Gebelik testim pozitif mi sizce

Ayy hadi hayırlısı canım benim de saatler sonra pozitif çıkan

Ben regl oldum sen oldun mu canım
kuzum hakkında hayırlıı inşallah bidahaki ay olur.
resimde gördüğüm kadarıyla bebişin var rabbim kardeş nasip etsin
bende dün akşam 7 gibi bi anda esti yaptım test baktım hemen çıkmayınca çıktık evden kayınvalidemlere gittik.
gece eve döndüğümüzde pembiş incecik bir çizgi vardı
ama tabi heveslenip üzülmek istemediğim için bekkliyorum pazar tekrarlıcam bakalım varsa net çıkar zaten. Rabbim hayırlısını versin inşallah hepimize

Canım benim Amin inşallah çok teşekkür ederim inşallah vardır canım evet bir oğlum var canım benim

Canım benim Amin inşallah çok teşekkür ederim inşallah vardır canım evet bir oğlum var canım benim
Canım ben kaset test yaptım akşam gene çıktı çizgi inşallah var gibii

Eklentiler

• IMG_20210312_175807.jpg
    73,9 KB · Görüntüleme: 89
Selam kızlar. Benim adetim de iki üç gün kadar gecikti. Bu sabah artık oncomed vardı evde, bir test yaptım. Ama şöyle çıktı. Silik bir şey var gibi ama emin de olamadım. Sizce nası?

Eklentiler

• 85C144E1-C1BA-401E-9E6F-5A3E6023035A.jpeg
    55,4 KB · Görüntüleme: 73
  • 342F9B53-1599-43C7-A4A0-96B9F99FA97A.jpeg
    59,5 KB · Görüntüleme: 87
Selam kızlar. Benim adetim de iki üç gün kadar gecikti. Bu sabah artık oncomed vardı evde, bir test yaptım. Ama şöyle çıktı. Silik bir şey var gibi ama emin de olamadım. Sizce nası?
Var evet canım

Bence var canım hayırlı olsun sağlıkla gelsinler inşallahhh

Kızlar, bu sonuc 40 dakika sonra oluştu. Bu kadar belirgin kuruma çizgisi olabilir mi adetime 6 gün var. 3 gündür test yapıyorum öncekilerde böyle bir şey olmamıştı. Markası laboquick.

Eklentiler

• 32A05CD2-C1D2-49B8-8609-B80F94EBE159.png
    655,5 KB · Görüntüleme: 72
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…