- 5 Mart 2021
- 81
- 31
- 29
Hiç bilmiyorum bakmadım bile markasınaAnladım canım ne çıkmaz sonuçmuş öyle o yamavi olanın markası ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç bilmiyorum bakmadım bile markasınaAnladım canım ne çıkmaz sonuçmuş öyle o yamavi olanın markası ne
Toplu mu almıştın canım nettenHiç bilmiyorum bakmadım bile markasına
Hepsi mi hatalı anlamadım gittiHiç bilmiyorum bakmadım bile markasına
Ben regl oldum senin sonucun ne canımHiç bilmiyorum bakmadım bile markasına
Dene dene
Ben regl oldum sen oldun mu canımdur bakayım bende onları da deneyim eksik kalmayım
Ayy hadi hayırlısı canım benim de saatler sonra pozitif çıkan
kuzum hakkında hayırlıı inşallah bidahaki ay olur.Ben regl oldum sen oldun mu canım
Ben olmadım regli 3 gün geçti günüm ama kan testi sonucu 0.10Ben regl oldum sen oldun mu canım
Anladım canım hayırlısı olsun hakkında kist vardır belki üzülmeBen olmadım regli 3 gün geçti günüm ama kan testi sonucu 0.10
Anladım canım hayırlısı olsun hakkında kist vardır belki üzülme
Rabbim kucağını doldursun inşallahBen olmadım regli 3 gün geçti günüm ama kan testi sonucu 0.10
Canım benim Amin inşallah çok teşekkür ederim inşallah vardır canım evet bir oğlum var canım benimkuzum hakkında hayırlıı inşallah bidahaki ay olur.
resimde gördüğüm kadarıyla bebişin var rabbim kardeş nasip etsin
bende dün akşam 7 gibi bi anda esti yaptım test baktım hemen çıkmayınca çıktık evden kayınvalidemlere gittik.
gece eve döndüğümüzde pembiş incecik bir çizgi vardı
ama tabi heveslenip üzülmek istemediğim için bekkliyorum pazar tekrarlıcam bakalım varsa net çıkar zaten. Rabbim hayırlısını versin inşallah hepimize
Canım ben kaset test yaptım akşam gene çıktı çizgi inşallah var gibiiCanım benim Amin inşallah çok teşekkür ederim inşallah vardır canım evet bir oğlum var canım benim
Var evet canımSelam kızlar. Benim adetim de iki üç gün kadar gecikti. Bu sabah artık oncomed vardı evde, bir test yaptım. Ama şöyle çıktı. Silik bir şey var gibi ama emin de olamadım. Sizce nası?
Evet var canım ayy nasıl sevincim yaaCanım ben kaset test yaptım akşam gene çıktı çizgi inşallah var gibii
Bende acayip duygular içindeyim çok ta korku var canım ya bugün daha net çıktıEvet var canım ayy nasıl sevincim yaa
Bence var canım hayırlı olsun sağlıkla gelsinler inşallahhhSelam kızlar. Benim adetim de iki üç gün kadar gecikti. Bu sabah artık oncomed vardı evde, bir test yaptım. Ama şöyle çıktı. Silik bir şey var gibi ama emin de olamadım. Sizce nası?
Evet var canım ayy nasıl sevincim yaa
Çok sevindim canım benim Amin inşallah annelik bu kirli dünyanın en güzel şeyiBende acayip duygular içindeyim çok ta korku var canım ya bugün daha net çıktı
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
Aynen böyle canım benimmÇok sevindim canım benim Amin inşallah annelik bu kirli dünyanın en güzel şeyi
Aynen böyle canım benimm