünce elim ayağım titredi iki tane daha test aldım, predictor güvenilir marka diye biliyorum onu sabah yapmayı düşünüyorumBu markayı hiç duymadım ama baya pozitif çıkmış
Bilmiyorum, takip etmedim hiçBence
Evet sabah yapmayı düşünüyorum bende, bu şekilde yalancı pozitif hiç görmedim o yüzden heycanlandımBence canım yarın tekrar yap koyulaşma olacak mı takip et
Sendede var sankiBenim testede bakar mısınız az önce yaprım 5 dk içinde böyle oldu beklemeden çektim zaten fotoğraf
Freely canım ben dün prodoctor yapmıştım canım ondada bi gölge vardı bak onuda ekliyom aşağı aynı markadan bulamadım freely markasıbı yaptım bugün yarın regl olmam lazım az önce çok az kahve bi akıntı geldi birde yumurtlamadan beri kasık ve meme ağrım varSendede var sankimarkası neydi testinin
Ben 21 şubatta yalancı pozitif görmüştüm testimde daha önceki konuma bakabilirsin resim vardı ordada, ilaç kullanmam gerekiyordu acilde kan testi yapıldı 0.5 çıktı. Ve bizim yaptığımız testler hassas test olduğu için demekki dedim 0.5 i bile gösteriyor. Senide ümitlendirmek istemem ama ben testlerinde ikinci silik çizgiyi fotoğrafta görebiliyorum, kan vermek en sağlıklısıFreely canım ben dün prodoctor yapmıştım canım ondada bi gölge vardı bak onuda ekliyom aşağı aynı markadan bulamadım freely markasıbı yaptım bugün yarın regl olmam lazım az önce çok az kahve bi akıntı geldi birde yumurtlamadan beri kasık ve meme ağrım var
1.foto dün prodoctor
2.foto bugün freely
Yarın regl günüm canım regl olmazsam pazartesi kan vereceğimBen 21 şubatta yalancı pozitif görmüştüm testimde daha önceki konuma bakabilirsin resim vardı ordada, ilaç kullanmam gerekiyordu acilde kan testi yapıldı 0.5 çıktı. Ve bizim yaptığımız testler hassas test olduğu için demekki dedim 0.5 i bile gösteriyor. Senide ümitlendirmek istemem ama ben testlerinde ikinci silik çizgiyi fotoğrafta görebiliyorum, kan vermek en sağlıklısı
Hayırlısı olsun sizin içinYarın regl günüm canım regl olmazsam pazartesi kan vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?