Hayırlı kandiller canım Amin inşallahselammm kızlarrr.
hayırlı kandiller Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin inşallahhh
bu kaset testler kaç gün sonra yapılması gerekiyor bilen var mııı.
adetin geçmesimi lazım.
benim yumurtlamanın 7-8. günü kaset test yaptım ama ilk damlattıgımdan beri gri gibi bir çizgi çıktı. belli belirsiz. erken farkındayım çok belirtim olunca yapmak istedim..
varsa da erken gebelik testindemi çıkar sadece
çok teşekkür ederim canım benim. bi düşük yaşadım bu ay yeni başladık ondan sabırsızlığım. inşallahh hepimiz hayırlı haberler alalım. regliye 6 gün filan var biraz daha bekleyim artık :)Aleyküm selam canım sana da hayırlı kandiller amin inşallah.
Kaset testler adete iki ucgun varken bile bazen sonuç vermezler zaten gebelik oluşması 14. Gün sürüyor hemen hemen yanı senin bata daha vardır 1 hafta falan kan testi yapsan bile şuan çıkmaz dollendik kana geçene kadar vakit var acele etme kendini de üzme erken test yaparak erken gebelik testleri bile 4 gün varken yapılıyor evet bazıları çok erken görebiliyor erken yumurtlama yasadigi için ama acele etme yumurtlamanin üstünden 14 gün geçince test yapabilirsin
erken test sipariş verdim cumaya kadar gelir bakalım yapcam tekrar canım :) ama acayip bi his var içimde. kaset testte de ilk defa damlattıgımdan itibaren gölge gibi birşey çıktı normalde bembeyaz olurHayırlı kandiller canım Amin inşallah1 tane test yapabilirsin deneme amaçlı
Ayy hadi hayırlısı canım hakkımızdaerken test sipariş verdim cumaya kadar gelir bakalım yapcam tekrar canım :) ama acayip bi his var içimde. kaset testte de ilk defa damlattıgımdan itibaren gölge gibi birşey çıktı normalde bembeyaz olur
SORMA NE YORMAKAyy hadi hayırlısı canım hakkımızdatestlerde yoruyor insanı
Valla çok az çizgi çıktı sonra yoktur diye bıraktım atmak icin gittiğimde çizgiler bu şekilde olmuşKaç Dakikada çıktı çizgi canim var gibi duruyor
Ya ilk mavi olan kaset testi çok sonradan gördüm 10 dk bekledim çıkmayınca attım ama diğerini yaptım mutfağa gittim geldim baktığımda giderek koyulaşmaya başladım sonra acaba mı dedim 8 martta kan testi verdim ama sonuç alamadım malesef çıkmadıKaç Dakikada çıktı çizgi canim var gibi duruyor
Anladım canım ne çıkmaz sonuçmuş öyle o yaYa ilk mavi olan kaset testi çok sonradan gördüm 10 dk bekledim çıkmayınca attım ama diğerini yaptım mutfağa gittim geldim baktığımda giderek koyulaşmaya başladım sonra acaba mı dedim 8 martta kan testi verdim ama sonuç alamadım malesef çıkmadı
Anladım canım kan ver iyisi miValla çok az çizgi çıktı sonra yoktur diye bıraktım atmak icin gittiğimde çizgiler bu şekilde olmuş
Anladım canım kan ver iyisiValla çok az çizgi çıktı sonra yoktur diye bıraktım atmak icin gittiğimde çizgiler bu şekilde olmuş
SORMA NE YORMAK
illa çizgi görücez. ayyyy Rabbim gör halimiiziiii bu mübarek günlerin hürmetine bizleri evlatlarımıza kavuştur
Ayy gebe Miyiz ki acaba yaSORMA NE YORMAK
illa çizgi görücez. ayyyy Rabbim gör halimiiziiii bu mübarek günlerin hürmetine bizleri evlatlarımıza kavuştur
inşallah yaaaa :) valla bende birsürü belirti var sendede varmış inşallah gebeyizdirAyy gebe Miyiz ki acaba ya
inşallah yaaaa :) valla bende birsürü belirti var sendede varmış inşallah gebeyizdir
Mavi Kaset testlerin hepsi mi hatalı anlamadım kiinşallah yaaaa :) valla bende birsürü belirti var sendede varmış inşallah gebeyizdir
kız ben onlardan hiç görmedim ya markası ne onların benim aldıklarım hep beyaz kaset testMavi Kaset testlerin hepsi mi hatalı anlamadım ki
Freely artımed albi benim bildiklerim bunlar canımkız ben onlardan hiç görmedim ya markası ne onların benim aldıklarım hep beyaz kaset test
ben izmirdeyim canım aldıgım eczanelerde hiç görmedim bende diyordum değişik şekillileri nerden buluyolar diye. ben hep beyaz kaset test alıyor valla. albi bende kullandım ama gene beyaz kaset testti şimdi aldığım roll dü one step diye birşeyde kullandım hep beyazFreely artımed albi benim bildiklerim bunlar canım
One stip bende de var canım internetten alıyorsun toplu olarak mavileri canımben izmirdeyim canım aldıgım eczanelerde hiç görmedim bende diyordum değişik şekillileri nerden buluyolar diye. ben hep beyaz kaset test alıyor valla. albi bende kullandım ama gene beyaz kaset testti şimdi aldığım roll dü one step diye birşeyde kullandım hep beyaz
dur bakayım bende onları da deneyim eksik kalmayımOne stip bende de var canım internetten alıyorsun toplu olarak mavileri canım