Gebelik testim pozitif mi sizce

Hayırlı kandiller canım Amin inşallah 1 tane test yapabilirsin deneme amaçlı

çok teşekkür ederim canım benim. bi düşük yaşadım bu ay yeni başladık ondan sabırsızlığım. inşallahh hepimiz hayırlı haberler alalım. regliye 6 gün filan var biraz daha bekleyim artık :)

Hayırlı kandiller canım Amin inşallah 1 tane test yapabilirsin deneme amaçlı
erken test sipariş verdim cumaya kadar gelir bakalım yapcam tekrar canım :) ama acayip bi his var içimde. kaset testte de ilk defa damlattıgımdan itibaren gölge gibi birşey çıktı normalde bembeyaz olur

erken test sipariş verdim cumaya kadar gelir bakalım yapcam tekrar canım :) ama acayip bi his var içimde. kaset testte de ilk defa damlattıgımdan itibaren gölge gibi birşey çıktı normalde bembeyaz olur
Ayy hadi hayırlısı canım hakkımızda testlerde yoruyor insanı

Kaç Dakikada çıktı çizgi canim var gibi duruyor
Ya ilk mavi olan kaset testi çok sonradan gördüm 10 dk bekledim çıkmayınca attım ama diğerini yaptım mutfağa gittim geldim baktığımda giderek koyulaşmaya başladım sonra acaba mı dedim 8 martta kan testi verdim ama sonuç alamadım malesef çıkmadı

Anladım canım ne çıkmaz sonuçmuş öyle o yamavi olanın markası ne

Valla çok az çizgi çıktı sonra yoktur diye bıraktım atmak icin gittiğimde çizgiler bu şekilde olmuş
Anladım canım kan ver iyisi
SORMA NE YORMAK

illa çizgi görücez. ayyyy Rabbim gör halimiiziiii bu mübarek günlerin hürmetine bizleri evlatlarımıza kavuştur
Ah şu beklemek Amin canım benim inşallah

Freely artımed albi benim bildiklerim bunlar canım
ben izmirdeyim canım aldıgım eczanelerde hiç görmedim bende diyordum değişik şekillileri nerden buluyolar diye. ben hep beyaz kaset test alıyor valla. albi bende kullandım ama gene beyaz kaset testti şimdi aldığım roll dü one step diye birşeyde kullandım hep beyaz

One stip bende de var canım internetten alıyorsun toplu olarak mavileri canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…