Gebelik testim yalancı pozitif mi sizce?

Kızlar sağlık ocağını aradım reglime 10 gün var ama pozitif gördüm galiba dedim, kan testi verin mutlaka dedi, gittim kan testi verdim sonuç yarın çıkacakmış🥰içimdeki merak gitsin diye arayayım sorayım dedim dahaca erken kan için diyecekler diye bekledim ama kan verin diyince gittim kan verdim🥰
Bende kan verdim canım şimdi 3 4 gibi çıkar dedi sabahta tekrar ilk idrarla test yaptım çok bariz pozitifi gördüm dayanamadım farklı marka kaset testler aldım 🥹🥹 eve gidince deneyeceğim umarım hamişizdir çok dua et 🙏🏻

Bende kan verdim canım şimdi 3 4 gibi çıkar dedi sabahta tekrar ilk idrarla test yaptım çok bariz pozitifi gördüm dayanamadım farklı marka kaset testler aldım 🥹🥹 eve gidince deneyeceğim umarım hamişizdir çok dua et 🙏🏻
Yaaaa ayyyy şuan senin için o kadar sevindimkiii anlatamammm🥰🥰🥰sağlık ocağında mı verdin kanı🥰inşallah hamişsindir hayırlı haberlerini alırız burdannn🥰🥰🥰🥰

Yaaaa ayyyy şuan senin için o kadar sevindimkiii anlatamammm🥰🥰🥰sağlık ocağında mı verdin kanı🥰inşallah hamişsindir hayırlı haberlerini alırız burdannn🥰🥰🥰🥰
Evet sağlık ocağınada kan verdim 🥰 umarım Rabbim bizim için hayırlı olanı yazmıştır şimdi aldığım testleri de yapıcam meraktan atarım 🥰🙏🏻

Tamam bekliyorum testlerini🥰🥰🥰

Tamam bekliyorum testlerini🥰🥰🥰
Canım malesef kaset testlerde sadece çok silik bir çizgi gördüm telefonda belli bile olmuyor ama sabah yaptığım erken gebelik testimi atabilirim bilerek filtre yaptım daha bariz görünmesi için 10 dakikada çıktı daha çok yeni belliki inşallah yanıltmazsa bizi testler 🥹

Eklentiler

• IMG_20250407_111151.webp
    IMG_20250407_111151.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 17
Canım malesef kaset testlerde sadece çok silik bir çizgi gördüm telefonda belli bile olmuyor ama sabah yaptığım erken gebelik testimi atabilirim bilerek filtre yaptım daha bariz görünmesi için 10 dakikada çıktı daha çok yeni belliki inşallah yanıltmazsa bizi testler 🥹
Ay evet görünüyorrr🥰inşallah yanıltmıyordur, benim testimdede belli değil mi? Ay benimkisi kesin yalancı pozitif yaa🙂🙂

Back
X