- 20 Ağustos 2024
- 191
- 49
- 13
- Konu Sahibi pembegulll
-
Gittikçe koyulaşmış inşallah yalancı gösteren testlerden değildirKızlar dün regl günümdü olmadı testlere bakar mısınız koyulaşma var mı
1. Regle 2 gün kala
2.regle 1 gün kala
3.regl günü
Bugün reglm 1 gün gecikmiş oluyor dün regl gibi sancılarım oldu hatta kesin oldum diye lavaboya gittim sürekli
Prodoctor ve freely canımGittikçe koyulaşmış inşallah yalancı gösteren testlerden değildir
2 test daha yaptım birisi artı med erken gebelik testi diğeride predictorun erken gebelik testi olmayanı yaptım. Artı medde hafif bişey çıktı ama predictorde çıkmadı, yalancı pozitif olduğunu düşünüyorumSon durum nedir acaba ?
Artı medin son hali buSon durum nedir acaba ?
Canım bence kan ver en iyisi benimde böyle test yapmak yordu artık yarın randevu aldım aile hekimliğinden kan vericemArtı medin son hali bu
Eger yumurtlama gununden 12gun gectıyse olabr ama yumurtlama gununu gecmedıyse mumkun olmaz adet bıter bıtmez hamıle kalman gerek benımde 10gun varken testım pozıtıf cıktı ama yumurtlama gunumun 12gununde pozıtıfı gordumMerhaba, bugün saat 4te gebelik testi yaptım silik ikinci çizgi çıktı ama 22 martta regl olmuştum, reglim normal oldu her zamanki gibiydi sadece son günü koyu kahverengi oldum sadece o farklıydı. Dün mide bulantısı yaşadım ama gebeliğe yormadım, aşırı derecede sinir vardı onuda gebeliğe yormadım ama bugün test yaptım pozitif sanki ve ben şuan sevinemiyorum çünkü daha adetime 13-14 gün var yani yalancı pozitiften şüpheleniyorum, sizce sevinmeli miyim?
Ben 21 şubatta yalancı pozitif görmüştüm testimde daha önceki konuma bakabilirsin resim vardı ordada, ilaç kullanmam gerekiyordu acilde kan testi yapıldı 0.5 çıktı. Ve bizim yaptığımız testler hassas test olduğu için demekki dedim 0.5 i bile gösteriyor. Senide ümitlendirmek istemem ama ben testlerinde ikinci silik çizgiyi fotoğrafta görebiliyorum, kan vermek en sağlıklısı
Bende seninle aynı durumu yaşıyorum adetime 2 hafta kala bende 3 tane test yaptım pozitif çıktı kan verdim 0.6 çıktı doktor dedi gebelik yok adetime 5 gün kala gene 2 tane test yaptım gene pozitif çıktı bende anlam veremedim 2 gün sonra adet günüm belli olacak bakalımMerhaba, bugün saat 4te gebelik testi yaptım silik ikinci çizgi çıktı ama 22 martta regl olmuştum, reglim normal oldu her zamanki gibiydi sadece son günü koyu kahverengi oldum sadece o farklıydı. Dün mide bulantısı yaşadım ama gebeliğe yormadım, aşırı derecede sinir vardı onuda gebeliğe yormadım ama bugün test yaptım pozitif sanki ve ben şuan sevinemiyorum çünkü daha adetime 13-14 gün var yani yalancı pozitiften şüpheleniyorum, sizce sevinmeli miyim?
Benimde 2 hafta kala aynısı oldu kan verdim 0.6 çıktı ama testler sürekli pozitif çıkıyor bende anlamıyorumBen 21 şubatta yalancı pozitif görmüştüm testimde daha önceki konuma bakabilirsin resim vardı ordada, ilaç kullanmam gerekiyordu acilde kan testi yapıldı 0.5 çıktı. Ve bizim yaptığımız testler hassas test olduğu için demekki dedim 0.5 i bile gösteriyor. Senide ümitlendirmek istemem ama ben testlerinde ikinci silik çizgiyi fotoğrafta görebiliyorum, kan vermek en sağlıklısı
Bilmiyorum, içimden geliyor gidip kan vermek ama yalancı poztiftir diye düşünüyorum o yüzden kan verip ümitlenmekte istemiyorumCanım bence kan ver en iyisi benimde böyle test yapmak yordu artık yarın randevu aldım aile hekimliğinden kan vericem
Yumurtlama günümü bilmiyorum ama test bence yalancı pozitiftir diye düşünüyorum heveslenmek istemiyorum, predictor testinide erken gebelik istedim eczacı normalini vermiş ilk defa aldığım için bende farketmedim o da kafamı karıştırdı aceba erken gebelik testlerinde çıktıda normalinde çıkmadımı diyeEger yumurtlama gununden 12gun gectıyse olabr ama yumurtlama gununu gecmedıyse mumkun olmaz adet bıter bıtmez hamıle kalman gerek benımde 10gun varken testım pozıtıf cıktı ama yumurtlama gunumun 12gununde pozıtıfı gordum
Daha öncede yalancı pozitif gördüm, kan verdiğimde 0.5ti, alerji ilacı kullanacaktım o yüzden baktırmıştım gebeliğeBenimde 2 hafta kala aynısı oldu kan verdim 0.6 çıktı ama testler sürekli pozitif çıkıyor bende anlamıyorum
0.6 da yok demek demi?Daha öncede yalancı pozitif gördüm, kan verdiğimde 0.5ti, alerji ilacı kullanacaktım o yüzden baktırmıştım gebeliğe
Evet yok demek ama yükselmez demek değil galiba, bu değerlere çok kafayı takmamak lazım galiba. Çünkü bende araştırdım 0.5ten yükselenlerde vardı, ama adet gününü bekleyip adet olmazsan kan testi vermek en doğru sonucu verir0.6 da yok demek demi?
Galiba haklısın en mantıklısı bu olacak yoksa böyle sinir bozucu olmaya başladı teşekkür ederimEvet yok demek ama yükselmez demek değil galiba, bu değerlere çok kafayı takmamak lazım galiba. Çünkü bende araştırdım 0.5ten yükselenlerde vardı, ama adet gününü bekleyip adet olmazsan kan testi vermek en doğru sonucu verir
Bende seninle aynıyım emin ol defalarca test yaptım ama hepsinde silik çizgi çıkıyorsa 101.testi yapmak sadece stres yaptırıyorBilmiyorum, içimden geliyor gidip kan vermek ama yalancı poztiftir diye düşünüyorum o yüzden kan verip ümitlenmekte istemiyorum
Rica ederim bende teşekkür ederim sizeGaliba haklısın en mantıklısı bu olacak yoksa böyle sinir bozucu olmaya başladı teşekkür ederim
Kesinlikle öyle stresten uzak durunBende seninle aynıyım emin ol defalarca test yaptım ama hepsinde silik çizgi çıkıyorsa 101.testi yapmak sadece stres yaptırıyorstreste hamileliğin düşmanı malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?