Gebelik testim silikleşiyor mu ? Acil yardım kızlar

Badees

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2025
170
60
13
29
Kızlar sat:14 Şubat bat : 14 Mart regle iki gün kala yaptığım erken gebelik testi(awox marka) yani dün yapmıştım iftara yakın ikinci çizgi hemen koyu çıkmıştı. Geçen aydan kimyasal yaşadığım için çok korkuyorum kimselere bişeyde diyemiyorum yine kimyasal olur diye. Düne kadar belirtilerim çok iyiydi bugün sabah uyandım baktım göğüs hassasiyetim bi azalmış regl günüm yarın ama ben panik yaptım kimyasal mı yoksa yine testi sabah 7 De yaptım düne göre silik çıkmış Regl günüm geçmeden de kan veremiyorum korkudan

Eklentiler

• IMG_0191.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_0196.webp
    91,9 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_0201.webp
    46,4 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_0202.webp
    60 KB · Görüntüleme: 74
bu hangi marka test? ama bence kan testi versen daha iyi olur benimde iki gün sonra adetim dün gölge çıktı gece bu sabah pek bişi yok gibi. Bekliyorum adet olmazsam kan vereceğim

İçini ferah tut bende iki aylık hamileyim sabah uyandığımda göğüs ağrım daha hafif akşama doğru daha belirgin oluyor o yüzden bu meseleyle canını sıkma silikleşme olayınıda takma çünkü her zaman idrarda aynı oranda hcg olmaz en iyisi beklemeden kan vermen hani doktora gitmenede gerek ben direkt gidip özelde girşte beta baktırıcam diyordum 150 tl sadece beta baktırıp çıkıyordum doktora görünmeden iki üç defa gittim ve kimseye söylemedim iki katına çıkıyor mu diye kontrol ettim sonra 4 binlerdeyken doktora gittim

bu hangi marka test? ama bence kan testi versen daha iyi olur benimde iki gün sonra adetim dün gölge çıktı gece bu sabah pek bişi yok gibi. Bekliyorum adet olmazsam kan vereceğim
awox marka ben inovita erken gebelik yaptığımda da ikinci çizgi hemen çıktı. ama kan vermeye korkuyorum yarın regl günüm kanamam olmazsa vericm. lekelenme hiç birşey yok sadece test silikleşmiş geldi bana gögüs hassasiyetide azalınca panik yaptım

çok teşekkür ederim ya. testleri 14-15 saat arayla yapmış oldum. ilk testte oruç olduğum için sıvı alımı uzun zaman olmamıştı. ondan dolayıda olabilir mi. içimi rahatlattınız yarn regl günümde kan vermeyi düşünüyorum kanamam olmazsa tabi

Siyah Palto

Kesinlikle öyle hiç canını sıkma her şey gönlünce olsun netleşene kadar kimseye söylemek zorundada değilsin kan ver adet olmazsan iki gün sonra bir daha ver iki katına çıkınca sadece eşime söyledim keseyi görüncede aileme söyledim kalp atışını duyana kadar arkadaş çevreme söylemedim

çok teşekkür ettim içime su serptiniz valla işte kimyasal geçmişim olunca elimde değil yine olacakmış gibi korkuyorum

Merhaba belirtiler hergun gormezsınız benımde ilk testim daha koyu ikincisi silikti . Korkmayın kan verin :) Insallah sağlıklı gebelik olur .
Beta artışını takıp edin . Biz 4. Aya girene kadar kimseye söylemedik sizde kimseye söylemek ihtiyacı hissetmeyin

bende akşam silik çizgi gördüm sabah kayboldu gibi, her zaman aynı olamayabiliyor dediniz yüreğime biraz su serpildi ovalüasyon da hafif koyu cumartesi adet günüm olmazsam kan vereceğim.beklemek kolay değil size bravo baya beklemişsiniz söylemek için

Testler hepsı aynı değil ki bide sabah ilk idrarla yapın . Ben birini öğlen yaptım birini sabah öğlen yaptığım direk belliydi sabah yaptığım çok silik çıkmıştı korkmuştum iğne etkisi herhalde bebek yok die(tüp bebek)

o kadar içim rahatkadıki şuan çok teşekkür ederim. yarın regl günüm kanamam olmazsa yarın kan vereyim diyorum. sizce bugünde vermelimiyim

Maşallah Allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin umarım yanılmam çatlamadan 11 gün geçti adete 2 gün cok silik ç

bide awox marka güvenilr mi acaba buradan araştırıp almıştım

iki marka da güvenilir prodoctor ve awox kullanıyorum bende akşam daha net çıkıyor gibi bakalım hayırlısı belirtiniz var mı
Belirtilerim göğüs hassasiyeti göğüs uç kahverengi kısmımın beze beze olması ayak ağrısı ve kaşık batması. Göğüslerdeki şişlik ve hassasiyet bugün azaldı kasıklardaki batma devam ediyor

benim de göğüs şişliği ama ağrı yok bezelik var dün gece cok kasıklarımı birisi çekiyor gibi ağrı vardı bel ağrısı bacak ağrısı ama bunlar adet belirtileri de olabilir sadece kasık asla böyle çekilmezdi aşağı birisi çekiyor gibiydi

Test yapmışmıydınız siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…